Horoscop zilnic. Sâmbătă, 28 august

Sambata, 28 August 2021, ora 07:00
5786 citiri
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 28 august
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: În plan sentimental vei avea unele nemulțumiri, dar nu este cazul să le discutați până nu vei fi calm. Proiectele pe care ți le-ai făcut pentru timpul liber îți vor fi date peste cap de evenimente neașteptate, dar te vei replia cu rapiditate. Unele din lucrările de la serviciu vor deveni urgente și n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâi puțin peste program.

Taur: Această zi se va dovedi a fi una destul de bună pentru a te pune de acord cu rudele apropiate asupra unor chestiuni de interes comun. Activitățile intelectuale te favorizează în mod special, dându-ți ocazia să-ți pui în evidență calitățile. N-ar fi exclus să fii obligat să pleci la un drum, situație ce nu te va bucura, dar nici nu este cazul să provoci o discuție pe această temă.

Gemeni: Sunt posibile probleme de sănătate pe fond nervos, așa că ar fi bine dacă ți-ai trece în program ceva mai mult timp pentru odihnă și relaxare. Interesul tău pentru chestiunile profesionale va fi destul de mare în această perioadă. Va trebui să muncești din greu, dar cum rezultatele te vor satisface, efortul nu te va obosi. Din punct de vedere financiar poți spera la o reușită.

Rac: În această perioadă ești dornic să te implici în activități noi, iar ocaziile nu vor lipsi. Reușești să fii pe fază atât la serviciu cât și acasă, ceea ce îți va aduce aprecierea celor din jur. Va trebui să rămâi peste program la serviciu sau oricum, problemele cu care te confrunți la slujba vă vor ocupa gândurile și în timpul liber. O finalizare se va realiza pe neașteptate.

Leu: Persoanele mai tinere din familie ți-ar putea face o surpriză, așa că, fii pe fază! Calmul și prudența se cer a fi puse pe primul plan, altfel poți fi angrenat în tot felul de conflicte. Relația cu partenerul de viață are toate șansele să se îmbunătățească. De asemenea, este posibil ca acesta să aibă o realizare de care vă veți bucura împreună.

Fecioară: Clipele petrecute în compania partenerului de suflet te vor ajuta să te relaxezi și să depășești cu mai multă ușurință agitația cotidiana, ce pare a nu se mai termina. Activitățile sociale vor fi un bun prilej de a te face remarcat. Nu trebuie, însă, să te lași influențat de orice zâmbet amabil. Relația cu superiorii ierarhici se va îmbunătăți într-o bună măsură.

Balanță: În anturajul tău apropiat vor fi dezbateri aprinse privind proiectele de interes comun. Totuși, popularitatea de care te bucuri îți permite să ai un cuvânt greu de spus. La serviciu se vor ivi tot felul de situații, care te vor obliga să rămâi peste program. În cazul în care dorești să pleci la drum, mare atenție, căci ai putea avea încurcături legate de acte.

Scorpion: Starea ta generală va fi excelentă așa că nu vei avea probleme în a duce orice activitate la bun sfârșit. În cazul în care ai de susținut o activitate intelectuală, nu trebuie să ai nici un fel de emoții, căci inteligența și inspirația se vor îmbina în mod fericit. Totuși, rezultatele eforturilor depuse nu se vor vedea decât cu ceva întârziere. Răbdarea îți poate aduce multe avantaje.

Săgetător: Vei avea o zi destul de agitată din punct de vedere sentimental. N-ar fi exclus să apară ocazia de a te implica într-o aventură amoroasă, dar în această situație prudența trebuie pusă pe primul plan. De energie fizică nu duci lipsa, dar nu prea reușești să o folosești în mod eficient. La serviciu va trebui să te ocupi de activități noi, ceea ce te va stimula din punct de vedere intelectual.

Capricorn: Ai putea profita de conjunctura acestei zile pentru a-ți consolida relația cu partenerul de viață. De asemenea, este foarte posibil ca acesta să aibă unele realizări de care vă veți bucura împreună. În ceea ce privește starea ta generală, se poate spune că vei beneficia de un bun echilibru energetic, acesta permițându-ți să rezolvi chestiuni dintre cele mai diverse.

Vărsător: Acasă este posibil să apară unele discuții pe tonuri înalte, care vor tensiona atmosfera din familie; dar cum traversezi o perioadă bună, lucrurile se vor rezolva fără probleme. Totuși ceva mai multă atenție în manifestări nu strică. În plan sentimental lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine. Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus este în creștere.

Pești: Vei fi cam impulsiv, cam agitat, ceea ce ti-ar putea pune în situația de a avea neînțelegeri cu superiorii ierarhici. În cazul in care dorești să te implici în activități noi va fi nevoie de un efort susținut pentru a le face față. Vei avea de rezolvat o mulțime de mărunțișuri, așa că toată ziua vei fi într-o alergătură. Spre seară vei afla o informație care te va entuziasma.

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic