Horoscop zilnic. Luni, 11 octombrie

Luni, 11 Octombrie 2021, ora 09:11
4524 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 11 octombrie
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: În plan profesional există unele nemulțumiri, dar ele se vor rezolva mai bine dacă vei lăsa lucrurile să-și urmeze cursul firesc. Energia ta fizică și mentală atinge cote maxime, de aceea te-ai putea ocupa de orice îți face plăcere. Rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales că vei găsi suficientă lume dornică să îți susțină proiectele. O persoană de sex opus este impresionată de calitățile tale.

Taur: La serviciu vei avea parte de o zi obișnuită, chiar dacă îți va fi destul de greu să te adaptezi la activitățile pe care le ai trecute pe ordinea de zi. În ceea ce privește timpul liber, nu este momentul să te ocupi de lucruri prea serioase. Aranja-ți o întâlnire cu persoana iubită și încercă să o convingi de stabilitatea sentimentelor tale. Totuși, dacă dorești să ai succes, arată-te cât mai modest.

Gemeni: Ți se propune să te implici în activități la limita legalității, pentru a-ți putea realiza planurile. Ar fi bine să nu dai curs acestui sfat, care ți-ar putea aduce multe neplăceri într-un viitor nu foarte îndepărtat. Oricum, în curând finalizările se vor concretiza, așa că nu are nici un rost să te complici. La serviciu nu este cazul să aștepți sprijinul colegilor.

Rac: Ești în vervă și hotărât să rezolvi tot ce îți iese în cale. Mai ales la serviciu vei avea un randament deosebit, spre bucuria colegilor, care vor beneficia și ei de ajutorul tău. Ai putea lua acum o decizie pentru viitor, dar este bine să analizezi situația pe toate fețele. Relația cu partenerul de viață s-ar putea deteriora dacă nu vei fi mai atent la exprimare.

Leu: Dorința ta de o mai mare independență îi ia pe nepregătite pe cei din jur și poate provoca discuții obositoare. Dacă dorești să îți impui punctul de vedere, încerca să fii mai diplomat și să o iei mai pe ocolite. Eventual, lasă loc pentru a continua discuția și mâine. Relația cu colegii este cam tensionată, așa că nu este cazul să mizezi într-o prea mare măsură pe sprijinul lor.

Fecioară: Ai de făcut o mulțime de drumuri, care par a nu se mai termina. Dacă îți rămâne timp, ai putea încerca să îți rezolvi corespondența. Înțelegerile scrise sau verbale au toate șansele să se realizeze în cel mai scurt timp. Starea ta generală nu va fi nemaipomenită în primele ore ale dimineții, așa că, dacă ai ceva important de făcut, încearcă după prânz.

Balanță: La serviciu te vei bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. N-ar fi exclus să ți se dea noi sarcini, semn că se mizează mult pe calitățile tale. Daca vei da dovada de superficialitate, nu vei avea nici un avantaj, iar popularitatea ta se va deprecia simțitor. Ține cont că multe în viitorul tău depind de conștiinciozitatea de care vei da dovadă în această perioadă.

Scorpion: Problemele de cuplu sau neînțelegerile cu partenerii de afaceri pot fi cu ușurință rezolvate. Soluțiile pe care le găsești acum dau satisfacții multiple tuturor celor implicați. Energia fizică te susține în tot ce vei întreprinde, dar dacă dorești ca succesul să fie deplin încearcă să fii mai conciliant. Farmecul personal îți va da ocazia să faci o excelentă impresie unei persoane de sex opus.

Săgetător: Este momentul să faci schimbările pe care le dorești în apartament, căci cei din familie te vor susține în această direcție. Unul dintre părinți va avea o realizare, ceea ce te va bucura nespus. Nivelul cheltuielilor va crește simțitor și acest lucru îți creează o stare de nesiguranță. Totuși, nu este cazul să-ți faci probleme, situația ta financiară este relativ stabilă.

Capricorn: Corectitudinea și seriozitatea de care dai dovadă te fac foarte apreciat de cei din jur. Vei avea astăzi ocazia să îți lărgești cercul de prieteni, ceea ce este în conformitate cu dorințele tale. O persoana cu funcție îți promite un ajutor substantial, dar nu este cazul să iei în serios chiar tot ce ți se spune. Evită să te implici în colaborări până nu îți sunt clare toate condițiile.

Vărsător: Relațiile tale cu șefii ar putea fi mai tensionate daca vei încerca un dialog pe teme financiare. În cazul în care dorești să pleci într-o călătorie, vei primi o aprobare sau actele de călătorie. Totuși, chiar dacă pleci, chiar daca nu, fii atent la ce faci cu banii. În familie se va petrece un eveniment care îți va trezi interesul, dar în scurt timp se va dovedi că nu este ceva important.

Pești: Răbdarea și perseverența se cer a fi puse pe primul plan, căci proiectele pe care ți le-ai făcut nu prea au sorti de izbândă. Nu ai însă nici un motiv să te impacientezi, căci ai timp suficient la dispoziție. Energia fizică nu este la nivelul obișnuit, așa că n-ai fi rău să îți păstrezi mai mult timp pentru odihnă. Acordă ceva mai multă atenție sănătății.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 11 octombrie 2021