Horoscop zilnic: 19 mai 2020

Marti, 19 Mai 2020, ora 07:48
14764 citiri
Horoscop zilnic: 19 mai 2020

Taur

Desi nu esti foarte activ si nici nu ai prea mult chef de treaba, este totusi o zi frumoasa, pentru ca poti primi niste vesti interesante sau afli niste informatii utile care pot duce la niste castiguri financiare in viitor. Cu alte cuvinte, e bine sa fii ochi si urechi, pentru ca nu se stie de unde sare iepurele.

Gemeni

Luna prezenta in Berbec dinamizeaza viata sociala si face ca ziua de astazi sa fie una bogata in conversatii.

Pe de alta parte, s-ar putea sa te simti foarte inspirat si sa-ti vina idei excelente de colaborare sau proiecte noi. Insa pentru asta e necesar sa fii atent la ce au cei din jur sa-ti impartaseasca, sa asculti cu atentie si sa fii permisiv si receptiv la ideile acestora.

Rac

Luna plasata in zona carierei si puterii anunta o zi constructiva si eficienta, mai ales in ce priveste planul profesional, dar si cel financiar.

Cu alte cuvinte, discutiile purtate astazi cu superiorii, colaboratorii sau potentiali parteneri de afaceri promit un castig material sau banesc deloc de neglijat. Asadar, fii pe faza si prinde din zbor orice oportunitate.

Leu

Esti cu gandul la o calatorie, probabil in afara granitelor tarii, la un proiect de anvergura sau te concentrezi asupra aspiratiilor tale cele mai inalte. Cert este ca vrei sa te implici intr-un proiect, care sa fie maret cu adevarat si sa-ti permita sa-ti manifesti generozitatea si talentele.

Partea cea mai frumoasa este ca te bucuri de sustinerea multor oameni minunati care abia asteapta un semn ca sa-ti sara in ajutor.

Fecioara

In sfarsit, gasesti niste solutii pentru iesirea dintr-un impas financiar sau pentru finantarea unui proiect la care te tot gandesti de ceva vreme. Astazi ti se poate netezi drumul in ce priveste accesarea unor fonduri, obtinerea unui imprumut sau a unei sponsorizari.

Cert este ca esti sprijinit si poti beneficia de favoruri si avantaje materiale.

Balanta

Luna prezenta in Berbec, in zona relatiilor sociale si imaginii proiectate in afara, este posibil sa te faca mai indraznet decat de obicei. Iti sustii ideile cu aplomb, esti foarte convingator, ai farmec si, cel mai important, privesti cu optimism spre viitor.

In plus, poti primi si niste vesti bune de la prieteni sau o invitatie legata de o calatorie indepartata.

Scorpion

Luna este foarte harnica, activa si curajoasa in Berbec, in zona muncii. Prin urmare, astazi nu prea ai stare, ci esti pus pe fapte mari. Si bine faci, pentru ca rezultatele excelente pe care le vei obtine nu vor trece neobservate, ci vor fi rasplatite cu o recompensa, un bonus sau o prima.

In orice caz, astazi ai noroc de favoruri din partea sefilor sau persoanelor cu autoritate din viata ta.

Sagetator

O zi pe care o poti trai dupa pofta inimii tale, in sensul ca ai suficiente ocazii sa-ti etalezi calitatile si talentele, farmecul personal, charisma.

Pe de alta parte, simtul umorului te ajuta sa treci cu zambetul pe buze peste orice inconvenient si sa privesti optimist orice conjunctura in care te vei afla. Principiul dupa care pari sa te conduci astazi este "mai putina munca, mai multa distractie".

Capricorn

Luna plasata in Berbec activeaza zona sufletului si emotiilor, astfel ca devine foarte importanta introspectia si autoanaliza, pentru a afla ce anume te face fericit, care iti sunt nevoile si care sunt obiectivele prioritare, fie ca tin de planul profesional, fie ca tin de domeniul material.

Cu alte cuvinte, e mai important sa fii ce vrei sa fii si apoi sa faci ceea ce iti doresti.

Varsator

Luna prezenta in curajosul si nonsalantul Berbec permite clarificarea unor colaborari, dar si repararea unor greseli facute fata de unele persoane din preajma ta. Acum ai curajul de a spune direct si deschis tot ce gandesti, asumandu-ti riscurile de rigoare.

Pe de alta parte, este o zi excelenta pentru discutii si intalniri care au ca scop punerea la cale a unui proiect ingenios si creativ.

Pesti

In cazul tau, curajoasa Luna in Berbec este plasata in zona banilor si imaginii de sine, ceea ce sugereaza ca astazi te poti alege cu ceva bani in plus sau macar iti pot veni niste idei ingenioase legate de inmultirea banilor si sporirea resurselor materiale.

Este posibil chiar sa-ti asumi riscuri destul de mari, lucru pe care alta data nu l-ai fi facut. In acest context, nu e nevoie decat sa fii pe faza si sa fii dispus sa-ti manifesti talentele.

Berbec

Astazi esti in elementul tau. Luna iti traverseaza in continuare zodia, conferindu-ti entuziasm, incredere, optimism si un farmec personal deosebit.

O zi excelenta pentru activitati recreative, dar si pentru a-ti deschide inima in fata persoanelor dragi din viata ta. Este posibil sa primesti vesti bune in timpul unei deplasari, sa promovezi cu brio un examen ori sa faci rost de un deocument util.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 19 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic