Horoscop saptamanal: 9 - 15 mai 2016

Duminica, 08 Mai 2016, ora 12:44
6119 citiri
Horoscop saptamanal: 9 - 15 mai 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Cineva din familie pare ca nu intelege ca treci printr-un moment mai dificil si iti cere tot felul de favoruri. Daca este vorba despre o persoana in varsta, explica-i cu argumente solide ceea ce te deranjeaza. Lucrurile se vor aranja inspre sfarsitul saptamanii.

Gemeni

Dragostea este prioritara in aceasta perioada pentru tine. Ai clarificat ceva cu partenerul de viata si acum parca retraiti inceputul relatiei, gesturile romantice fiind ceva la ordinea zilei.

Rac

In zilele urmatoare o sa finalizezi ceva ce va avea impact direct asupra carierei tale. Pe plan personal, fereste-te de oamenii care incep sa dea semne de viata dupa multa vreme, pentru ca sigur au un interes ascuns.

Leu

Nu trebuie sa refuzi din start unele propuneri pe care le primesti in aceasta saptamana, deoarece unele s-ar putea dovedi a fi foarte fructuoase din punct de vedere financiar. O sa fii foarte ocupat in weekend, asa ca nu iti programa nimic in plus.

Fecioara

Urmeaza sa semnezi niste documente. Citeste-le foarte bine, chiar de mai multe ori, daca este nevoie, pentru ca este vorba despre ceva ce tine de viitorul tau si nu poti risca sa apara detalii pe care sa nu le cunosti.

Balanta

Ai trecut prin multe evenimente in ultima vreme si simti nevoia unei pauze cat mai urgent. Un concediu ar fi foarte bun, macar cateva zile inainte de weekend si sa pleci din oras.

Scorpion

Faci o evaluare a prietenilor si incepi sa ii tai de pe lista pe cei care in ultima vreme ti-au creat o stare de disconfort in loc sa ajute la buna ta dispozitie. Sfarsitul saptamanii vine cu vesti pe partea financiara.

Sagetator

Ti se ofera posibilitatea de a calatori intr-o zona in care nu ai fost si esti foarte incantat. Vrei sa incepi sa faci bagajele deja, insa partenerul de viata iti propune ceva si mai interesant.

Capricorn

In aceasta saptamana o sa fii mai ocupat, pentru ca dupa slujba trebuie sa te ocupi si de altceva si asta in fiecare zi. Important este ca rezultatul este ceva ce iti doresti de multa vreme si nu te plangi.

Varsator

Cariera ajunge in centrul atentiei si vrei sa faci o schimbare. Daca nu te gandesti la un loc de munca, macar vizezi o evolutie din punct de vedere ierarhic. Acasa nu se anunta nimic schimbator.

Pesti

Nu dispui de finantele necesare pentru o calatorie in alta tara, dar pentru o escapada la munte ai, asa ca faci inca de luni planurile pentru weekend. Miercuri sau joi o sa primesti niste rude in vizita si o sa joci rolul unui ghid prin oras.

Berbec

Incepi sa vezi lucrurile dintr-un unghi pozitiv si alegi doar lucrurile care iti fac placere. O persoana aflata la distanta fata de tine iti creeaza cateva probleme, dar le rezolvi rapid. Este momentul sa te gandesti atent la ceva ce tine de viata sentimentala si sa iti pui anumite intrebari al caror raspuns va fi vital pentru viitorul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
#horoscop saptamanal mai, #horoscop mai, #horoscop 2016 , #horoscop 2016