Horoscop zilnic: 29 aprilie 2020

Miercuri, 29 Aprilie 2020, ora 08:35
11164 citiri
Horoscop zilnic: 29 aprilie 2020

Taur

Prezenta Lunii in Rac, in zona comunicarii, in aspecte armonioase cu planete din sectorul personalitatii si cel al prietenilor, permite clarificarea unor relatii, punerea cap la cap a unor informatii acumulate in privinta unui proiect, ajustarea termenilor unui contract sau corectarea unor informatii transmise.

De asemenea, in aceasta perioada apare necesitatea unor schimbari de atitudine si remodelari ale personalitatii, spre binele tau si al vietii tale relationale.

Gemeni

Ziua aceasta te poate ajuta sa identifici cauzele subtile ale unor blocaje materiale. Cu alte cuvinte, faptul ca te afli intr-o situatie care se repeta, pe care ai mai trait-o si in trecut, poate fi cu adevarat revelator, daca esti atent la mesajele subtile pe care le primesti, mai ales din interior.

Spre seara, dupe ce vei fi acceptat si invatat toate "lectiile", vin inspiratia si ideile excelente in privinta unui salt profesional si a metodelor de exploatare a talentelor personale.

Rac

Revelatiile se pot tine lant, cu privire la niste greseli repetate constant si in trecut si in prezent, mai ales fata de prieteni, dar si in relatiile de afaceri si de parteneriat. Si chiar daca unele revelatii si raspunsuri launtrice pe care le primesti sunt dureroase, ele te ajuta sa faci schimbarea radicala de care ai atata nevoie acum, in viata ta.

S-ar putea ca unele relatii sa se rupa, iar altele sa se refaca. Oricum, la final de zi, vei privi mai optimist viitorul, poate si datorita vestilor bune sau ideilor pe care prietenii ti le impartasesc.

Leu

Este posibil ca in aceasta perioada sa simti ca eforturile tale s-au dublat, ca e nevoie sa muncesti mai mult si mai responsabil, pentru a-ti mentine siguranta materiala sau chiar pentru a-ti pastra slujba sau o afacere.

Pe acest fond, vin unele schimbari, fie initiate de tine (daca esti propriul tau stapan sau ai functie de conducere), fie initiate de conducerea companiei in care lucrezi. Asadar, reusitele viitoare in zona profesionala tin de capacitatea ta de adaptare la schimbari si de disponibilitatea de a ajusta pe ici pe colo unele proiecte.

Fecioara

Luna activeaza astazi zona prietenilor si se pare ca te indeamna sa analizezi la rece unele relatii, dar si unele proiecte. Este momentul ajustarilor in ce priveste planurile de viitor, mai ales daca acestea au fost concepute in toamna anului trecut.

In orice caz, fii atent la ce au prietenii sa-ti comunice, dar si la oamenii care apar sau reapar in viata ta. Unii dintre ei au rolul de a-ti revela unele greseli pe care le-ai facut in trecut.

Balanta

Luna plasata in Rac, in zona carierei, poate sa aduca in prim plan consecintele unor alegeri pe care le-ai facut in trecut. Acestea nu sunt neaparat neplacute sau, in tot cazul, reusesti sa le abordezi in mod constructiv si sa faci ajustarile necesare.

Se pare ca situatiile care apar in aceasta perioada au legatura si cu banii, adica pentru a obtine niste bani pe care-i astepti demult, e necesar sa schimbi ceva in activitatea ta profesionala sau in modul de abordare.

Scorpion

Luna in Rac, plasata in zona mentalului superior, permite trecerea pe un nou nivel de evolutie spirituala si intelegere a vietii, prin recunoasterea unor greseli din trecut si corectarea acestora.

Pe de alta parte, te gandesti foarte serios la viitorul tau, fie ca e vorba despre viitorul afectiv sau cel profesional. Si aici, pentru a-ti netezi niste drumuri, e nevoie sa faci niste ajustari, sa corectezi ceva la tine, sa-ti imbunatatesti imaginea si relatiile.

Sagetator

In cazul tau, Luna in Rac activeaza zona banilor si resurselor altora, astfel ca astazi esti foarte atent la ce-ti pot pune la dispozitie cei din jur, pentru a-ti atinge niste scopuri personale.

Totusi, chiar daca ai capacitatea de a convinge si esti foarte abil in a obtine ce ai nevoie, evita sa iei decizii pe termen lung legate de bani, mai ales daca e vorba despre imprumuturi, sponsorizari sau alte finantari.

Capricorn

Este posibil ca in aceasta perioada sa-ti reconsideri sentimentele pentru cineva, sa te analizezi mai atent prin prisma parerilor pe care le exprima cei din jur la adresa ta, sa reiei niste idei mai vechi pe care le-ai abandonat.

Astrele iti sugereaza subtil sa cauti mijloacele potrivite pentru a-ti manifesta potentialul si a-ti pune in valoare talentele si creativitatea. Relatiile cu copiii si cu persoanele dragi se cer reformulate, prin discutarea sincera a tuturor asteptarilor, existente de ambele parti.

Varsator

Astazi poti vedea rezultatele unor alegeri facute cu saptamani in urma sau, dupa caz, poti suporta consecintele. Domeniul vizat este cel al locului de munca sau sanatatii. Daca e vorba despre loc de munca, probabil ca va trebui sa faci niste corecturi si ajustari in unele proiecte si activitati, demers absolut necesar daca vrei sa-ti mentii veniturile sau chiar sa ti le cresti.

Daca e vorba de sanatate, poate ca e cazul sa repeti niste investigatii sau sa iti revizuiesti alimentatia si stilul de viata in general.

Pesti

Luna este romantica si sensibila in Rac si activeaza exact zona iubirii si creativitatii. Insa este posibil ca astazi sa te duci cu gandul la o iubire demult apusa sau s-ar putea sa apara o veche iubire in viata ta, pentru a-ti face niste destainuiri.

In orice caz, este vremea "reglarii unor conturi" cu persoane din preajma ta, dar si a reluarii unor idei pe care le-ai abandonat in trecut, a unor studii sau a unor calatorii.

Berbec

Iata o zi care-ti poate aduce revelatii pretioase, prin intermediul unor experiente pe care ai sentimentul ca le-ai mai trait si in trecut si ca se repeta ciclic in viata ta. E vorba despre experiente care au legatura cu familia, locurile natale, parintii, trecutul.

De aceea, astazi e nevoie sa-ti oferi momente mai dese de intimitate si liniste. Pe de alta parte, Luna in Rac te poate face foarte sensibil la nevoile celor apropiati si foarte interesat de siguranta ta si a familiei.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#horoscop 29 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic