Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Horoscop zilnic: 21 mai 2020

Joi, 21 Mai 2020, ora 07:51
20575 citiri
Horoscop zilnic: 21 mai 2020

Taur

Energia vitala flucteaza mult astazi, de aceea, ocupa-te mai mult de tine. Ceilalti pare ca se opun intentiilor sau planurilor tale, nu sunt de acord cu felul tau de a fi, iar de aici si pana la scandal, e doar un pas.

Fii prudent, incearca sa asculti si parerile celorlalti si abia dupa aceea decide ce vei face. Traseaza noi directii de urmat si propune-ti o alta atitudine fata de cei din jur.

Gemeni

Retrage-te din forfota cotidiana si ocupa-te in tihna si in taina de sufletul tau. Mentalul profund iti este rascolit, dar nu te ingrijora, pentru ca vei reusi sa-ti lamuresti anumite chestiuni mai vechi, legate de parteneriate, colaborari si persoanele implicate.

Sunt posibile ganduri neplacute, insa concentreaza-te pe esenta lucrurilor si priveste realitatea cu mai mult curaj.

Rac

Esti hotarat sa faci curatenie in toate relatiile de prietenie sau protectorat si, chiar daca mai oscilezi, razele astrelor te vor impinge puternic de la spate sa faci ce trebuie.

Problema este ca iti este neclar care iti sunt prietenii sau care ar fi interesati si de o relatie sentimentala. Retine ca este vorba doar de relatiile de prietenie, iar cele sentimentale se afla intr-un con de umbra.

Leu

Zi importanta la capitolul cariera profesionala si imagine publica. Este posibil sa te fi saturat de felul in care te trateaza sefii sau colegii si te-ai hotarat sa iei atitudine.

Sigur ca ai ajuns aici si din cauza ta, dar acum este o perioada minunata de a remedia situatia. Ba chiar s-ar putea sa obtii un post mai bun sau ceilalti sa inceapa sa te priveasca cu ochi buni. Gustul dulce-amar va persista cateva zile.

Fecioara

Dorinta de a te apropia de laturile spirituale ale vietii este la cote inalte astazi. Era si momentul sa-ti schimbi atitudinea fata de spiritualitate, sa-ti pui in ordine conceptiile religioase sau sa-ti reevaluezi sistemul valorilor morale.

Pentru altii, relatiile cu strainatatea sunt un alt subiect important demn de luat in calcul. Ori pleci undeva departe de granitele tarii, ori te intorci acasa.

Balanta

Chestiunile financiare ce vizeaza banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Poti achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele sau poti obtine o mostenire.

Este un moment de sfarsit, dar totodata pot aparea situatii financiare noi, de bun augur. Un cadou surpriza de la un autor necunoscut este pe aproape. Fii prudent, deoarece judecata iti este umbrita.

Scorpion

Relatiile parteneriale, colaborarile si proiectele iti ocupa intreaga zi. Este un moment bun pentru a pune la punct acest segment de viata si activitate. Sigur ca exista nemultumiri, mai ales in privinta partenerului de viata, insa dreptatea este pe undeva pe la mijloc.

Discutiile aprinse pot fi frecvente. Incerca sa te abtii si sa nu iei decizii pripite. Poate sunt relatii ce ar mai trebui pastrate.

Sagetator

O zi buna pentru treburile de la serviciu. Poti rezolva sarcinile ce isi asteapta randul demult, insa fii cu bagare de seama. Oi avea tu chef de munca, insa colegii nu. Ba mai mult, acestia iti pot crea diverse neplaceri, in urma carora te vei hotari sa-ti modifici stilul de lucru sau de relationare cu cei din jur.

Sanatatea este destul de precara, astfel incat incearca sa-ti dozezi eforturile.

Capricorn

Zi interesanta la capitolul relatii sentimentale si distractii. S-ar putea spune ca obtii un succes amoros si de aici si euforia caracteristica. Indiferent ca este vorba despre o relatie care se termina sau care incepe, ai incredere ca lucrurile vor fi aranjate de astre, exact pe gustul tau.

Bucura-te de aceste momente si lasa-i si pe ceilalti sa se alature veseliei tale, chiar daca unii carcotesc.

Varsator

Casa si familia sunt la mare cinste astazi. In ultimul timp ai neglijat aceste segmente, insa acum vrei sa recuperezi timpul piedut. Poti sa te ocupi de reparatii, reamenajari sau chiar sa te gandesti la o noua locuinta.

Dorul de copilarie si personajele ei te va urmari, incantandu-ti sufletul cu amintiri placute. In a doua parte a zilei organizeaza o reuniune cu membrii familiei.

Pesti

Astazi sunt posibile calatorii scurte pentru a rezolva diverse. Ar fi bine sa-ti vizitezi rudele sau prietenii apropiati. Pe de alta parte, fii pregatit pentru o intalnire speciala sau o conversatie interesanta cu acestia.

O veste neasteptata s-ar putea sa te duca cu gandul la reconfigurarea relatiilor cu cei dragi. Nu te grabi sa iei decizii, pentru ca surprizele plutesc in aer.

Berbec

Pragmatismul te va face remarcat astazi. Ar trebui sa faci un bilant al veniturilor castigate din munca proprie, deoarece se intrezaresc vremuri tulburi. Atentie ca nu este un moment bun pentru cheltuieli de niciun fel.

Sunt posibile cadouri sau recompense marunte, dar de folos. Se pare ca astrele iti vor da un imbold puternic in directia schimbarii scarii valorilor morale si materiale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 21 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic