Horoscop zilnic. Vineri, 5 martie

Vineri, 05 Martie 2021, ora 07:00
7050 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 5 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Starea ta de spirit va fluctua pe tot parcursul zilei. Uneori iti vei scoate in evidenta caracterul puternic, alteori vei fi bland/a si fermecator/oare. Cel din jur te vor iubi la fel, dar vei fi greu de inteles.

TAUR

Nu te forta atat de tare si relaxeaza-te! Cel mai bun lucru pe care il poti face astazi este sa lasi unele obligatii si sarcini deoparte, sa iesi si sa te vezi cu prietenii si familia.

GEMENI

Astazi te vei bucura cu adevarat de relatia cu prietenii tai, desi va exista o oarecare distanta fata de unii dintre ei. Empatia ta te va face popular/a si iti poti face prieteni noi atat la locul de munca, cat si in viata personala.

RAC

Este o zi buna pentru a avea grija de imaginea ta si de a merge la cumparaturi. Ai bun gust si vei incerca tot ce este nou si frumos. Vei simti ca ceilalti te limiteaza si va trebui sa te faci bine inteles/easa cu asta.

LEU

Drumurile pe care le vei face astazi vor avea un farmec aparte. Chiar daca vor exista obstacole si intarzieri, fii deschis/a la schimbari de ultim moment. Pana la urma, te vei bucura de zi.

FECIOARA

Este bine sa ai grija de tine si nu atat de mult de ceilalti. Nu este un gest egoist, ci doar te ocupi de tine. Este o zi ideala pentru a te rasfata cu micile placeri ale vietii.

BALANTA

Obligatiile te vor impovira putin astazi, dar vei sti cum sa le intorci in favoarea ta si sa profiti la maximum de aceasta zi de vineri. Seara va fi foarte placuta si pasionala.

SCORPION

Nu te ajuta la nimic sa te stresezi. Trebuie sa te organizezi altfel, astfel incat sa ai timp sa faci lucrurile cu calm. De asemenea, ar trebui sa ai o companie buna.

SAGETATOR

Nu te lasa coplesit/a de acele momente de dispozitie proasta. Gaseste-ti activitati interesente si distreaza-te. Mergi la dans, la fotbal, intalneste-te pentru a juca jocuri de societate sau mergi intr-un parc de disctractii. Dupa-amiaza trebuie sa fie amuzanta!

CAPRICORN

Scapa de starea proasta cu activitati care te stimuleaza si cu o companie buna. Mergi la o terasa, la o expozitie sau la o piesa de teatru cu cel mai bun prieten sau cu partenerul/a de viata.

VARSATOR

Este o zi excelenta pentru a-ti stimula mintea, poate citind sau purtand conversatii interesante. Vei aprecia frumusetea si inteligenta si te vei intelege cu toata lumea.

PESTI

Vinerea aceasta va fi oarecum complicata, vor exista unele obstacole in calea planurilor tale. Da dovada de diplomatie, dar nu face ceea ce nu vrei sa faci pentru ca vei regreta ca ai cedat.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic