Horoscop zilnic: 13 aprilie 2020

Luni, 13 Aprilie 2020, ora 08:21
12135 citiri
Horoscop zilnic: 13 aprilie 2020

Berbec

Esti solicitat la serviciu, dar si pentru a fi prezent in diverse contexte socio-profesionale importante. Discutiile pe teme privitoare la dezvoltarea activitatilor locului de munca in care activezi vor avea ecou multa vreme de acum incolo. Chiar sunt sanse de a se schimba ceva in bine, fie legat de conditiile de munca, fie de salarizare. Vorbeste putin si la obiect.

Taur

Sunt momente bune pentru a-ti reconfigura filosofia de viata si pentru a aborda alte principii dupa care sa-ti ghidezi viata. Unii vor incerca sa te convinga in functie de experienta lor de viata. Altii vor dori sa se joace cu mintea ta si sa te indrume spre valori morale si culturale depasite. Orice informatie filtreaza-o prin inima ta si tine cont de semnalele interioare primite.

Gemeni

Ziua este favorabila achitarii facturilor, datoriilor si relationarii cu institutiile financiare. Ai putea negocia cu sefii fie drepturile tale salariale si conditiile de munca, fie in cazul unui credit, conditiile si termenii de rambursare a datoriei. Totul este sa nu exagerezi si sa asculti atent ce ti se spune. Seara aduce relaxare si revelatii deosebite vizavi de cele petrecute si discutate azi.

Rac

Priveste la ceilalti si asculta-le vorbele. Chiar daca esti orientat spre treburile tale, cu ajutorul persoanelor intalnite astazi vei putea depasi orice situatie neplacuta in care te afli. Sunt posibile discutii in mod special la serviciu, pe tema indatoririlor sau proiectelor comune. Fii intelegator cu toata lumea! Se vor rezolva toate diferendele mai curand si mai bine decat crezi.

Leu

In primul rand, ar fi bine sa te ocupi de sanatatea intregului organism. Ai nevoie de o perioada de odihna si detasare mai ales de tumultul din segmentul profesional. In umbra mocnesc conflicte la serviciu, insa este dificil sa depistezi exact despre ce este vorba. Ocupa-te doar de indatoririle tale si fereste-te de cei care iti promit multe si marunte. Ai incredere ca vei depasi totul cu bine.

Fecioara

O zi buna pentru a relationa cu generatiile mai tinere decat tine. Nevoia crescuta de afectivitate iti poate aduce discutii cu cei dragi, pentru ca asteptarile tale sunt in neconcordanta cu disponibilitatile lor momentane. Astfel, tinzi sa te apropii de altii, iar persoana iubita sau copiii se revolta vehement. Cu putin efort si intelegere vei impaca pe toata lumea.

Balanta

In familie apar discutii cu membrii familiei, fie pe seama anturajului tau apropiat, fie din cauza unor treburi gospodaresti pe care trebuia sa le rezolvi mai demult. Se recomanda prudenta, intrucat tensiunile sunt mari si dificil de ameliorat. Ceva din segmentul profesional, probabil o sarcina de lucru urgenta, iti distrage atentia de la casa si familie. Ai grija de sanatate!

Scorpion

Te faci auzit si vazut intr-un mod diferit de pana acum, in special in anturajul profesional. Se pare ca din cauza salariului si conditiilor de munca se isca discutii aprinse. Filosofia ta privitoare la munca si plata aferenta este total diferita de filosofia colegilor sau sefilor. Se recomanda prudenta. Exista riscul sa fii exclus din grupul de lucru sau sa-ti fie deteriorata imaginea publica.

Sagetator

Esti tentat sa vorbesti mult despre bani, cheltuieli sau planuri de investitii. La o privire atenta in segmentul profesional ai putea constat ca muncesti mult, dar plata aferenta este nesatisfacatoare. Bine ar fi sa-ti dozezi eforturile, in functie de suma pe care o primesti drept salariu. Evita sa-ti expui parerile, pentru ca in umbra exista conflicte profesionale mari.

Capricorn

Esti fermecator astazi si multa lume va fi atrasa spre tine. Vei fi solicitat pentru a dialoga prin diverse mijloace tehnice, ca si cum altii iti simt stralucirea si forta, dorind sa se molipseasca de la tine. Unii chiar iti vor arata afectiune, respect, disponibilitate sincera de a te ajuta. Altii insa vor dori sa afle secretele starii tale de bine. Evita sa te dezvalui indiferent despre cine este vorba.

Varsator

Contextul astral te predispune la introspectii, meditatii interiorare si detasare de cotidian. Visatul cu ochii deschisi, pe de o parte, te relaxeaza, iar pe de alta, iti reveleaza detalii ale situatiilor si relatiilor in care esti implicat. Dialogurile calme si discrete purtate cu un prieten de incredere te vor ajuta sa gasesti solutii bune pentru urgentele cu care te confrunti.

Pesti

Actiunile sau proiectele profesionale pe care doresti sa le initiezi alaturi de prieteni sau colegi sunt zadarnicite din varii motive. Unii pur si simplu nu doresc sa te urmeze din orgoliu. Altii nu au curaj, iar altii chiar sunt implicati in treburi personale si nu au timp disponibil. Insa piedica cea mai mare vine dinspre cei dragi care doresc sa petreaca mai mult cu tine.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 13 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic