Horoscop zilnic: 27 mai 2020

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 09:15
14692 citiri
Horoscop zilnic: 27 mai 2020

Gemeni

Agitatia, incapatanarea si nervozitatea acccentuata te pot indemna sa faci greseli regretabile fata de colegi sau sa renunti la un contract, actionand sub impulsul momentului.

Este o zi destul de complicata sub aspectul comunicarii, prin urmare, e nevoie de diplomatie si calm, pentru a o depasi cu cat mai putine prejudicii. De asemenea, fii atent pe unde mergi si renunta la impulsivitatea in trafic.

Rac

Astazi esti predispus la cheltuieli impulsive, decizii gresite in ce priveste afacerile sau administrarea banilor si demersuri financiare neinspirate. Cu alte cuvinte, poti cadea foarte usor tentatiei de a cheltui pe tot felul de lucruri inutile sau de a accepta compromisuri.

Asadar, cel mai bine este sa nu te atingi de bani astazi si sa amani orice decizie in acest sens. Nu e momentul potrivit nici pentru solicitarea de credite bancare sau imprumuturi.

Leu

Fiind vorba despre Luna in Leu, esti direct vizat de energia care se dezvolta astazi. Concret, aceasta zi poate aduce stres, intoleranta fata de atitudinea celor din jur, duritate in exprimare. Mai ales daca esti atacat pe nedrept sau simti ca iti este subminata autoritatea, e greu de crezut ca vei reusi sa accepti totul senin, fara sa ripostezi.

Cu toate acestea, nu uita ca tinzi sa fii foarte subiectiv, asa ca fa tot posibilul sa-ti cenzurezi accesele de vanitate, orgoliu sau nervozitate.

Fecioara

Domeniul relational este foarte sensibil astazi, fie ca e vorba de relatii cu colegii sau cu persoane din anturaj.

In orice caz, exista o tendinta accentuata de a-i provoca pe altii, prin atacuri, replici taioase si indiscretii. Toate acestea se manifesta mai ales in cadrul locului de munca, unde gesturile neinspirate te pot costa scump. Asadar, fii prudent si abordeaza toate relatiile cu discretie, bunavointa si responsabilitate.

Balanta

Zona prietenilor este activata in mod deosebit astazi si nu de aspecte astrale armonioase, ci de unele tensionate, care pot aduce certuri, invidii sau gelozii, fie in relatii amicale, fie in relatii de iubire.

Reactiile pot fi disproportionate, iar deciziile, pripite. De aceea, considera ca nu ai toate detaliile, ca unele informatii iti lipsesc, asa ca nu te grabi sa tragi concluzii. Unele conflicte pot avea ca motiv banii, asa ca in aceasta perioada ar fi bine sa stai departe de asocieri, colaborari sau afaceri riscante.

Scorpion

Tinzi sa fii ermetic, secretos si misterios in relatiile cu cei din jur, iar aceasta atitudine iti poate crea probleme in relatiile cu sefii sau cu membrii familiei. Adevarul este ca prin starile schimbatoare si lucrurile spuse pe jumatate sau distorsionat ii poti deruta foarte usor pe ceilalti, care nu mai stiu nici ce gandesti sau crezi si nici ce astepti sau iti doresti.

Asadar, incearca sa fii ceva mai deschis si spune adevarul despre intentiile tale.

Sagetator

O problema de sanatate poate sa-ti dea de furca in aceasta perioada, mai ales ca simptomele sunt destul de ciudate si greu de incadrat intr-un diagnostic. Totusi, tinzi sa ignori sau sa negi ca ai avea vreo problema, lucru deloc recomandat acum. Asa ca ia in serios orice simptom apare si investigheaza-te.

Un alt aspect demn de luat in seama in aceste zile este cel reprezentat de aparitia unor intrigi, invidii, chiar dusmani. Fii cat se poate de discret, rezervat si modest, pentru a atenua astfel de reactii.

Capricorn

Zonele cele mai sensibile astazi sunt cea a prietenilor si cea a banilor. In ce-i priveste pe prieteni, acestia pot fi destul de manipulativi, secretosi, focalizati doar pe interesele personale.

In acest context, fii atent la ce ti se cere si ce sugestii ti se fac. Unele nu sunt tocmai dezinteresate si exista risc de pagube. De asemenea, fii corect si onest la randul tau, mai ales cand e vorba de afaceri sau alte chestiuni financiare.

Varsator

Astazi nu este exclus sa renunti fara rezerve la o colaborare, la o afacere sau chiar la locul de munca. Sunt foarte multe tensiuni acumulate, pe care nu mai poti si nu mai vrei sa le tolerezi, motiv pentru care este posibil sa pui punct unei etape, pentru a incepe alta.

Relatiile cu sefii sau cu colaboratorii sunt destul de incordate si conflictuale, cererile acestora ti se par absurde si constrangatoare si nu mai esti dispus sa faci compromisuri. Totusi, evita pe cat posibil sa iei decizii la nervi.

Pesti

O zi delicata din punct de vedere profesional. Probabil ca te-ai aglomerat cu multe lucrari care trebuie finalizate, iar relatiile cu colegii pot fi foarte tensionate, astfel ca se pot isca usor certuri.

Pe de alta parte, e bine sa fii atent cum manuiesti aparatura cu care lucrezi, pentru ca exista risc de mici accident. Prin urmare, este o zi care necesita prudenta maxima, din toate punctele de vedere, la locul de munca.

Berbec

Astazi este necesar sa fii cat se poate de rezervat, sa te abtii de la orice acces de furie sau orgoliu si sa fii cat mai detasat de orice tensiune se naste in jurul tau. Imprudentele in materie de investitii sau tranzactii financiare ar trebui de asemenea evitate.

Este o zi tensionata, in care spiritele tind sa se incinga foarte repede, iar conflictele sa fie escaladate, indiferent daca ne referim la relatia cu persoana iubita, cu copiii sau cu alte persoane dragi. Asadar, esti invitat la calm si intelepciune.

Taur

Orice nedreptate care ti se face astazi, tinzi sa o iei foarte repede personal si sa reactionezi disproportionat, mai ales daca este vorba despre critici care vin de la un sef sau un colaborator.

Adevarul este ca astazi esti foarte sensibil la orice stimul din exterior si ai tendinta sa faci din tantar armasar. Tocmai de aceea, incearca sa-ti pastrezi cumpatul si abtine-te sa iei decizii care-ti pot influenta viitorul profesional sau partenerial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 27 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic
Comentarii
Poza Neaua
Neaua
rank 3
In perioade de urgenta sau alerta, cand viata are alt curs