Horoscop zilnic. Duminică, 18 iulie

Duminica, 18 Iulie 2021, ora 07:00
4806 citiri
Horoscop zilnic. Duminică, 18 iulie
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani, sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: O perioada excelența pentru tine din punct de vedere sentimental. Comunici bine cu persoana iubita, poți face planuri de viitor, ceea ce iți vă da un sentiment de încredere și de buna dispoziție. Totuși, nu este cazul să te implici în discuții în contradictoriu. Este posibil să ai neînțelegeri cu superiorii ierarhici și ar fi de dorit să nu încerci să-ți impui punctele de vedere.

Taur: Vă fi mare agitație la serviciu pe tot parcursul zilei. Vei avea de făcut fata unei mulțimi de lucrări și nu iți vă fi cătuși de puțin ușor. Relația cu colaboratorii ar putea înregistră unele schimbări. Ai putea face o investiție sau ai putea obține un credit avantajos. Copiii sau persoanele mai tinere din familie te vor obliga la cheltuieli suplimentare.

Gemeni: Ieșirile în afara localității iți vor da posibilitatea să-ți îmbunătățești relația cu ființă iubita. Poți avea încredere în propunerile ce ți se vor face. Mare atenție daca aveți de semnat acte sau documente financiar contabile! Vei avea parte de o serie de cheltuieli care nu erau trecute în program. N-ar fi exclus nici să facei o investiție. Sănătatea este punctul tău forte dar tinde să se îmbunătățească.

Rac: Contractul cu străinătatea te vă favoriza. Ai putea primi o suma de bani sau o propunere de colaborare avantajoasa de pe alte meleaguri O lucrare începută de mai mult timp la serviciu vă fi finalizata, dar nu este cazul să te aștepți la aprecieri din partea conducerii. Relația cu colaboratorii iți vă ridica ceva probleme și n-ar strica să dai dovada de mai multa toleranta.

Leu: Nemulțumirile tale sunt reale, dar ușor exagerate. Nu te grăbi să faci schimbări în viață ta sentimentala, deoarece este puțin probabil să fii mulțumit. Este nevoie de mai multa răbdare pentru a obține ceea ce iți dorești. Activitățile sociale vor fi prioritare în aceasta perioada. Vei cheltui destul de mulți bani dar pină la urma vei face fata situației financiare.

Fecioara: Vei avea de făcut o mulțime de lucruri în domenii dintre diverse. Inițiativele se vor bucura de succes cu condiția să dați dovada de mai multa răbdare. Evita cu orice chip să te implici în activități cu un grad mare de risc deoarece exista pericolul să suferi un accident. Prudenta vă trebui pusa pe primul plan în tot ce dorești să întreprinzi. Inteligenta iți permite să iei decizii inspirate.

Balanță: În aceasta zi se pare că vă fi nevoie să faci o mulțime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar daca nu iți convine nu trebuie să iți exprimi nemulțumirea, căci până la urma situația te vă avantaja. Popularitatea ta în rândul prietenilor vă creste considerabil. N-ar fi rău să acordzi ceva mai multa atenție sănătății.

Scorpion: Tot ce faci la serviciu se finalizează cu greutate în aceasta perioada. Muncești mult și ai dori că aprecierile să nu se lase prea mult așteptate. Poți spera la un ajutor din partea superiorilor ierarhici. Evitata să dai curs pornirilor impulsive, altfel ai putea avea probleme de tot felul. Nu este un moment favorabil pentru a te implica în colaborări.

Săgetător: Ești mai agitat, mai neliniștit și nu prea ai stare pentru ceea ce ți-ai propus. Pe cât posibil nu te implica în controverse inutile. Negocierea salariului sau a altor sume ar putea fi făcută cu succes. Este posibil să aveți șansă unui cîștig. Ați putea semna un contract avantajos sau ați putea obține o aprobare. Daca plecați la drum posibile surprize din partea mijlocului de transport.

Capricorn: Starea ta generala nu vă fi cea cu care ne-ai obișnuit. Vei obosi mai repede, iar consumul nervos vă fi mai mare pentru orice nimic. Este totuși puțin probabil să ai parte de vreo problema de sănătate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Evita să tragi sfori sau să te implici în acțiuni la limita legalității, deoarece ai putea avea neplăceri cu autoritățile.

Vărsător: Mintea iți este plina de idei, dar cam împrăștiate și n-ar strica să te sfătuiești cu cei din jur înainte de a le pune planurile în practica. La serviciu vei avea parte de o zi agitata, în care vă trebui să revii asupra unor lucrări pe care le-ai considerat rezolvate. Nici relația cu colegii nu vă fi la nivelul așteptărilor, așa că nu este cazul să te bazezi prea mult pe sprijinul lor.

Pesti: Te frământă unele probleme pe care nu ai reușit să le finalizezi. Tot ce vei întreprinde în aceasta perioada se ar rezolva cu o oarecare întârziere. Posibile propuneri de colaborare, ce se vor dovedi în scurt timp deosebit de avantajoase. Chestiunile profesionale te vor stresa destul de mult. Vă trebui să discuți cu partenerul de viață despre modul de utilizare a fondurilor comune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic