Horoscop zilnic. Marți, 7 septembrie

Marti, 07 Septembrie 2021, ora 07:00
6117 citiri
Horoscop zilnic. Marți, 7 septembrie
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: O lucrare pe care ai considerat-o finalizată se va dovedi a nu fi chiar așa, deci va trebui să mai revii asupra ei. Unul dintre prieteni îți va da un sfat de care ar fi bine să ții cont. Dacă dorești să inițiezi ceva nou, nu trebuie să aștepți rezultate imediate. Nemulțumirile de natură financiară nu vor fi rezolvate acum, așa că ar trebui să lași un timp ca lucrurile să se rezolve de la sine.

Taur: Entuziasmul sentimental va fi la limita superioară. Vei comunica bine cu ființa iubită și veți reuși să vă puneți de acord asupra unor proiecte de interes comun. Timpul liber petrecut în compania partenerului va fi un prilej de relaxare. Va trebui să acorzi ceva mai multă atenție sănătății, deoarece este posibil să apară tot felul de probleme pe fond nervos.

Gemeni: Vei avea parte de o mulțime de evenimente care te vor tine cu sufletul la gură. Relația ta de suflet se poate îmbunătăți. Oricum vei trăi clipe plăcute in compania partenerului, ceea ce te face să privești spre viitor cu mai multă încredere. Poți avea mai multă încredere în afecțiunea unui prieten mai vechi.

Rac: Vei fi mai deschis, mai optimist, ceea ce va avea efecte benefice asupra relației tale cu anturajul. Puterea de muncă de care beneficiezi în această perioadă îți va permite să rezolvi o mulțime de situații la serviciu. În felul acesta cercul tău de prieteni s-ar putea lărgi prin apariția de noi membrii din rândul colegilor.

Leu: Unele neînțelegeri mai vechi pe care le-ai avut cu colaboratorii s-ar putea accentua în această perioadă. Nu este cazul să inițiezi o activitate nouă decât dacă ești dispus să dai dovadă de răbdare. În cazul în care ai unele neplăceri în ceea ce privește sănătatea, acestea și-ar putea găsi rezolvarea. Perseverența îți va fi de un real folos în această zi.

Fecioară: Vei fi mai agitat, mai irascibil, dar cu un efort constant vei reuși să-ți canalizezi energia spre chestiuni concrete. Vei avea sentimentul că muncești în zadar, că eforturile tale nu sunt judecate așa cum se cuvine. Este important să adopți politica pașilor mărunți, dacă dorești să faci lucruri deosebite. Nu este o zi bună pentru a semna un acord sau pentru a participa la negocieri.

Balanță: Nu ești în forma ta cea mai bună, așa că ar fi bine să nu te implici în activități care să te suprasolicite, deoarece riști să te epuizezi fără a realiza mare lucru. Nici din punct de vedere mintal nu vei funcționa la nivelul obișnuit. Relația ta cu ființa iubită va funcționa excelent. Entuziasmul tău sentimental va fi la limita maximă, mai ales că vei avea și o mică surpriză.

Scorpion: O lucrare mai veche ar putea fi încheiată, ceea ce îți va atrage aprecierea mai mult a șefilor decât a colegilor. Este foarte posibil să ai parte de unele reușite în plan profesional. Deși există unele nemulțumiri, se poate spune că relația ta de dragoste funcționează bine. Este totuși posibil să apară unele discuții legate de investițiile ce ar trebui sa fie făcute în comun.

Săgetător: Este posibil să cheltuiești o sumă de bani pentru îmbunătățirea sănătății, dar nu trebuie să fii supărat, căci rezultatele te vor satisface. Încearcă să fii mai ponderat, altfel există riscul de a face greșeli. Ai tendința de a-ți asuma riscuri inutile, ceea ce îți poate aduce neplăceri. Implicarea în discuții în contradictoriu poate determina o accentuare a stării de iritare.

Capricorn: Inițiativele tale se vor bucura de succes, ceea ce îți va îmbunătăți, într-o bună măsură, starea de spirit. Vei reuși să-ți canalizezi energia spre scopuri practice, ceea ce-ți va aduce în afară de satisfacții și ceva relaxare. Activitățile practice te favorizează. Nu este, însă, o zi bună pentru a încerca să-i convingi pe cei din jur de valabilitatea punctelor tale de vedere!

Vărsător: Nu ești într-o formă nemaipomenită, așa că ar fi de dorit să nu te implici în activităților care să te obosească. Contrar obiceiului, ai tendința de a fi mai puțin tolerant, mai puțin diplomat cu partenerul de suflet și din acest motiv ai putea avea o discuție mai aprinsă cu acesta. De asemenea, este posibil că acesta să aibă o problemă de sănătate. Nu este cazul să faci investiții deosebite!

Pești: Deși de o bună bucată de vreme lucrurile evoluează mai încet decât ai dori, în această perioadă te vei putea bucura de rezultatele eforturilor depuse. Dacă dorești o schimbare în situația ta profesională ai putea să primești o ofertă în această direcție. Dacă vei avea un regim de viață echilibrat, vei reuși să fii foarte eficient. Nu încerca să te implici în mai multe activități odată!

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic