Horoscop saptamanal: 8-14 august 2016

Duminica, 07 August 2016, ora 14:20
7436 citiri
Horoscop saptamanal: 8-14 august 2016
Foto: Ziare.com

Leu

Descoperi in jurul tau oameni de o calitate deosebita. Nu ai comunicat prea mult cu ei pana acum, dar lucrurile se vor schimba. Este in avantajul tau sa pastrezi o legatura stransa cu acestia.

Fecioara

Simti ca nu te poti integra in noua formula a echipei si ca locul tau nu mai este aici. In aceste conditii, vrei sa faci un pas in fata si sa accepti o oferta pe care ai primit-o de curand.

Balanta

Privesti spre viitor cu optimism si semnele pe care le primesti par din ce in ce mai bune. Esti incantat de faptul ca urmatoarele luni vor fi foarte pline de activitati, dar nu poti sa nu te gandesti si la oboseala care se va acumula. In consecinta, iti planifici de acum cateva zile libere.

Scorpion

Incearca sa nu ridici tonul chiar daca cineva te enerveaza foarte tare. Gandeste-te ca esti intr-o perioada in care ti-ai propus sa atragi doar lucruri pozitive in viata ta si nu are rost sa te legi de detalii.

Sagetator

Absorbi informatiile ca un burete. Stai de vorba cu oameni care iti dezvaluie unele chestiuni si care cunosc detalii pe care tu le consideri importante in domeniul in care activezi tu.

Capricorn

Faci o echipa excelenta cu partenerul de viata. Unul incepe sa vorbeasca, iar celalalt continua fara probleme ideea. Cooperarea merge din ce in ce mai bine, iar ceea ce realizati o sa fie pe termen lung.

Varsator

Trebuie sa tii locul unui coleg plecat in concediu, dar asta inseamna ca o sa fii foarte aglomerat. Trebuie sa iti planifici fiecare minut din timpul petrecut la birou, iar pauzele vor fi doar niste amintiri.

Pesti

Primesti in dar un gadget care o te impresioneze. Nu credeai ca este chiar asa, desi mai multi prieteni apelasera la el. Esti fascinat de noua ta jucarie si intreaga saptamana o sa vrei sa se termine cat mai repede programul de munca pentru a ajunge repede acasa.

Berbec

Marte este gardianul tau in aceasta saptamana si o sa te calauzeasca pana la sfarsitul lui septembrie. Devii mai curajos si indraznesti sa pui in aplicare niste masuri pentru a imbunatati ceva la locul de munca.

Taur

Te comporti exact ca un taur in aceasta saptamana. Esti incapatanat si faci numai ceea ce vrei. Limbajul corpului va arata exact ceea ce gandesti si nu vei putea disimula. Acest lucru te-ar putea ajuta intr-o sedinta.

Gemeni

Popularitatea ta atinge un grad maxim in aceasta perioada. Ai parte de o reusita si o sa sarbatoresti cu echipa ta. Va ganditi chiar sa plecati undeva cu totii pentru cateva zile.

Rac

Te alimentezi cu energie de la Marte. Casa care se ocupa de profesie si locul de munca o sa aiba parte de o imbunatatire. Semnezi un contract important pentru tine si nimic nu mai conteaza.

Horoscop realizat de Zaza

Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
#horoscop saptamanal august, #horoscop 2016, #horoscop 2016 august , #horoscop 2016