Horoscop zilnic: 13 mai 2020

Miercuri, 13 Mai 2020, ora 09:47
14220 citiri
Horoscop zilnic: 13 mai 2020

Taur

Se anunta o zi cu activitate intensa in zona profesionala. Nu este exclus sa ai parte si de niste surprize sau schimbari neasteptate, mai ales in prima parte a zilei.

Relatiile cu sefii sunt armonioase. De altfel, daca intentionai sa-ti exprimi o idee nonconformista, astazi e momentul sa o faci. Acest gest s-ar putea sa-ti aduca si niste beneficii materiale.

Gemeni

Pntru tine, este o zi frumoasa, chiar inaltatoare. Primesti vesti bune, ai tot felul de revelatii care te ajuta sa ai o imagine mai clara in privinta viitorului tau, intra oameni noi in viata ta sau iti vin idei noi, ingenioase.

Increderea in propriile forte este in crestere si simti ca orice este posibil. De asemenea, astazi poti avea mai clar ca oricand sentimentul unei schimbari de "macaz" care urmeaza sa aiba loc in plan social.

Rac

Luna in Varsator strabate astazi zona resurselor si banilor altora. Aspectele sunt bune, ceea ce inseamna ca poti beneficia de favoruri, daruri sau recompense. Cu alte cuvinte, te bucuri de avantaje materiale pentru care nu e nevoie sa depui cine stie ce efort.

Spre seara, pot veni informatii valoroase catre tine, daca stii sa fii discret si inveti sa asculti mai mult. Pe de alta parte, poti beneficia de un ajutor providential.

Leu

Cum Luna este prezenta in Varsator, respectiv in zona imaginii sociale si relatiilor parteneriale, astazi e important sa fii deschis catre noi relatii si comunicare. De asemenea, sunt importante expunerea, promovarea si impartasirea ideilor si proiectelor cu prietenii, mai ales spre seara.

Este o zi a sperantelor, a increderii si recunoasterii sociale. Te bucuri de apreciere si ar fi bine sa inveti sa fii recunoscator pentru asta.

Fecioara

O zi fructuoasa. Luna traverseaza zona muncii, aspectele pe care le formeaza sunt bune, mai ales cu zona banilor, dar si cu zona carierei. Asadar, este o zi favorabila pentru descoperirea de noi surse materiale si financiare, care sa te ajute sa derulezi un proiect.

Relatiile cu colegii se anunta foarte bune. Iar spre seara poti vedea deja rezultatele muncii depuse pe parcursul zilei.

Balanta

Iata o zi pe care o poti trai dupa cum vrea inima ta! Luna se afla in zona iubirii si stimuleaza nevoia de a impartasi gesturi frumoase, zambete si cuvinte pline de iubire. Astazi parca toate problemele isi iau talpasita, lasandu-te sa te bucuri de tot ce ai in viata ta, dar mai ales de oamenii dragi din preajma.

Te detasezi mult mai usor de orice inconvenient sau obstacol care apare si reusesti sa privesti totul cu mai multa seninatate.

Scorpion

Te preocupa foarte mult securitatea emotionala si siguranta materiala. Astazi te gandesti la resursele tale, faci calcule de timp si bani, doresti sa iti implinesti o dorinta si ai nevoie sa stii pe ce te poti baza.

In cursul diminetii, o schimbare pozitiva se poate produce la locul de munca. Spre seara, poti primi un cadou sau poate veni un ajutor financiar de la cineva apropiat.

Sagetator

Luna plasata in zona comunicarii, relatiilor, studiilor si calatoriilor poate sa-ti aduca o surpriza intr-unul din aceste domenii, mai ales in cursul diminetii. Se pare ca surpriza vine de la o persoana draga si consta fie intr-o declaratie neasteptata si frumoasa, fie intr-un dar.

Spre seara, conversatii agreabile, intalniri si aprecieri de la cei din jur. Per ansamblu, o zi frumoasa.

Capricorn

Este foarte important ca astazi sa fii adaptabil, deschis la nou si inventiv. In cursul diminetii, se pare ca primesti vesti neasteptate de la parinti sau de la o alta persoana apropiata.

Insa pe tot parcursul zilei zona finantelor este bine aspectata, semn ca e timpul sa te gandesti la noi mijloace de a-ti rotunji veniturile. Totusi, seara abia iti aduce acea idee inspirata de care ai nevoie.

Varsator

Luna iti traverseaza zodia si iti aduce ipostaze benefice, chiar surprinzatoare, atat in domeniul sentimental, cat si in cel al relatiilor sociale. Este o zi frumoasa sub aspectul comunicarii, pentru ca ideile pe care le auzi de la cei din jur te pot inspira si iti pot reda optimismul.

De altfel, in aceasta perioada apar oameni noi in viata ta, care vor juca un rol important pe viitor.

Pesti

Ai inima plina, traiesti intens fiecare moment, te retragi in interior, parca pentru a nu pierde niciun moment important al revelatiilor si sentimentelor tale. Este o zi care te invita la discretie si intimitate.

O zi cu multe revelatii, dar si cu surprize frumoase. Asa ca fii receptiv si o sa primesti din zbor vestile bune.

Berbec

Luna este astazi prezenta in zona vietii sociale, relatiilor amicale, proiectelor si aspiratiilor. Probabil ca va fi o zi destul de efervescenta, cu multe conversatii, dar si multe idei si vesti vehiculate.

Promovarea si expunerea sunt foarte importante astazi, asa ca nu ezita sa vorbesti despre proiectele tale. Pe de alta parte, atentie la tendinta spre iluzionare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 13 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic