Horoscop zilnic: 14 ianuarie 2020

Marti, 14 Ianuarie 2020, ora 08:42
14487 citiri
Horoscop zilnic: 14 ianuarie 2020

Capricorn

Pentru tine, e o zi frumoasa, cu un sentiment pregnant de implinire si incredere in viitor, chiar daca nu vezi ceva clar la orizont, iar unele griji sau betesuguri fizice isi fac simtita prezenta.

O zi in care atitudinea face diferenta, in toate sensurile si formele posibile. Cu cat te deschizi mai mult si esti dispus sa accepti totul asa cum vine, orientandu-ti gandurile in directii pozitive, cu atat mai multa usurinta si bucurie vei aduce in toate experientele.

Varsator

Desi ziua poate aduce deziluzii cu privire la unele relatii de prietenie si unele promisiuni retractate sau incalcate de persoane pe care te bizui, se poate vorbi totusi de o energie creatoare si favorabila, pe tot parcursul ei.

Fie ca primesti vesti bune sau raspunsuri pe care ti le doreai, fie esti binecuvantat cu generozitatea unor oameni de la care nu te asteptai, totul pare sa-ti arate ca exista lumina in orice moment, doar sa alegi sa o vezi.

Pesti

Luna sta astazi in Fecioara, in zona imaginii publice si a parteneriatelor. Poate ca nu toate sunt roz in ce priveste relationarea cu exteriorul, mai ales din perspectiva carierei, dar exista premise bune pentru relatiile de prietenie si ideile de progres.

Esti sustinut, se pare, de oameni din anturaj si chiar poti transforma in prietenii frumoase relatii care pana acum au fost doar amicitii. De asemenea, ai incredere astazi in ideile si propunerile care ajung la tine. S-ar putea sa fie ceea ce asteptai de multa vreme.

Berbec

Unele sarcini nu-ti plac astazi, dar nu le prea poti evita, mai ales daca e vorba de lucruri pe care le-ai tot amanat in sfera profesionala. Cu cat esti mai disciplinat, organizat si concentrat pe solutii, cu atat mai eficient vei fi si vei evita frustrarile.

In alta ordine de idei, e bine sa-ti recunosti eventualele lacune si greseli, sa fii dispus sa inveti ce e nevoie si sa te perfectionezi acolo unde simti ca e cazul, depasind orgoliul si nerabdarea.

Taur

Tu esti plin de creativitate, inspiratie si incredere in viitor. Desi unele circumstante, in ce priveste relatiile cu oameni dragi sau evolutia unui proiect, nu sunt tocmai cele dorite de tine, totusi ziua de astazi creeaza contexte favorabile pentru expresia de sine, manifestarea iubirii si a individualitatii.

Evita sa fii prea critic si perfectionist, renunta la unele asteptari si fii dispus sa primesti darurile pe care acum universul ti le scoate in cale.

Gemeni

Luna se afla in Fecioara si activeaza zona casei, familiei si sufletului. E o zi buna pentru a te ocupa de treburi casnice, dar si pentru a-ti creste confortul acasa renuntand la lucruri care mai mult te incurca si la orice simti ca reprezinta energie veche, stagnanta.

Pe de alta parte, daca ai nevoie de sprijin sau chiar de finantare pentru o serie de demersuri de acest gen, cere si vei primi. In ce priveste cariera, nu e un moment bun pentru decizii importante, dar nici nu e indicat sa fugi de responsabilitati.

Rac

E o zi buna pentru drumuri, calatorii pe distante scurte si demersuri ce tin de documente. Daca ti-ai propus astazi activitati care implica scrisul, comunicarea si negocierea, acestea sunt de bun augur.

Totusi, nu forta lucrurile si nu incerca cu tot dinadinsul sa obtii acum vreun raspuns definitiv sau vreo garantie in privinta finalitatii unui proiect/contract. Ia lucrurile cum sunt si valorifica relatia buna cu partenerul.

Leu

Luna in Fecioara activeaza zona banilor castigati din munca si afaceri proprii, iar astazi se pare ca ai inspiratia si prezenta de spirit necesare pentru a imbunatati situatia in acest segment de viata.

Totusi, concentreaza-ti atentia mai mult pe intrari decat pe iesiri, altfel spus evita cheltuielile asupra carora ai indoieli sau care sunt pe fond emotional ori din dorinta de a demonstra ceva. Acum e momentul sa-ti pui ordine in contabilitatea personala si sa-ti administrezi bugetul intelept.

Fecioara

Tu esti favorizat de prezenta Lunii in semnul tau solar, asa ca beneficiezi de ipostaze benefice, de gesturi de iubire din partea unor oameni dragi si chiar de o efuziune sentimentala din partea copiilor sau a persoanei iubite.

Cumva, ceilalti te fac sa-ti simti inima crescand. Insa, in ce priveste responsabilitatile casnice sau cererile pe care cei din familie ti le tot lanseaza, ai nevoie de multa diplomatie si atentie la detalii, pentru a pastra echilibrul intre ce vrei tu si ce vor ei.

Balanta

Luna in Fecioara este, pentru tine, un prilej de introspectie, meditatie si autoanaliza. Daca organismul da semne de oboseala sau slabiciune, e momentul sa te ingrijesti cu atentie, aplicand ceea ce simti tu ca e potrivit pentru tine si nu ceea ce te sfatuieste toata lumea.

Pe de alta parte, astazi e posibil sa ajunga multe vesti, informatii si zvonuri la tine, insa e bine sa nu te repezi sa tragi concluzii legat de ceea ce auzi, pana nu ai toate datele.

Scorpion

In cazul tau, relatiile de prietenie si cele sociale in general sunt puse sub lupa si s-ar putea sa fie nevoie de niste decizii care vor avea repercusiuni si asupra zonei finantelor.

Totusi, nu asa de mari precum te temi tu, deci ia-ti libertatea sa faci ce simti si sa renunti la unele compromisuri pe care le-ai tot mentinut in unele relatii sau cu privire la unele proiecte in care nu ai avut curajul sa-ti rostesti adevarata pozitie. Acum e momentul sa fii sincer cu tine si, astfel, vei face loc unor revelatii dar si unor vesti minunate.

Sagetator

E posibil sa apara niste schimbari in zona carierei, care te scot din zona de confort si te provoaca sa fii flexibil, dar pe de alta parte acestea aduc beneficii materiale si financiare.

Inspiratia nu te ocoleste deloc astazi, in chestiuni de afaceri cu precadere, de aceea, e bine sa-ti folosesti flerul si sa valorifici sansele care apar, pentru a incheia anul cu un tonus bun. Daca nu e vorba de afaceri si cariera, poate fi vorba despre relatii cu figuri autoritare din viata ta, care acum iau o turnura avantajoasa pentru tine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 14 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic