Horoscop zilnic - duminica 14 martie

Duminica, 14 Martie 2021, ora 07:00
7845 citiri
Horoscop zilnic - duminica 14 martie

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Chiar daca nu iti doresti deloc sa muncesti astazi, s-ar putea sa fi obligat sa faci asta! Accepta ca nu poti controla chiar totul si ca uneori trebuie sa te adaptezi din mers!

TAUR

Desi nu iti convine cum se comporta o persoana cu tine, esti mult prea educata ca sa ii reprosezi ceva. Apeleaza la aluzii si la apropo-uri, poate asa i se va aprinde beculetul si va realiza ca a gresit fata de tine!

GEMENI

Aceasta zi va fi una obisnuita pentru tine si pe alocuri, chiar plictisitoare. Din fericire, situatia nu va dura prea mult si nu va avea niciun efect negativ asupra ta.

RAC

Astazi te vei intalni cu un prieten vechi ori cu o cunostinta cu care nu ai mai vorbit de multa vreme. Dupa ce veti depasi momentul stanjenitor de la inceputul discutiei, sigur veti descoperi ca inca aveti foarte multe lucruri in comun.

LEU

E posibil ca astazi sa primesti o invitatie foarte atragatoare, de la un prieten ori coleg. Chiar daca nu ai foarte multi bani, asta nu este o scuza ca sa o refuzi! Mai bine te imprumuti si profiti de aceasta ocazie rarisima!

FECIOARA

Ai grija la alimentatie in aceasta zi pentru ca organismul tau este destul de slabit! Daca vrei sa te repui rapid pe picioare, apeleaza la fructe si legume, precum si la alimentele mai usoare! Nu e momentul acum sa te bucuri de deserturi!

BALANTA

Simti ca relatia ta de iubire merge in directia corecta? Ar trebui sa va ganditi daca nu cumva e momentul sa faceti urmatorul pas! Mutatul impreuna, casatoria sau un copil, pot fi exact ceea ce aveati nevoie pentru a va consolida iubirea!

SCORPION

Fii mai ingaduitor/ingaduitoare cu persoanele din jurul tau! Chiar daca tu nu ai fi facut aceleasi greseli ca cei din jurul tau, asta nu iti da dreptul sa ii critici ori sa le vorbesti urat! Aminteste-ti ca si tu ai fost novice la inceput!

SAGETATOR

Asculta-ti mai mult partenerul de viata si afla care sunt dorintele acestuia! Fie ca iti doresti sau nu, e esential sa faci anumite compromisuri si sa renunti la o parte din libertatea ta! Altfel, vei dovedi inca o data ca nu te-ai maturizat complet si ca nu esti pregatit/a pentru lucrurile serioase!

CAPRICORN

E posibil ca in aceasta dimineata sa primesti o veste foarte buna pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar! Incearca sa profiti la maximum de oportunitatile care ti se vor ivi si sa iti maresti castigul!

VARSATOR

Daca astazi o sa te simti usor slabit/a, trebuie sa petreci mai mult timp in pat si sa ai grija sa te hidratezi corespunzator! Daca aceste lucruri nu vor functiona, poti sa apelezi la suplimente alimentare/medicamente!

PESTI

Evita sa iti asumi anumite decizii daca nu esti tu in masura sa o faci! Lasa-i pe cei care au fost desemnati cu acest atribut sa o faca! Pe seara, e posibil sa primesti o vizita surpriza asa ca ai face bine sa fii pregatit/a!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscopul zilei, #horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic