Horoscop zilnic: 7 mai 2020

Joi, 07 Mai 2020, ora 09:19
14452 citiri
Horoscop zilnic: 7 mai 2020

Taur

O zi buna ca sa te ocupi de relatiile parteneriale. Sunt posibile reprosuri din partea partenerului de viata, dreptatea fiind de partea lui. Nu prea ai tu chef de altii.

In cazul in care esti implicat intr-un proiect, bine ar fi sa verifici etapele de lucru si modul in care vei fi remunerat pentru munca depusa. Se finalizeaza clar o etapa de lucru sau de convietuire cu altii.

Gemeni

Se pare ca tu ai multe treburi de facut la serviciu. Relatiile colegiale sunt conflictuale, asa incat bazeaza-te doar pe eforturile tale. Se finalizeaza o etapa profesionala, fie e gata o sarcina de lucru, fie decizi sa abordezi altfel munca si implicatiile ei.

Sanatatea fluctueaza, bine fiind sa-ti dozezi eforturile si sa alegi prioritatile pe care singur le poti duce la bun sfarsit.

Rac

Pe chipul tau se poate citi astazi bucurie si chef de joaca. Esti creativ, putand gasi cu usurinta rezolvari la toate problemele vietii.

In segmentul sentimental se schimba ceva, fiind momente pentru a lamuri animozitatile vechi, pentru a o lua de la capat cu cei dragi sau, pur si simplu, pentru a renunta la relatii, actiuni comune sau tabieturi care nu te mai reprezinta.

Leu

O zi excelenta pentru a rezolva treburi domestice si a lamuri chestiuni comune cu membrii familiei. Chiar daca esti foarte solicitat in plan socio-profesional si tinzi sa te avanti in tot felul de activitati profesionale, indreapta-ti atentia si spre ceea ce se intampla acasa.

Se va incheia o etapa domestica, iar de la acest moment incolo, relatiile cu neamurile si cu membrii familiei vor fi cu totul altele.

Fecioara

Tu esti mai mult pe drumuri astazi. S-ar putea sa fii nevoit sa rezolvi diverse comisioane pentru un prieten apropiat sau pentru o ruda. Implica-te cu drag, deoarece vei avea si tu de castigat ceva de pe urma ajutorului acordat altuia.

Un dialog cu cineva drag te-ar putea pune pe ganduri. Selecteaza cu atentie informatiile care vin spre tine. Se prefigureaza finalul unor relatii cu persoanele din anturajul apropiat.

Balanta

Aspectele financiare cotidiene reprezinta subiectul principal al zilei. Este vorba despre cumparaturile necesare traiului de zi cu zi. S-ar putea sa primesti cadouri sau recompense marunte, dar suficiente ca sa te incante. Insa unii iti pot face un cadou, dar ceva mai tarziu iti vor cere o plata pentru acesta.

Se finalizeaza o etapa de castig din munca proprie, deci prudenta la cheltuieli si la planuri de investitii.

Scorpion

Am putea spune pe drept cuvant ca astazi este ziua ta. Ai energie, chef de viata si vrei sa te implici in tot si toate. Bine ar fi sa te rezumi doar la ale tale si sa-i lasi pe ceilalti sa-si vada de treburile lor.

Tendinta zilei este de a te refugia in problemele celorlalti. Astrele te sfatuiesc sa te ocupi de revizuirea planurilor tale personale si profesionale.

Sagetator

Pentru tine este o zi buna de a sta doar cu tine insuti. Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult si bine ar fi sa nu lasi sa se vada acest lucru.

Sunt posibile probleme uro-genitale, dar le vei depasi usor cu ajutorul remediilor naturiste. Relatiile colegiale sunt distonante. Exista multe tensiuni si nemultumiri, insa cu prudenta si discernamant te vei descurca foarte bine.

Capricorn

Astazi, prietenii si protectorii revin in atentia ta cu multa forta. Sunt posibile dialoguri in contradictoriu, dar nu sunt motive de ingrijorare. Se contureaza un final in aceste relatii, fie ca este vorba despre finalul unui proiect comun, fie despre reconfigurarea unor relatii sau chiar desprinderea din unele relatii de acest fel.

Analizeaza pe indelete ceea ce se petrece si discerne in consencinta. Rezerva momente de liniste si meditatie.

Varsator

Cariera profesionala este domeniul de viata care de astazi se reconfigureaza total. Iti doresti o imagine mai buna in ochii lumii, insa doar tu ai puterea de a crea acest lucru.

Este posibila o discutie aprinsa cu o persoana cu autoritate, dar cu prudenta si calm vei depasi momentele delicate. Familia iti este alaturi in demersurile tale, astfel ca asculta-le cu incredere sfaturile.

Pesti

Este o zi deosebita pentru segmentul ideilor, al filozofiei de viata, al rafinarii mentalului. Citeste, studiaza, informeaza-te asupra unor subiecte dragi sufletului tau sau asupra unor teme utile in planul profesional.

Dialogurile cu persoane erudite iti aduc lamuriri importante, insa iti pot deschide culoare noi de evolutie. Chiar daca apar divergente de opinie, cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine.

Berbec

Energia zilei te indeamna sa privesti atent la segmentul financiar, in speta la sectiunea cheltuieli comune cu altii. De asemenea, este posibil sa abordezi cu membrii familiei sau cu partenerul de viata tema mostenirilor sau a bunurilor si banilor folositi si administrati in comun.

Se pare ca, deocamdata, dispui de putini bani, insa lectia acestei perioade este gasirea echilibrului intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 7 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic