Horoscop zilnic. Miercuri, 7 octombrie

Miercuri, 07 Octombrie 2020, ora 07:00
8350 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 7 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro.

BERBEC

Daca exista ceva ce nu ai rezolvat inca, ia o hotarare ferma sa te apuci de treaba de maine. Nu lasa problema sa te obsedeze, dar retine ca trebuie sa o remediezi. Poate e vorba despre ceva ce s-a complicat si la care ai renuntat. Nu intotdeauna totul merge din prima!

TAUR

Astazi vei vorbi cu un prieten care te va face sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva. Ia in considerare cuvintele lui. In ceea ce priveste dragostea, daca ai intalnit pe cineva care te intereseaza, o invitatie in oras nu strica. Daca gaseste o scuza pentru care te refuza si nu e prima data cand o face, uita-l!

GEMENI

Daca astazi incerci sa gasesti un motiv pentru care relatia cu sefii sau cu colegii nu este la fel de buna ca inainte, poate nu e pentru ei s-au schimbat, ci pentru ca ti-ai schimbat tu atitudinea. In ultima perioada ai tot intarziat sau ai fost absorbit/a de alte probleme personale si nu ai reusit sa te concentrezi asupra obligatiilor tale. E de inteles, nu?

RAC

In ceea ce priveste dragostea, te concentrezi prea mult asupra greselilor persoanei de langa tine si ai incetat sa ii apreciezi lucrurile bune. Priveste-o in ochi si aminteste-ti ce te-a facut sa te indragostesti de ea!

LEU

Incepi sa uiti de abilitatea ta de a visa care te-a ajutat atat de mult in viata si trebuie sa o recuperezi cat mai curand posibil. De aici vine acea reticenta care te invadeaza si care te impiedica sa te bucuri de moment, Spre exemplu, zile ca astazi, cand probabil ai respins o propunere de a iesi si de a te intalni cu prieteni.

FECIOARA

Atat prietenii, cat si persoana iubita sunt cei care te cunosc cel mai bine si care te pot ajuta sa scapi de stres si de ingrijorarile care par sa te afecteze foarte mult. Suna-i si cere-le ajutorul.

BALANTA

Exista momente cand trebuie sa iei decizii, sa te faci auzit/a si sa iti exprimi opinia. Retine acest lucru, deoarece probabil te vei confrunta cu o situatie care nu va fi tocmai pe placul tau. Nu trebuie sa taci, spune ce crezi!

SCORPION

In ceea ce priveste dragostea, este posibil sa ai o mica confruntare cu persoana iubita din cauza unei greseli pe care ai facut-o. Cel mai bun mod de a remedia problema si de a incheia discutia este sa recunosti si sa iti ceri scuze pentru ce s-a intamplat.

SAGETATOR

Trebuie sa te relaxezi mai mult si sa-ti recastigi linistea sufleteasca de care ai atata nevoie acum. Incearca sa meditezi astazi. Ajuta-te de unul dintre multele tutoriale pe care le vei gasi pe internet si vei vedea ca functioneaza!

CAPRICORN

Daca astazi un prieten iti propune o intalnire cu o persoana pe care nu o cunosti inca, accepta provocarea. Probabil inca mai suferi dupa o dezamagire amoroasa din trecut, insa a sosit momentul sa mergi inainte!

VARSATOR

Daca astazi iti apare in minte un prieten sau o ruda, suna acea persoana imediat! Este posibil sa aiba nevoie de ajutorul tau si poate nu a indraznit sa ti-l ceara, iar intuitia ta ti-a transmis un semnal. Daca problema care afecteaza acea persoana este legata de bani, este posibil sa nu o poti imprumuta, insa o poti ajuta sa gaseasca o solutie.

PESTI

In ceea ce priveste dragostea, astazi este o zi excelenta pentru a face un pas inainte in relatie. Daca simti ca e persoana potrivita pentru tine, nu ar trebui sa iti fie frica de angajament.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Bugetul României a ajuns într-o stare critică, avertizează din ce în ce mai mulți economiști. Sarabanda scumpirilor pe bandă rulantă, majorarea taxelor și a impozitelor reflectă cel mai...
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020