Horoscop zilnic. Duminica, 16 mai

Duminica, 16 Mai 2021, ora 07:00
7834 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 16 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Chiar daca e zi libera, gandul iti zboara doar la munca si la proiectele profesionale in care esti implicat/a. Ce-i drept, ai idei originale si pot fi productive daca nu le mai amani.

TAUR

Lucrurile nu merg asa cum ai vrea tu pe plan sentimental, mintea ta este in alta parte. Trebuie sa te deconectezi si sa te odihnesti, te vei simti mult mai bine apoi.

GEMENI

Totul incepe sa mearga din ce in ce mai bine pe plan personal. Te simti increzator/oare in relatia si planurile tale. Vei primi sfaturi si propuneri care te vor ajuta sa avansezi in orice iti propui.

RAC

Dimineata va fi stresanta, intre sarcini sociale si rezolvarea problemelor personale. Vei avea nevoie de multa energie. Spre seara, fa tot posibilul sa dormi orele de care are nevoie corpul tau.

LEU

Fii atent/a la ceea ce spui si incearca sa fii cat mai diplomat/a, astfel incat relatiile cu oamenii dragi sa nu se strice. Ai nevoie de o schimbare, insa deocamdata astrele te sfatuiesc sa mai amani.

FECIOARA

Ai multe de facut si nu iti place sa pierzi timpul. Cu toate acestea, este foarte important sa incetinesti din cand in cand ritmul si sa incepi sa te mai gandesti si la tine.

BALANTA

Trebuie sa accepti ca nu toata lumea este de acord cu tine, asa ca in loc sa te lupti, incearca sa te simti bine. Planurile de seara iti vor fi date peste cap din cauza partenerului/ei de viata. Nu iti va pica bine, dar trebuie sa accepti.

SCORPION

Nu iti vei incepe ziua intr-o forma maxima, dar pe masura ce trec orele te vei simti mai vesel/a si mai optimist/a. Cuvintele tale vor fi puternice si vei ajuta foarte mult cu ajutorul lor.

SAGETATOR

Astazi ai putea fi indiscret/a, asa ca ai grija cand vorbesti. Este o zi buna pentru a face cumparaturi, vei gasi reduceri si produse bune.

CAPRICORN

Te vei intelege foarte bine cu oamenii din jurul tau astazi si vei avea o dispozitie buna. Doar putin descurajat/a de planuri care nu functioneaza, dar trebuie sa ai putin mai multa rabdare.

VARSATOR

Esti foarte stresat/a si va trebui sa iti canalizezi agresivitatea sanatos. Vei fi generos/oasa si nu te va deranja sa cheltuiesti mai multi bani decat ti-ai propus.

PESTI

Sa te gandesti la ceea ce te ingrijoreaza nu te va ajuta deloc. Pe de alta parte, daca vorbeste despre problemele tale cu prietenii, acestia te vor ajuta foarte mult si iti vei da seama ce trebuie sa faci.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Nu ma voi mai uita la horoscop pana cand nu
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Ma intreb: cine a pus atatea animale in horoscop?!?!