Horoscopul lunii septembrie. Zodiile care își vor trăi viața intens

Miercuri, 01 Septembrie 2021, ora 09:47
11787 citiri
Horoscopul lunii septembrie. Zodiile care își vor trăi viața intens
FOTO Pexeles.com

Prima lună de toamnă aduce o mulțime de emoții pozitive pentru majoritatea zodiilor. Conjunctura astrală este favorabilă comunicării, atât în societate, cât și în relațiile de cuplu. Pentru mulți nativi poate fi începutul unei perioade care să le schimbe viața radical.

Berbec

Poziția astrelor în această perioadă îți este foarte favorabilă. E posibil, totuși, să apară unele impedimente, dar nu trebuie să-ți pierzi din vedere obiectivele. În relațiile de suflet, respectul reciproc, onoarea și demnitatea pot face minuni. Atenția ta se îndreaptă către partenerul de cuplu și către relația dintre voi. Lucrurile evoluează rapid și deja aveți planuri mari de viitor. Tonusul este unul de invidiat și starea de sănătate este foarte bună în general.

Taur

Luna septembrie este una de succes pentru tine. Intri într-o competiție alături de colegii tăi în vederea atingerii unui scop propus cu ceva timp în urmă. Superiorii vor aprecia orice inițiativă de-a ta. Ai grijă să nu depui prea mult efort fizic și să te odihnești suficient. Relația de cuplu trece într-o etapă mult mai intimă, mult mai evoluată, mult mai pasională și mai aproape de ceea ce îți dorești tu. Pasiunea și sexualitatea sunt cuvintele ce descriu relația de cuplu a lunii septembrie.

Gemeni

În prima lună de toamnă te vei dedica relațiilor personale și comuncării. Este o perioadă propice pentru atingerea obiectivelor. Forma fizică îți susține acțiunile și te ajută să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. În dragoste pot apărea complicații. Se poate aduce în discuție posibilitatea înfiripării unei relații la distanță sau o excursie într-o țară exotică alături de persoana iubită. Membrii familiei tale pot avea unele dificultăți financiare.

Rac

Pe plan sentimental, deși există mici neînțelegeri cu partenerul, vei reuși să le faci față, iar din a doua parte a lunii, veți lăsa deoparte toate influențele negative și vă veți încărca cu energie pozitivă reciproc. Luna septembrie se anunță o lună de succes și în ceea ce privește cariera ta, așa că fii pe fază și nu te culca pe-o ureche acum când lucrurile încep să prindă un avânt de mult așteptat. Ai parte de o energie debordantă și de o stare de sănătate excelentă.

Leu

Toamna vine cu noi satisfacții atât în carieră, cât și în plan sentimental. S-ar putea să îți schimbi jobul sau chiar domeniul de activitate și să fii foarte încântat de noul drum ales. Starea de sănătate este bună în general, însă nu trebuie să profiți de asta așa că ai grijă să te odihnești suficient. În ceea ce privește viața amoroasă, lucrurile se îndreaptă către o direcție favorabilă, chiar promițătoare. Petreci clipe frumoase alături de persoana iubită și asta nu poate să fie decât un motiv de bucurie.

Fecioară

Luna septembrie este productivă pentru tine la serviciu. Ai șanse mari să obții o promovare peste așteptările tale, dar ține-ți planurile doar pentru ține. Totuși, vei fi capabil să colaborezi destul de bine cu ceilalți. În dragoste îți merge la fel de bine. Poți lăsa toate grijile în urmă și îți poți lua o binemeritată vacanță. Alege un loc exotic și ia cu tine cât mai multe persoane dragi, familie și prieteni! Starea de sănătate este în general bună.

Balanță

Viața de cuplu înflorește odată cu debutul anotimpului plin de culoare și de romantism. Clipele petrecute lângă persoana iubită vor fi cu adevărat memorabile. La serviciu nu va fi ușor să lupți pentru drepturile tale. Ar fi bine dacă ai reuși să te ferești din calea celor care au tendința să dea vina pe tine pentru orice. Multe dintre proiectele tale se concretizează în această perioadă. Ești într-o formă fizică de invidiat, reușind să ții pasul cu schimbările anunțate.

Scorpion

În prima parte a lunii are loc o schimbare la locul de muncă, însă trebuie să fii pregătit pentru că aceasta să nu te afecteze. Dragostea și viață de cuplu nu sunt punctele forte ale acestei luni pentru că nu se întâmplă nimic deosebit și lucrurile rămân în aceeași atmosferă calmă de până acum. Abia spre sfârșitul lunii se vor înregistra unele schimbări. În schimb, eșți plin de energie, fapt care te ajută să te bucuri de un început de toamna promițător.

Săgetător

Septembrie este luna aventurilor. Nu te vei da la o parte de la niciun fel de distracție și vei profita la maximum de fiecare zi. Vei resimți schimbări benefice și în cea ce privește viața profesională. E posibil să fii avansat, să primești aprecieri din partea superiorilor. Așadar, nu ai niciun motiv să-ți faci vreo problemă. Relația de cuplu este foarte frumoasă, devine tot mai puternică pe zi ce trece în această lună, motiv pentru care e posibil chiar să faceți planuri de viitor în doi. Sănătatea este de partea ta și te ajută să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus pentru acest sfârșit de an.

Capricorn

Ai inițiativă, prinzi curaj, iar acest lucru îți poate aduce un nou partener de cuplu sau îl poate pune pe gânduri pe actualul. Depinde doar de tine cum gestionezi situațiile și mai ales emoțiile ușor contradictorii. La serviciu ești norocos, indiferent de situație! Exerciți o influență pozitivă asupra colegilor și asupra cercului tău de prieteni. Relația cu partenerul de viață te face să fii confuz. Emoțiile și gândurile tale sunt contradictorii și îți este foarte greu să îți dai seama ce îți doreșți.

Vărsător

Proiectele tale vor avea succes într-o perioadă scurtă de timp, chiar dacă vor apărea și câteva probleme. Debordezi de creativitate, însă spre finalul lunii vei rămână fără energie, resimțind din plin schimbarea de anotimp. Câteva analize de rutină nu ți-ar strica. În plan amoros, traversezi o perioadă în care domnește pasiunea, romantismul și clipele magice petrecute alături de persoana iubită care urmează să îți fie alături de acum încolo.

Pești

Va fi necesar să muncești mai mult decât de obicei pentru a obține aceleași rezultate. Chiar și așa, astrele te vor ajuta să rezolvi orice problemă imediat ce aceasta se ivește. Și în plan sentimental vor apărea complicații și va fi nevoie să regândești totul. Ai mare grijă în ce direcție îți canalizezi energia și nu îți pierde timpul cu oameni care nu îl merită. Starea de sănătate este una bună, dar ar fi bine dacă ai putea să eviți stresul și oboseala excesivă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop septembrie, #horoscop septembrie 2021, #zodiac septembrie, #predictii astrale, #horoscop toamna , #horoscop lunar