Horoscop saptamanal: 6-12 iunie 2016

Duminica, 05 Iunie 2016, ora 16:00
6125 citiri
Horoscop saptamanal: 6-12 iunie 2016
Foto: Ziare.com

Gemeni

O combinatie intre Soare si Marte o sa te aduca intr-un punct la care ravneai de multa vreme. Ai puterea necesara pentru a face ceva de care te-ai ferit. Sfarsitul saptamanii vine cu o veste buna din punct de vedere financiar.

Rac

Urmeaza o perioada plina de provocari, mai ales din punct de vedere personal. Partenerul de viata iti face cateva propuneri pe care nu le poti refuza, pentru ca toate sunt interesante.

Leu

O sa ai cateva zile foarte agitate si pline de drumuri prin tot orasul. Trebuie sa ajungi in mai multe zone cam in acelasi timp si vei intra intr-o cursa contra cronometru. Partenerul de viata este langa tine tot timpul si te urmeaza.

Fecioara

Te nelinisteste ceva si probabil are legatura cu viata personala. Vrei sa pui bazele unei constructii solide pentru viitorul tau si nu spui nu provocarilor din aceasta saptamana. Mai mult, accepti si te implici in tot ceea ce este nou pentru tine.

Balanta

Jupiter te va sprijni sa duci la bun sfarsit planurile incepute acum mai mult timp. Nu o sa iti vina sa crezi cand o sa vezi ca nu ai nimic in agenda. Asta inseamna ca te poti concentra mai mult asupra familiei, in special sa ii acorzi mai multa atentie partenerului de viata.

Scorpion

Vrei sa spui ceva, dar la o a doua analiza consideri ca iti faci singur rau, asa ca preferi sa ii lasi pe altii sa se agite. Satisfactia ti se va citi pe fata, iar zambetul tau va spune totul.

Sagetator

Primesti o veste legata de o sarcina, dar nu neaparat a ta, ci a unei persoane foarte apropiate. Esti foarte incantat si te implici in viitorul copilului chiar de pe acum. Asta inseamna ca o sa faci economii.

Capricorn

Dupa zile intregi de negocieri, ajungi la un numitor comun cu un partener de afaceri si avansati in privinta unui proiect pe care il dezvoltati. Nu vrei sa lasi loc de interpretari si sa pari vulnerabil, asa ca o sa te impui mai mult decat cel din fata ta.

Varsator

Nu vrei sa participi la o sedinta, dar nu ai cum sa scapi, asa ca incearca sa termini cat mai repede treburile. Apoi, urmeaza recompensa si, pe langa bani, este vorba si despre ceva culinar, fapt care iti surade si mai mult.

Pesti

Nu te astepti la un pat plin cu petale de trandafir, dar ai anumite pretentii de la partener, pentru ca aniversati ceva important. Surpriza pregatita de el/ea va depasi cu mult ceea ce iti imaginai. La birou va fi mult de munca, dar se va desfasura totul intr-o atmosfera calma.

Berbec

In saptamana aceasta iti vei dedica o mare parte a timpului celor dragi, deoarece consideri ca in perioada care tocmai se incheie ti-ai indreptat atentia mai mult catre locul de munca. Copiii sau parintii tai vor fi cei mai incantati de decizie.

Taur

Prezenta lui Saturn in casa afacerilor iti aduce castiguri neasteptate si multe alte lucruri surprinzatoare. Si in viata de familie se anunta ceva interesant si incantator. Chiar si asa, este nevoie de mai mult timp oferit celor dragi, mai ales ca vor fi situatii de care trebuie sa te ocupi cu rabdare si intelegere.

Horoscop realizat de Zaza

Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
#horoscop iunie, #horoscop 2016, #horoscop iunie 2016 , #horoscop 2016