Horoscop zilnic: 4 mai 2020

Luni, 04 Mai 2020, ora 08:36
12336 citiri
Horoscop zilnic: 4 mai 2020

Taur

Ai treaba toata ziua, fie la serviciu, fie acasa alaturi de membrii familiei. Rutina te poate obosi, astfel ca ar fi bine sa te ocupi de prioritati si de activitati usoare. Surprizele profesionale pot fi de proportii, asa incat fii pregatit de schimbari.

De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Odihneste-te, ingrijeste flori sau un animal de companie!

Gemeni

Ar fi minunat sa petreci astazi ceva mai mult timp cu persoana iubita sau copiii. Sunt momente bune pentru a lamuri animozitatile vechi si pentru a trasa planuri noi, comune pe termen lung. Evita discutiile contradictorii si asculta ce spun ceilalti!

Depinde doar de tine sa gestionezi corect segmentul amoros. Rezerva-ti momente si pentru un hobby impreuna cu cei dragi.

Rac

Ai idei stralucite vizavi de rezolvarea unor chestiuni familiale. Chiar daca atmosfera in camin este tensionata pe alocuri, faptul ca reusesti usor si cu gratie sa tii partea fiecarui membru al familiei si sa-i oferi protectie, siguranta si confort te bucura nespus. In spatele fiecarei vorbe, fiecarui gest se afla suferinte care, din cand in cand, ies la iveala si se pot dizolva fara probleme.

Leu

Tendinta de a vorbi mult este dificil de controlat. Sigur ca cele spuse de tine fascineaza, atrag multi admiratori, dar pe unii ii pot necaji serios fara sa-ti dai seama. Dozeaza-ti orice conversatie, alege cuvinte frumoase, simple si asculta-l si pe celalalt.

Calatoriile pe distante scurte pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale sunt alte subiecte la ordinea zilei.

Fecioara

O zi in care ai tendinta de a cheltui mult si de a visa la castiguri fabuloase. Pentru ca in perioada actuala este total neindicat sa te aventurezi in investitii ample, achizitii sau vanzari de orice fel, fii prudent, rabdator si deocamdata rezuma-te doar la vise si viziuni financiare.

Sfatul prietenilor sau indemnul lor de a actiona intr-o anumita directie este spre folosul lor si mai putin al tau.

Balanta

Ai sanse minunate de a schimba ceva in personalitatea ta si in felul tau de a te raporta la ceilalti. Energia vitala de care dispui astazi este mare si orientata constructiv, pe de o parte, te ajuta pe tine, iar pe de alta, poti deveni un model demn de urmat de catre cei apropiati.

O discutie cu cineva erudit sau cu un specialist in dezvoltare personala este de bun augur.

Scorpion

Surprizele de astazi ar trebui notate intr-un jurnal, mai ales cele care vin din zona profesionala. Si sanatatea este vulnerabila, de aceea, este bine sa te ingrijesti si sa eviti eforturile si stresul.

Este posibil ca, din cauza bugetului comun cu altii, colegi, sefi, partener de viata, rude, sa fii nevoit sa cheltuiesti sume mari de bani pe daune, facturi restante sau pe mofturi si nevoi personale.

Sagetator

Interesanta zi la capitolul prieteni si sustinatori din segmentul socio-profesional. Dialogurile cu aceste persoane si propunerile lor te pot lua prin surprindere, dar cumva persoana iubita sau copiii te vor impiedica sa crezi sau sa accepti ce ti se spune sau propune.

Disonantele pornesc fie de la proiecte, actiuni profesionale comune, fie de la idealuri si mentalitati diferite.

Capricorn

Apar noutati in segmentul profesional. Poate fi vorba despre responsabilitati noi, despre recunoasterea meritelor tale din campul muncii, dar exista si varianta ca un sef sa-ti aduca reprosuri si chiar sa-ti sifoneze imaginea publica.

Nu raspunde la provocari si aminteste-ti ca traversam o perioada distorsionata din perspectiva relatiilor sociale. Prudenta si rabdare!

Varsator

Este posibil sa revii asupra unor decizii, hotarari sau intelegeri pe care le-ai parafat undeva, candva fie cu tine insuti, fie cu altii. Schimbarea aceasta brusca de mentalitate se datoreaza unor dialoguri purtate cu persoane deosebite sau datorita unor lecturi recente, care iti deschid orizontul cunoasterii prin exemple simple de viata. Fii prudent vizavi de relatiile cu cei dragi!

Pesti

Revin in atentie cheltuielile comune cu altii, dar si nemultumirile privitoare la veniturile pe care le obtii de la serviciu. Facturi, taxe restante sau alte tipuri de datorii trebuie achitate in regim de urgenta.

Ocupa-te pe rand, cu atentie, de orice cheltuiala si ai incredere ca te vei descurca cu toate. Depisteaza unde gresesti de ajungi, din cand in cand, in situatii financiare limita.

Berbec

Actiunile comune cu altii sunt la ordinea zilei. Pentru ca este dificil sa ajungi la un consens mai ales cu partenerul de viata sau cu cei din segmentul profesional, ar fi bine sa nu te bazezi pe cele petrecute astazi.

Evita sa proiectezi nemultumirile sau carentele tale personale pe ceilalti. Ce te inconjoara este oglinda a ceea ce gandesti sau iti doresti, mai mult sau mai putin constient.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 4 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic