Horoscop zilnic: 4 iunie 2020

Joi, 04 Iunie 2020, ora 09:23
18389 citiri
Horoscop zilnic: 4 iunie 2020

Gemeni

Astazi ocupa-te doar de sufletul tau. Cei din jur iti pot propune activitati sociale, dar este posibil sa resimti oboseala zilelor precedente si sa vrei sa te retragi un pic. Tonusul tau este scazut, astfel ca recomandabil este sa te menajezi. Odihna, terapiile neconventionale, execitiile fizice in aer liber iti pot oferi stari exceptionale. Totul se va rezolva la momentul potrivit.

Rac

Bogatia de relatii sociale ce vine spre tine iti poate anima ziua foarte mult. Gustul distractiilor il simti inca, dar parca nu mai ai acelasi elan. Situatiile contradictorii sunt la tot pasul, dar te vor tine in forma.

Cei dragi au nevoie de sfaturile tale si de prezenta ta in preajma lor. Ofera-le situatii amuzante, ajutor suficient si bucura-te la randul tau de prezenta lor.

Leu

O zi potrivita pentru intalnirile cu membrii familiei sau pentru o vizita in locurile natale. Chiar daca acestea par departe, gandurile tale zboara catre momentele copilariei in care totul era fascinant.

Incerca sa nu te scufunzi mult in oceanul cu amintiri, deoarece sanatatea este subreda si risti sa nu mai ajungi la mal. Este posibil sa-ti lamuresti anumite chestiuni familiale.

Fecioara

Relaxeaza-te, plimba-te pe malul unei ape si astfel iti linistesti sufletul. Aspectele legate de sanatate nu-ti dau pace, astfel ca detasarea de cotidian se impune. Iti poti planifica anumite studii scurte, dar orienteaza-te catre ceva ce iti bucura sufletul.

Poate un curs de aranjamente florale, de aromoterapie sau ceva in legatura cu copiii ar fi cele mai potrivite starii tale actuale.

Balanta

O zi interesanta la capitolul financiar. Este rost sa primesti bani, sa afli vesti despre modificarea conditiilor de munca si a salarizarii aferente, dar fii prudent. Pot aparea cheltuieli comune cu altii, pe considerentul ca acum beneficiezi de suficiente venituri si astfel unii doresc, in secret, sa profite de pe urma ta.

Evita sa povestesti despre economiile sau intentiile tale financiare.

Scorpion

Te simti minunat, desi nivelul energiei vitale fluctueaza. Personalitatea ta trece prin diverse transformari deosebite. Intalnirile cu prietenii apropiati sau cu neamurile iti pot pune in valoare talentele relationale.

Pe de alta parte, astrele te indeamna sa te gandesti la noi forme de studii de dezvoltare personala sau profesionala pe termen scurt.

Sagetator

Starile tale interioare sunt diverse, dar interesante. Framantarile se mai atenueaza, intrucat chiar incepi sa-ti revii. Nu prea ai chef sa vorbesti, astfel ca vei apela la pantomima.

Detaseaza-te de lumea inconjuratoare si incearca sa te bucuri de tot ce te inconjoara. Sunt atatea lucruri frumoase si multi oameni care au nevoie de tine, incat merita sa te avanti in mijlocul celorlalti fara retineri.

Capricorn

Intalnirile sau dialogurile cu prietenii ti-ar prinde foarte bine astazi. Ai chef si de distractii sau escapade amoroase, insa astrele nu prea iti dau frau liber.

Te poti bucura de cei din jur, deoarece vor reusi sa-ti indeparteze grijile legate de bani. Spre seara, vei reusi sa vezi lucrurile cu alti ochi. Ai mult spor si sustinere in treburile gospodaresti. Evita excesele de orice fel!

Varsator

Fiind o mica vedeta pentru anturaj, trebuie sa te ridici la nivelul asteptarilor. Pune-ti in valoare farmecul in toate activitatile de astazi. Organizeaza o agapa alaturi de cei dragi sau pentru colegii de serviciu.

Te vei simti bine, vei avea succes, dar mai ales multe lucruri frumoase de impartasit si de invatat. Gandeste-te la anumite scopuri profesionale pe termen lung.

Pesti

Este o zi splendida pentru activitati culturale. Visarea si planurile pentru lucruri inedite te insotesc intreaga zi. Intalnirile cu prietenii pot fi agreabile si de folos. Poti primi sfaturi sau indemnuri apreciabile.

Sunt posibile situatii tensionate din toate punctele de vedere, insa ai suficienta forta sa depasesti totul cu bine. Sanatatea presupune anumite probleme.

Berbec

S-ar parea ca incepe sa-ti placa sa vezi viata si prin prisma planurilor subtile. Reusesti sa lasi in voia astrelor chestiunile financiare. Ceea ce este foarte bine! Chiar daca tot iti vin in minte aspectele lumesti, dispar repede.

Nu este momentul distractiilor. Te poti gandi atent la relatia ta cu socialul, mai ales la imaginea ta in societate. Ai incredere in vocea ta interioara!

Taur

Fii prudent in relatiile cu ceilalti! Nu raspunde la provocari, nu-i provoca tu la randul tau pe altii si propune-ti sa vezi lumea si oamenii ei cu ochi binevoitori. Tensiunile plutesc in aer, astfel ca numai cu rabdare, autocontrol si dorinta sincera de a fi alaturi de ceilalti poti depasi totul cu bine.

Relaxeaza-te si ai incredere ca lucrurile se desfasoara doar dupa voia planurilor divine.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 4 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic