Horoscop zilnic. Marti, 4 mai

Marti, 04 Mai 2021, ora 07:00
6679 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 4 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi e posibil sa primesti un vizitator neasteptat acasa, asa ca mergi la cumparaturi si umple frigiderul pentru a fi pregatit/a pentru orice. Vei intalni o persoana interesanta si mai multe usi ti se vor deschide.

TAUR

Vei fi mai selectiv/a in relatiile si instinctele tale nu te vor dezamagi. Ele te vor ajuta sa iti construiesti un viitor mai bun. Emani energie pozitiva, ceea ce iti aduce noroc in domeniul iubirii.

GEMENI

Astazi este posibil sa intalnesti oameni noi si sa ai ocazia sa vezi locuri noi pentru ca esti pregatit/a de aventura. Daca intalnesti o persoana noua, aceasta va fi diferita si speciala. Accepta invitatiile pentru ca astfel vei avea parte de o zi plina de surprize.

RAC

Iubirea va fi principala ta preocupare astazi. Pasiunea iti orbeste ratiunea, asa ca nu face promisiuni care implica riscuri. In ceea ce priveste banii, primesti o veste buna.

LEU

Largeste-ti buzunarele, deoarece astazi exista oportunitati neasteptate de a-ti creste veniturile. Ai incredere in ideile tale pentru a castiga bani. Vei sti sa te faci indispensabil/a in proiectele de grup. Spune-ti parerea fara ezitare.

FECIOARA

Acum este momentul sa te concentrezi asupra esentialului. Vei gasi o mare satisfactie in acest sens. Iti savurezi fericirea in pace, inconjurat/a de cei dragi. Daca ai mancat mai mult zilele acestea, incearca sa adopti o dieta de detoxifiere.

BALANTA

Este o zi buna pentru a face ceva diferit, deoarece rutina zilnica incepe sa te plictiseasca. Cauta ceva inaltator si neobisnuit, chiar daca persoanele pe care le intalnesti astazi pot fi altfel fata de prietenii tai obisnuiti. Lucrurile arata bine cand vine vorba de prietenie.

SCORPION

Ar fi bine sa iti iei masuri de precautie impotriva frigului si a vantului. Aerul rece nu este un element favorabil pentru tine. Idealurile tale romantice sunt atat de mari incat te ametesc. Ar fi o idee buna sa te concentrezi pe construirea unei punti intre ele si realitate, mai degraba decat sa lasi cale libera dezamagirii.

SAGETATOR

Ziua de astazi va fi nelinistitita, deoarece ai senzatia ca urmeaza sa apara ceva. Si, de fapt, chiar asa se va intampla. Bucura-te de aceasta zi pentru ca iubesti noutatea si iti place sa cunosti oameni noi care sunt diferiti.

CAPRICORN

Afectiunea celor din jur va fi foarte reconfortanta. Relatiile tale te vor satisface. Daca ai cautat pe cineva special de ceva timp, planfica-ti atacul acum. Sansa e de partea ta!

VARSATOR

Nu te lasa pacalit/a de lingusirile din jur, meriti mai mult de atat. Nu este momentul sa fii rigid la locul de munca, explicatiile tale sunt confuze si argumentele tale necesita o aprofundare ulterioara. Ti-e greu sa tii pasul.

PESTI

Permite-ti mai multa libertate. Nu trebuie sa iei nicio decizie care implica un angajament romantic. Nu poti fi obiectiv/a in acest moment. Acorda-ti mai mult timp pentru a cunoaste pe cineva.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic