Horoscop zilnic: 16 mai 2019

Joi, 16 Mai 2019, ora 08:51
8312 citiri
Horoscop zilnic: 16 mai 2019

Taur

O zi cu multa agitatie la serviciu. Ai vrea tu sa rezolvi cat mai multe, insa nu prea ai energie. Relatiile colegiale sunt disonante, iar sefii sunt de negasit. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile tale si nu raspunde la provocarile celor din jur.

Sanatatea este vulnerabila pe intregul organism. Foloseste remedii naturiste, stai mai mult in natura si programeaza-ti vacante.

Gemeni

Tu esti maestrul de ceremonii astazi pentru intregul zodiac. Veselia si cheful de aventuri de care dai dovada iti pot crea neplaceri in relatia cu persoana iubita. Fii prudent, dozeaza-ti euforia si tine cont si de starile celorlalti.

Pentru altii, copiii vor fi in prim plan. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Este vremea sa-ti redefinesti felul in care abordezi iubirea, implicatiile ei si propriile tale nevoi de singuratate.

Rac

Energia astrala de astazi iti favorizeaza treburile gospodaresti. Este o zi buna pentru curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Se poate pune problema achizitionarii unui teren sau a unei locuinte noi.

Insa ai tendinta ta este de a te ocupa mai mult de domeniul profesional in detrimentul vietii personale. De aceea, relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu rabdare si discernamant vei rezolva totul asa cum vrei tu.

Leu

Se pare ca astazi trebuie sa faci mai multe calatorii pentru a rezolva diverse. Intalnirile cu neamurile si cu prietenii apropiati pot fi frecvente. Apar vesti interesante, dar acorda-le atentie doar celor care iti sunt de folos.

Pe de alta parte, sunt momente bune de a te gandi la parcurgerea unor forme de scolarizare pe termen scurt, ce te vor ajuta cat de curand sa obtii un loc de munca mai bun sau la cel actual sa promovezi.

Fecioara

Banii si beneficiile lor iti vor da batai de cap astazi. Ai vrea sa economisesti ceva, insa s-ar putea sa fii nevoit sa cheltuiesti pentru nevoile altora. Selecteaza prioritatile si nu da frau liber tentatiei cumparaturilor.

Poti primi cadouri sau recompense de la un loc de munca. Chiar daca situatia bugetului de venituri si cheltuieli te nemultumeste, cu rabdare si discernamant lucrurile se vor redresa. Evita eforturile prea mari.

Balanta

Minunata zi pentru tine. Ai energie, chef de tot si toate, dar bine ar fi sa te rezumi doar la treburile personale. Astrele te sfatuiesc sa mergi la un salon de intretinere corporala, sa-ti programezi cursuri de dezvoltare personala si relationala sau pur si simplu sa pui ordine in lucruri si activitati.

Relatiile parteneriale sunt conflictuale. Exista tensiuni in acest sector, iar rasturnarile de situatie pot fi frecvente.

Scorpion

Astrele te sfatuiesc sa fii cat mai discret astazi. Nu prea ai chef de nimeni si de nimic, pentru ca sufletul tau are nevoie de detasare de forfota vietii cotidiene. Evita eforturile prea mari si provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului renal si secundar pe segmentele capului.

La serviciu este o perioada delicata, insa cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Odihneste-te mai mult!

Sagetator

Prietenii iti sunt alaturi. Intalniri, dialoguri, sfaturi de taina, toate apar in jurul tau ca intr-un carusel minunat. Vin catre tine multe informatii pretioase pe care ar trebui sa le retii sau sa le notezi.

Totusi, unele persoane din anturajul tau nu sunt ceea ce par si ar trebui sa fii prudent. Vorbeste mai putin, asculta mai mult si nu iti divulga punctele slabe. Spre seara, aduna-i pe cei dragi la o reuniune amuzanta.

Capricorn

Ar trebui sa-ti indrepti atentia spre relatiile cu sefii. Sunt posibile discutii contradictorii, reprosuri. Fii prudent si asculta pe indelete ce ti se spune. De retinut ca dreptatea este deocamdata de partea celorlalti.

Manifestarea personalitatii tale lasa mult de dorit, asa incat ar fi binevenite unele corectii de relationare cu ceilalti. In dupa-amiaza zilei, astrele te sfatuiesc sa te ocupi de treburile gospodaresti si de problemele membrilor familiei.

Varsator

Relatiile cu strainatatea revin in atentie. Ori vei sta de vorba cu cineva aflat departe de granitele tarii, ori te vei gandi la demersuri pentru o calatorie importanta.

Pe de alta parte, sunt momente bune pentru a te ocupa de studii pe termen lung. Daca esti nevoit sa sustii examene sau interviuri, fii prudent, deoarece tendinta de a vorbi mai mult decat trebuie si pe langa subiect este la cote inalte.

Pesti

Chestiunile financiare sunt bine sustinute de catre astre. Recomandabil este sa-ti verifici bugetul de venituri si cheltuieli. Achita taxele, impozitele sau, in functie de caz, ocupa-te de relatiile cu institutiile bancare. Evita speculatiile financiare si cheltuielile pe mofturi.

In dupa-amiaza zilei detaseaza-te de cotidian si intoarceti privirea catre laturile spirituale ale vietii. Sunt momente bune pentru a delimita clar esentele de aparente.

Berbec

Se pare ca astazi trebuie sa te ocupi de partenerul de viata. Sunt posibile dialoguri aprinse, fapt pentru care se recomanda multa prudenta. Esti combativ si poti rani foarte usor cu vorbele sau cu privirea. Asculta ce au de zis ceilalti, pune in balanta cu ceea ce iti doresti tu si apoi actioneaza in consecinta.

Proiectele sau colaborarile in care esti implicat pot cunoaste reconfigurari, dar totul este spre binele tau suprem.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 16 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic