Horoscop zilnic. Duminică, 22 august

Duminica, 22 August 2021, ora 07:00
5042 citiri
Horoscop zilnic. Duminică, 22 august
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: De energie nu duci lipsa, dar eșți că împrăștiat și nu reușeșți să o foloseșți în mod eficient. Doreșți să faci prea multe lucruri odată și riscul este să nu rezolvi mai nimic. O informație pe care o vei primi, folosită corespunzător, s-ar putea transformă în bani lichizi. Activitățile de colaborare se vor dovedi deosebit de avantajoase și în această zi.

Taur: În cazul în care ai în plan să pleci într-o călătorie vei reuși să depasiesti obstacolele care nu vor întârzia să apară. Comunicarea cu cei din jur va fi în principiu bună și ea iit va permite să intri în posesia unor informații ce îți vor fi de un real folos în viitorul apropiat. Ați putea demara o investiție care își va arată roadele în timp destul de scurt.

Gemeni: Din punct de vedere financiar vei avea unele avantaje. Este posibil să ai parte de un câștig datorită unei activități intelectuale pe care ai finalizat-o sau a unei decizii inspirate pe care ai luat-o. Dorința ta de a face ceva mai deosebit nu se va putea concretiza așa cum îți doreșți. Pentru tot ce v-ați pus în plan este nevoie de un efort mai mare decât îți imaginezi.

Rac: Partenerul de suflet îți va fi de un real folos în cazul în care vei dori să rezolvi o problema de natură profesională. Nu te grăbi să faci schimbări în vită ta, deoarece s-ar putea dovedi în scurt timp că ai făcut o greșală. Unul din planurile tale mai vechi ar putea fi pus în practică, cu condiția să accepți sfaturile celor din jur. Sunt posibile dicuții în contradictoriu cu partenerul de suflet.

Leu: Ai putea semna un contract ce îți va aduce și o suma de bani. Relația cu partenerul de viață se află într-un echilibru instabil. Faci eforturi pentru a o menține pe linia de plutire. Vei avea ocazia să îți consolidezi relația cu ființă iubita, dar n-ar fi exclus nici să cunoaosti o persoană de care să te legi afectiv. În anturajul tău apropiat există unele nemulțumiri.

Fecioara: Dispui de suficientă energie pentru a finaliza ceea ce ți-ai propus. Eșți optimist, încrezător, deși din când în când ai un sentiment de nemulțumire. Lucrurile îți vor ieși destul de greu, dar dacă vei fi perseverent vei avea parte și de unele avantaje. Nu te lasă sfătuit de persoane mai tinere, care se vor dovedi a fi puțîn cam superficiale.

Balanță: Eșți puțîn cam obosit așa că, cel mai bine ar fi să îți faci un program care să conțînă mai multe ore de odihnă. Tot ceea ce vei demara în această zi se va finaliza cu o oarecare întârziere și va necesită răbdare și perseverență. Nu ar strică să te preocupi ceva mai mult de aspectul tău exterior. O vizită prin magazine va va îmbunătăți considerabil starea psihică.

Scorpion: Conjunctură astrală te favorizează, așa că, ai putea să puni în practică proiecte mai deosebite. Sprijinul partenerului de viață îți este asigurat pe tot parcursul zilei. Este posibil să ți se propună să te implici într-o activitate la limita legalității. Cel puțîn deocamdată, șansele de reușită în această direcție sunt mari, dar ar fi bine să te gândeșți și în perspectiva.

Săgetător: În continuare eșți tensionat și te agiți foarte mult. Propunerile de distracție nu se vor lasă prea mult așteptate așa că, vei avea de unde să alegi. Sănătatea, fără a-ți creea probleme deosebite, nu va fi punctul forțe pentru ține în această zi. Încearcă să o menajezi. Reușiți să comunicați bine cu cei din jur în ciuda unor neînțelegeri minore.

Capricorn: Relația cu rudele mai îndepărtate va reveni în atenția ta. Cheltuielile vor fi destul de mari și în această zi, dar măcar poți miza pe sprijinul celor din jur. Dacă vei ieși la cumpărături nu cumpără decât strictul necesar pentru că altfel s-ar putea să constați că ai făcut o greșală. N-ar fi exclu să fii obligat să faci o călătorie pe care de fapt, nu ți-o doreai.

Vărsător: Din punct de vedere mental funcționezi deosebit de eficient. Ai putea participa la o activitate intelectuală, ocazie cu care vei reuși să ieșiți în evidență. Pentru a-ți rezolva problemele din cămin sau cele familiale va fi nevoie de multă alergătură ceea ce te va obosi și cam stresa. Încerca să îți găsești ceva timp pentru o activitate relaxantă și te vei simți mult mai bine.

Pești: Relația cu partenerul de viață este destul de tensionată și dacă nu vei fi mai atent, vei avea neplăceri serioase. Ai tendința de a te implică în prea multe activități ceea ce te-ar împiedică să duci la bun sfârșit câte ceva. Pe tot parcursul zilei, evenimentele se vor succeda cu rapiditate astfel încât nu vei avea timp nici măcar să respiri.

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic