Horoscop saptamanal: 4-10 iulie 2016

Duminica, 03 Iulie 2016, ora 12:45
6956 citiri
Horoscop saptamanal: 4-10 iulie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Simti vibratiile lui Marte mai mult decat nativii din alte zodii, ceea ce inseama ca o sa iei cele mai bune decizii, iar Neptun iti deschide noi orizonturi. Incepi sa vezi lucrurile intr-o forma la care nu te-ai fi gandit pana acum. Partenerul de viata te ajuta cu ceva ce iti va aduce o stralucire anume.

Leu

Daca nu esti multumit de ceva, acum este momentul sa faci schimbarea respectiva. Astrele sunt de partea ta, mai ales Soarele. Urmeaza o perioada cu multe planuri si modificari in program. In a doua parte a saptamanii o sa te concentrezi mai mult asupra jobului.

Fecioara

Zambesti tuturor si esti deschis propunerilor venite in aceasta saptamana. O sa ii uimesti pe amici cu atitudinea aceasta, pentru ca se obisnuisera cu tine obosit. Cel mai fericit va fi partenerul de viata.

Balanta

Esti obsedat de cumparaturi in aceasta perioada. Iti faci planuri pentru concediu si vrei sa fii sigur ca nu ratezi nimic de pe lista. Ai trecut o data prin experienta de a uita ceva acasa si te-ai suparat foarte rau.

Scorpion

Esti nevoit sa amani cateva intalniri chiar daca unele erau importante si urma sa stabilesti termenii unor contracte. Dar ceea ce intervine este esential pentru cariera ta in perioada care urmeaza. Esti foarte incantat de ceea ce afli.

Sagetator

Ai o multime de sarcini de facut, dar urmeaza o intrevedere decisiva pentru un contract pe care urmeaza sa il semnezi. Un amic iti va fi indispensabil in perioada urmatoare, pentru ca te va ajuta atat in privinta unei chestiuni personale, cat si in ceva legat de slujba.

Capricorn

Ai fost mereu optimist, iar ceea ce se intampla in zilele acestea iti dovedeste cat de importanta a fost aceasta atitudine in timpul discutiilor purtate. Este foarte bine ca ai invatat ceea ce trebuia din lectiile pe care ti le-a oferit viata.

Varsator

Nu te temi sa indraznesti mai mult decat au facut-o prietenii tai. Chiar daca unii dintre ei incearca sa te descurajeze, nu iei nimic in serios si iti vezi de drumul tau linistit.

Pesti

Te sperie faptul ca trebuie sa intri intr-o competitie. Ai fugit mereu de astfel de lucruri, dar acum nu ai cum sa scapi. Trebuie sa te concentrezi, sa iti faci ordine in ganduri si abia apoi sa faci un prim pas.

Berbec

Este o saptamana excelenta pentru a te ocupa de lucruri pe care le-ai lasat neterminate. Pe de alta parte, iti indrepti atentia catre reamenajarea casei sau chiar catre achizitionarea unei locuinte. Unele persoane dragi se simt neglijate si iti reproseaza faptul ca stai prea mult la birou.

Taur

Abilitatile tale de comunicare vor fi foarte bine puse in evidenta in perioada care urmeaza. Orice ai avea nevoie o sa obtii imediat si chiar ceva in plus. Joi te confrunti cu un sentiment pe care nu il recunosti si o sa te simti ciudat.

Gemeni

Va fi o saptamana buna pentru negocieri. Mercur si Venus iti vor oferi un farmec aparte si o sa ii cuceresti pe toti cei cu care o sa intri in legatura. Partenerii de afaceri sau colegii vin cu propuneri pentru cresterea profitului firmei.

Horoscop realizat de Zaza

Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Gabriela Firea a declarat că datele arătau că un independent va putea să coaguleze voturile şi de pe stânga şi de pe dreapta, dar a precizat că membrii şi simpatizanţii social-democraţi,...
#horoscop saptamanal, #Horoscop iulie, #horoscop 2016 , #horoscop 2016