Horoscop zilnic. Duminica, 13 decembrie

Duminica, 13 Decembrie 2020, ora 07:00
7889 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 13 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi trebuie sa iti oferi umarul drept suport pentru un prieten. Daca acesta a suferit o deceptie sau a aflat o veste proasta, o sa trebuiasca sa il consolezi. Daca va fi cazul, o sa il sprijini si financiar.

TAUR

Vei incepe ziua cu un tonus foarte bun dar odata cu trecerea timpului, energia ta va incepe sa scada tot mai mult. Incearca sa solutionezi treburile importante pana in pranz, pentru ca in orele ramase sa te poti relaxa cu cativa prieteni buni!

GEMENI

Daca aveai impresia ca le stii pe toate, astazi o sa primesti o lectie usturatoare. Practic, undeva in jurul cinei o sa te confrunti cu o situatie dificila si daca vei dori sa impresionezi pe cineva cu cunostintele tale, nu vei reusi decat sa te faci de ras!

RAC

Chiar daca e weekend, poate ca nu va fi deloc o idee rea sa petreci cateva ore cu gandul la job. Daca stii ca saptamana ce va urma vei traversa un moment mai dificil la serviciu, poti profita de aceasta zi ca sa te pregatesti corespunzator!

LEU

Azi vei intra fara voia ta intr-un scandal destul de serios. Indiferent daca cunosti sau nu persoana cu care te vei certa, trebuie sa dai dovada de mult calm si de tarie de caracter. Daca te vei lasa condus/a de emotii, vei sfarsi prost!

FECIOARA

Profita de aceasta zi ca sa faci curatenie prin casa ori ca sa gatesti un preparat inedit. Chiar daca nu excelezi in bucatarie, nu trebuie sa cedezi ci din contra, sa incerci sa te perfectionezi. Rudele vor fi mai mult decat incantate sa guste un preparat de-al tau!

BALANTA

Trebuie sa ai mai multa grija de propria persoana pentru ca efortul pe care l-ai depus in saptamana aceasta, isi pune amprenta asupra ta! Daca vei fi tot timpul cu gandul la nevoile celorlalti, o sa te extenuezi rapid. Invata sa te protejezi!

SCORPION

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru tine. Incearca sa fii mai receptiv/a la nevoile partenerului tau si sa nu te mai pui pe primul plan! Nu in ultimul rand, continuati sa dialogati!

SAGETATOR

Astazi, o problema ramasa nerezolvata iti va ocupa majoritatea timpului. Daca ai nevoie rapida de o suma de bani, poti apela la cel mai bun prieten al tau sau chiar la economiile familiei. In acest caz, trebuie sa ai si acordul jumatatii tale!

CAPRICORN

Stii ce se spune: de cele mai multe ori, nu iese fum fara foc! Asa ca, daca afli anumite informatii sau ai banuieli legate de infidelitatea partenerului tau, ar trebui sa duci o munca de detectiv! Decat sa traiesti permanent cu indoiala, mai bine recurgi la astfel de metode pentru a afla adevarul!

VARSATOR

Din punct de vedere material, traversezi o perioada foarte buna si vei reusi in sfarsit sa iti pui in aplicare multe din dorintele tale. Sigur, asta nu inseamna ca vei reusi sa iti cumperi absolut tot ceea ce ai visat. E nevoie si de putina luciditate...

PESTI

Pentru tine, ziua va incepe destul de prost dar dupa un eveniment petrecut in jurul pranzului, roata se va intoarce. Asadar, cel mai bine e sa nu te lamentezi si sa ai mai multa rabdare decat de obicei. Nu e necesar acum sa actionezi in pripa!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020