Horoscop zilnic: 29 mai 2020

Vineri, 29 Mai 2020, ora 09:15
12000 citiri
Horoscop zilnic: 29 mai 2020

Gemeni

Jovial, plin de viata, gata sa atragi toate privirile si laudele. Cam asa s-ar descrie ziua de astazi pentru tine. Este o perioada excelenta pentru a crea noi relatii, pentru a le dezvolta pe cele existente, astfel incat sa-ti serveasca interesele si sa te ajute sa-ti atingi aspiratiile.

Asadar, e important sa fii deschis, comunicativ, dar selectiv si atent la ce informatii se vehiculeaza in jurul tau. Chiar daca unii oameni cu care vorbesti acum nu-ti "spun" nimic la prima vedere, ei pot juca un rol important in viitor.

Rac

Probabil ca astazi vei participa la discutii despre bani, insa acestea sunt deocamdata neoficiale, in sensul ca poti intampina inca amanari sau blocaje in privinta demersurilor legate de documente. Totusi, informatiile pe care le primesti astazi, pe langa ca sunt imbucuratoare, au sanse de materializare in cateva zile.

Fii asadar receptiv, discret si dispus sa-ti promovezi talentele si aptitudinile, pentru ca acestea sunt aducatoare de bani in urmatoarea perioada.

Leu

Faci ce faci si te plasezi in centrul atentiei, obtii cu usurinta admiratie si laude, prin urmare, daca esti persoana publica, vei straluci pur si simplu.

Atentie, insa, mai ales spre seara, la tendinta spre vanitate si orgoliu in relatia cu partenerul de viata sau un colaborator. Aceasta atitudine poate face sa se incinga spiritele si te poate conduce la decizii gresite.

De altfel, este foarte important ca deciziile din aceste zile sa fie luate cu inima si nu din orgoliu.

Fecioara

Astazi s-ar putea sa iasa la iveala unele nemultumiri legate de cariera, de imaginea sociala sau de felul in care te percepe si te trateaza un sef sau colaborator. Este o zi a constientizarii unor minusuri, ceea ce nu e rau, pentru ca astfel ai ocazia sa identifici si modalitatea prin care poti schimba lucrurile in favoarea ta.

Pe de alta parte, te simti destul de obosit sau ai sentimentul de saturatie in privinta sarcinilor profesionale. Ti-ar prinde foarte bine o perioada de pauza pentru relaxare, odihna si meditatie.

Balanta

O zi frumoasa sub spectrul relatiilor sociale, activitatilor de grup, relatiilor cu prietenii si evenimentelor mondene. Probabil ca astazi vei fi in continua miscare, te vei angrena in tot felul de conversatii, ba chiar te poti implica intr-un proiect umanitar.

Este o zi cu multe idei, dar si cu multe aspiratii noi. Practic, poti schimba ceva in modul de a vedea viitorul, in sensul ca iti schimbi unele dorinte si asteptari. Seara poate aduce ciocniri emotionale in relatia cu o persoana draga, asa ca evita discutiile tensionate.

Scorpion

Cariera devine zona de maxim interes. Inspre zona profesionala se indreapta atentia ta in mod preponderent si exista riscul sa neglijezi celelalte domenii de viata, din cauza unor ambitii personale. Nu e momentul sa fortezi lucrurile, sa arzi etape sau sa faci compromisuri.

Pe de alta parte, incearca sa-ti temperezi asteptarile si ambitiile. Fa alegeri si actioneaza cu calm si intelepciune.

Sagetator

Astazi te simti ca pestele in apa, pentru ca ai sustinere de la Luna din Leu, care-ti confera optimism si o atitudine pozitiva, indiferent de situatie. In prima parte a zilei pot veni vesti grozave de departe, poti relua legatura cu un prieten vechi din strainatate sau vine un raspuns favorabil de la o institutie de stat sau o persoana cu autoritate.

Sunt avantajati si cei care sustin examene sau interviuri. Iar ca o recomandare generala pentru astazi, incearca sa fii in acord cu legea si cu principiile morale, in tot ceea ce faci.

Capricorn

S-ar putea ca printr-o conjunctura norocoasa sa castigi niste bani sau un premiu. Pe de alta parte, gandirea patrunzatoare si flerul de adevarat detectiv te pot ajuta sa dezvalui un secret, sa afli informatii pe care nu le stiai sau sa descoperi cauza ascunsa a unei probleme profesionale.

Dupa-amiaza, gandeste-te de doua ori inainte sa scoti bani din buzunar.

Varsator

Este posibil ca in aceasta perioada sa te afli in fata unor decizii importante, legate fie de o relatie matrimoniala, fie de un parteneriat de afaceri sau o colaborare. Esti intr-un moment de rascruce, cand ai de ales daca si ce pastrezi in viata ta din relatiile actuale.

S-ar putea ca inima sa-ti spuna sa renunti la ceva sau cineva, deci sa faci o schimbare, in timp ce interesele sociale si profesionale te imbie sa faci un compromis.

Pesti

Astazi accentul este pus pe munca si pe activitati de rutina. Chiar daca nu prea-ti arde, incearca sa faci totul cu responsabilitate si rigurozitate, pentru ca altfel se vor strecura greseli pe care le vei observa abia spre seara.

Oricum, s-ar putea ca programul de lucru sa se prelungeasca, din cauza unor modificari aparute pe parcursul zilei. Sanatatea merita si ea foarte multa atentie, mai cu seama dupa-amiaza, cand oboseala si stresul isi vor spune cuvantul.

Berbec

Iata o zi potrivita pentru a incetini putin ritmul de lucru si a-ti lua o pauza de relaxare sau, de ce nu?, de distractie. Astazi privesti lumea prin lentile mult mai senine si optimiste.

Te poti bucura de vesti bune de la copii sau de la persoana iubita. Recomandarea mea este ca astazi sa faci mai mult ce-ti place si mai putin ce trebuie. Astfel iti vei incarca bateriile si vei putea produce rezultate foarte bune in plan profesional in urmatoarea perioada.

Taur

Planul personal pare sa aiba prioritate astazi sau cel putin asa indica Luna plasata in Leu, in zona sufletului si familiei. E momentul pentru un respiro si pentru a fi mai atent la nevoile celor dragi.

Recomandarea mea este ca astazi sa te ocupi mai mult de tine sau sa dedici timp unor activitati casnice pe care le-ai tot amanat. Fii cooperant si raspunde "prezent" la solicitarile familiei.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#horoscop 29 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic