Horoscop zilnic. Joi, 7 octombrie

Joi, 07 Octombrie 2021, ora 07:00
6006 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 7 octombrie
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Ai chef de de o activitate mai deosebita, dar unele treburi te mai retin pe-acasa. Nu face totul de mantuiala, caci se va gasi cineva din familie. Pe plan social vei avea o realizare, pe care de fapt o asteptai de mai mult timp. Daca ai de semnat acte, fii atent la toate detaliile, deoarece se pot ivi tot felul de incurcaturi.

Taur: Impreuna cu prietenii ai putea pune la cale la cale o distractie sau o activitate la care sa participe mai multa lume. Nu este cazul sa fii stresat; lucrurile vor iesi asa cum iti doresti. De energie nu duci lipsa, asa ca nu este o problema daca ai de gand sa te implici intr-o activitate mai deosebita la serviciu. Relatia cu colegii este suficient de buna, incat sa poti miza pe sprijinul acestora.

Gemeni: Esti intr-o dispozitie de zile mari; vei fi mai entuziast decat te-au vazut vreodata cei ce te cunosc. Iesirea la o plimbare sau o sueta cu prietenii va putea fi un prilej suplimentar de a te destinde. Cineva iti va face o promisiune, dar ar fi bine sa nu crezi chiar tot ce ti se spune. La nivelul institutiei la care lucrezi sunt posibile mici schimbari, care insa nu te vor afecta.

Rac: Vei avea o zi plina, in care nu vei avea timp sa te plictisesti. Energia te sustine in tot ce faci, dar si prietenii vor fi de partea ta macar cu vorba daca nu cu fapta. Relatiile cu strainatatea iti vor aduce satisfactiile scontate indiferent ca este vorba de comunicarea cu prietenii de pe alte meleaguri sau de afaceri. La serviciu vei avea parte de multe frecusuri.

Leu: S-ar putea sa ai idei noi, pe care sa le prezinti si altora. Traiesti o emotie puternica si aceasta te-ar putea ajuta sa realizezi ceva mai deosebit, sa dai dovada de un plus de creativitate. Ai putea macar sa schimbi putin decorul in apartamentul tau. De gust nu duci lipsa. La serviciu nu este cazul sa te implici in activitati care sa vizeze o realizare imediata.

Fecioara: Vei fi pus in situatia de a arbitra o scurta disputa intre prieteni, ceea ce te va aduce, din nou, in centrul atentiei. Este posibil sa ai ocazia sa faci o cunstinta care ti-ar putea fi de un real folos in viitorul apropiat. Cel putin deocamdata nu este cazul sa te implici in activitati dificile mai ales la serviciu, deoarece este putin probabil sa le poti face fata.

Balanta: Esti tensionat si asta iti creeaza greutati in comunicarea cu cei din jur. Dedica-ti timpul activitatilor de divertisment, caci in aceasta directie ai putea avea rezultate care sa te satisfaca. In plan financiar lucrurile nu evolueaza chiar asa cum iti doresti, iar cheltuielile par a nu se mai termina. Fii prudent in cazul in care doresti sa faci o investitie de mai mari dimensiuni.

Scorpion: Este posibil sa fii cooptat intr-o activitate care va fi pe placul tau. Vei avea un bun prilej de a te face remarcat, dar ar fi indicat sa dai dovada de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calma, iar colegii te sprijina in tot ce incerci sa faci. Daca doresti, poti sa intreprinzi ceva nou, care sa-ti faca placere. Evita sa faci cheltuieli pe care nu ti le poti permite.

Sagetator: Este foarte posibil sa fii pus in fata unei situatii a carei rezolvare se va lasa asteptata ceva timp. Din fericire, acest lucru nu-ti va incurca planulrile pentru ziua de azi. Vei discuta cu prietenii ultimele evenimente din viata ta si le vei cere parerea. N-ar strica sa le asculti sfaturile, care se vor dovedi inspirate. Comunicarea cu cei apropiati este destul de dificila.

Capricorn: Ai spor in ceea ce priveste operatiunile de curatenie; asa ca iti va mai ramane timp si pentru ceva distractie. Prezenta ta fermecatoare nu va trece neobservata. In ceea ce priveste chestiunile profesionale, fii mai constiincios, caci ai putea avea parte de un dialog pe tonuri mai inalte cu superiorii ierarhici. La serviciu cineva incearca sa-ti puna bete-n roate.

Varsator: Vei avea tot felul de discutii legate de bani. O chestiune financiara s-ar putea rezolva in favoarea ta, cu conditia sa dai dovada de mai multa hotarare. Persoana iubita iti solicita mai mult din timpul liber si ar fi bine sa cedezi insistentelor acesteia. Pentru ceea ce ti-ai propus vei avea parte de multa alergatura, dar cum totul se va rezolva convenabil, nu ai de ce sa te plangi.

Pesti: Stai ca pe ghimpi in asteptarea unei vesti, care intarzie. Daca vei da dovada de mai multa rabdare va fi mai bine pentru toata lumea. Ai face bine daca ai iesi cateva ore afara, pentru a te deconecta. De fapt activitatile de divertisment iti vor permite sa imbini utilul cu placutul. Cineva din familie iti va anunta o mica realizare pe care o veti sarbatori impreuna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic