Horoscop zilnic. Vineri, 1 octombrie

Vineri, 01 Octombrie 2021, ora 07:00
4882 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 1 octombrie
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Din punct de vedere mental, astazi functionezi la limita superioara. Ai putea pune la punct planurile tale pentru actiunile viitoare, dar te poti ocupa si de chestiunile financiare pe care nu ai reusit sa le pui la punct. Totusi, daca ai de gand sa iesi la cumparaturi, incearca sa nu dai banii pe tot felul de lucruri inutile. Un telefon de la cineva drag te va ajuta sa-ti imbunatatesti starea de spirit.

Taur: Vei fi inconjurat de prieteni cu care vei discuta despre situatiile cu care te confrunti la serviciu. Sfaturile lor se vor dovedi inspirate si ar fi bine sa tii cont de ele. Vei primi o invitatie de la o persoana in care nu ai prea multa incredere si vei fi tentat s-o refuzi. Nu este exclus sa aflii ca o cerere pe care ai formulat-o de mai mult timp, este ca si aprobata.

Gemeni: Esti intr-o forma excelenta, iar eficienta de care dai dovada iti aduce aprecierea celor din anturajul apropiat. Chiar daca nu duci lipsa de energie, nu ti-ar strica un moment de respiro, pe care ti l-ai putea permite. Vei revedea un vechi prieten, intr-o conjunctura neasteptata; s-ar putea sa aiba nevoie de sprijinul tau, asa ca, fii pe faza! Contactul cu autoritatile te favorizeaza.

Rac: Daca ti-ai propus sa faci unele modificari in casa, ar fi bine ca, cel putin deocamdata, sa ramai in stadiul de a face planuri. Indemanarea ta lasa de dorit si ai putea sa provoci stricaciuni. Ideile iti sunt excelente, dar in aceasta perioada nu reusesti sa fii suficient de atent. Relatia cu membrii familiei va fi ceva mai tensionata, asa ca evita sa te implici in discutii in contradictoriu.

Leu: Nu vor lisi ocaziile de a te vedea cu prietenii si ati putea pune la punct proiecte de interes comun. Vei afla tot felul de noutati, iar hotararile pe care le vei lua, vor fi cu totul spontane. Mare atentie la ce discuti cu cei din jur, caci o neglijenta verbala te-ar putea pune intr-o situatie destul de delicata. Daca vei iesi la cumparaturi ar fi bine sa nu exagerezi cu cheltuielile.

Fecioara: Nu reusesti sa iti gasesti suficient timp pentru o activitate care sa te destinda. Cineva din anturajul tau apropiat are unele probleme si i-ar face bine sa simta ca esti dispus sa-i acorzi sprijinul de care are nevoie. Si cheltuielile iti creeaza unele probleme, dar se va gasi cineva, din familie, care sa iti faca o surpriza placuta din acest punct de vedere. O veste buna iti va schimba starea de spirit.

Balanta: Ai dori sa rezolvi multe probleme, dar ai o stare de nervozitate, care nu iti da pace. Incearca sa te relaxezi, altfel vei pierde timpul, fara sa realizezi ceea ce ti-ai propus. Relatia cu persoana iubita este multumitoare si o intalnire cu aceasta te-ar putea remonta. Relatia cu colaboratorii va fi cam tensionata si orice vorba spusa la intamplare poate face sa ramai fara sprijinul lor.

Scorpion: O zi plina de surprize, placute, din fericire. Dialogul cu cei din jur iti da ocazia sa aflii tot felul de lucruri noi si interesante. Programul pentru timpul liber va inregistra unele schimbari, pana vei vei gasi care sa iti convina. Starea ta generala nu este nemaipomenita si de aceea nu este cazul sa te implici in activitati care sa te suprasolicite. Incearca un regim cat mai echilibrat, caci ficatul este mai sensibil.

Sagetator: Ti-ai dori sa faci o schimbare de mai mare anvergura, dar nu este inca momentul. Te framanta faptul ca nu poti face cheltuielile pe care le ai in plan, dar in scurta verme situatia financiara se va ameliora. Sfatul unei persoane mai in varsta ti-ar putea fi de un real folos, chiar daca deocamdata ti se pare depasit. La serviciu va trebui sa faci eforturi mri pentru a rezolva ce ti-ai propus.

Capricorn: Ti-ai dori sa te implici in activitati diverse, dar nu reusesti sa te aduni. Risti sa te risipesti in activitati pe care sa nu le poti duce la bun sfarsit, asa ca ar fi mai bine sa iti concentrezi energia pe o singura directie. Este posibil sa ai neintelegeri cu o persoana cu autoritate. Evita pe cat posibil dialogul in contradictoriu cu superiorii ierarhici. Diplomatia se cere a fi pusa pe primul loc.

Varsator: Ai multe de facut in gospodarie, dar te tenteaza sa lasi lucrurile asa cum sunt si sa iesi cateva ore la o activitate relaxanta. Activitatile fizice iti vor face mare placere, deoarece te vor ajuta sa depasesti cu mai multa usurinta neplacerile cotidiene. Ai putea practica un sport sau pur si simplu ai putea schimba cateva idei cu prietenii pe care nu i-ai vazut de catava vreme.

Pesti: Te vei confrunta cu o multime de situatii, care nu iti vor da timp nici macar sa tespiri. Ai de rezolvat unele probleme legate de colaborari. Desi nu iti este foarte la indemana, ai face bine sa nu mai amani. Pertenerul de viata iti va face unele reprosuri de care ar fi bine sa tii cont. Este foarte posibil sa cunosti pe cineva ce iti va da un sprijin substantial in viitorul apropiat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic