Horoscop zilnic. Duminica, 13 septembrie

Duminica, 13 Septembrie 2020, ora 07:00
9681 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 13 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Dimineata vei avea parte de o experienta inedita, in compania unei persoane foarte hazlii. Daca sunteti pe aceeasi lungime de unda, acest moment poate fi inceputul unei prietenii de durata!

TAUR

Daca esti parinte, vorbeste cu cel mic si pregateste-l pentru reinceperea scolii! Ziua aceasta poate fi un moment bun pentru a mai cumpara din lucrurile necesare, dar nu te agita prea mult: o sa afli pe parcurs ce ii mai lipseste acestuia si o sa te misti rapid!

GEMENI

Daca simti ca un prieten sau o ruda apropiata are ceva pe suflet, fa cumva ca sa il descosi! Nu iti ignora propriile sentimente, ci din contra, acum e momentul sa iti asculti instinctul!

RAC

Dupa o perioada mai dificila, incepi treptat-treptat sa te redresezi din punct de vedere financiar. Daca vrei sa nu mai duci grija banilor, da dovada si de acum inainte de aceeasi cumpatare!

LEU

Pentru tine, sfarsitul acestei saptamani va veni cu vesti bune si cu multe laude, mai ales din partea unor persoane necunoscute. Continua sa te comporti in aceeasi maniera si vei traversa probabil, una din cele mai bune perioade ale acestui an!

FECIOARA

Daca simti ca partenerul tau de viata face doar ce isi doreste, fara sa se gandeasca si la tine, ar trebui sa il provoci la o discutie mai serioasa! Chiar daca de multe ori nici nu sta sa te asculte, o va face cu urechile ciulite daca te va vedea extrem de hotarat/a!

BALANTA

Astazi vei relua anumite legaturi cu amici din copilarie. Desi la inceput va veti simti ambii stanjeniti, odata cu trecerea timpului emotiile vor disparea si va fi loc doar de zambete si chicoteli!

SCORPION

Desi esti nemultumit/a de anumite gesturi ale partenerului tau, nu e momentul sa i le scoti in relief. Ar trebui sa ai mai multa rabdare cu acesta si de ce nu, sa fii mai indulgent/a!

SAGETATOR

In prima parte a zilei o sa descoperi anumite secrete din viata unui prieten apropiat. Chiar daca vei fi tentat/a sa le faci publice, nu e moral sa procedezi astfel! Gandeste-te putin daca ai fi in locul respectivei persoane...

CAPRICORN

N-ar strica sa fii mai sociabil/a, mai ales ca astazi e o zi de weekend, in care se presupune ca esti mai putin stresat/a! Daca nu ai prea multi prieteni, cauta compania rudelor, sigur veti gasi impreuna o activitate distractiva!

VARSATOR

Astazi vei primi o veste importanta, care te va pune serios pe ganduri. Daca e vorba de starea ta de sanatate sau a unui prieten apropiat, nu trebuie sa te mai gandesti deloc la bani! Daca e cazul, nu ezita sa ceri un imprumut!

PESTI

Astazi vei sta mult timp in fata calculatorului, iar asta isi va pune amprenta asupra starii tale de spirit. Incearca sa faci pauze cat mai dese pentru ca altfel, iti vei varsa naduful pe cei din jurul tau!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: La serviciu...
#horoscop, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020