Horoscop saptamanal: 26 decembrie 2016- 1 ianuarie 2017

Luni, 26 Decembrie 2016, ora 08:35
13758 citiri
Horoscop saptamanal: 26 decembrie 2016- 1 ianuarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Modul in care privesti lucrurile nu corespunde cu al celorlalti. Fa un pas in spate si analizeaza datele pe care le ai. Poate, totusi, problema este la tine si trebuie sa faci o schimbare. Weekendul te prinde intr-o atmosfera de sarbatoare.

Varsator

Inceputul saptamanii va fi foarte amuzant datorita unui gest al unui copil din familie. Sfarsitul anului vine cu multa voie buna si cateva drumuri in afara orasului.

Pesti

Lumea o ia razna in jurul tau. O veste excelenta te face sa intri in priza si sa nu te poti opri. Vor fi cateva zile obositoare, dar pline de satisfactie. Inceputul anului vine cu planuri mari in privinta vietii personale.

Berbec

Te concentrezi pe o alta persoana, uitand de tine pentru cateva zile. Ii faci o favoare, chiar daca nu ti-a cerut nimic. Stii ca are nevoie de ajutorul si sustinerea ta. Evenimentele de vineri si din weekend vor aduce stabilitate in viata ta.

Taur

In primele trei zile nu se anunta prea multe de facut, dar apoi vei fi foarte aglomerat. Prietenii sunt intr-o forma foarte buna si iti vor pregati o surpriza. Fii foarte atent la complimentele pe care le primesti, pentru ca partenerul ar putea fi gelos.

Gemeni

Vei fi foarte ocupat in aceasta saptamana. Ar fi o idee buna sa ceri ajutorul cuiva pentru a te asigura ca o sa termini totul. Multa actiune se anunta pe toate planurile. Joi si vineri vei lucra cu bani, vei face calcule si strategii pentru viitoare economii, iar weekendul te va gasi printre amici.

Rac

Orice lucru mic realizezi pentru tine are o mare valoare si vrei sa sarbatoresti chiar si faptul ca ai reusit sa faci cumparaturile obisnuite. Esti intr-o forma excelenta. Sambata si duminica nu prea o sa stai acasa.

Leu

Tu si prietenii veti reprezenta o combinatie castigatoare in aceasta saptamana. Din punct de vedere romantic, lucrurile evolueaza surprinzator. De asemenea, nevoile din alte domenii vor fi satisfacute chiar fara sa ceri ceva.

Fecioara

Daca ai de gand sa mergi la cumparaturi, fa-o cu un amic. Va fi mult mai distractiv. O discutie cu un prieten despre lucrurile pe care le doresti si lucrurile de care ai nevoie te va face sa iti schimbi planurile pentru inceputul anului.

Balanta

Stralucesti de fericire. O veste primita luni te va face sa zambesti intreaga saptamana. Din punct de vedere social, vei fi foarte activ si o sa cunosti oameni care iti vor deveni prieteni.

Scorpion

Alegi sa vezi doar lucrurile bune in ceea ce se intampla in aceasta saptamana. Odata cu venirea weekendului, o sa descoperi in interiorul tau niste raspunsuri pe care le cautai de multa vreme. Urmeaza o aventura in viata ta.

Sagetator

Ai nevoie de putin timp pentru tine. Macar acum, la sfarsitul anului, sa iti faci ordine in ganduri. Subconstientul va fi mult mai puternic ca tine. Joi sau vineri primesti vesti bune legate de situatia financiara, dar nu de la jobul tau, ci al partenerului de viata.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Gabriela Firea a declarat că datele arătau că un independent va putea să coaguleze voturile şi de pe stânga şi de pe dreapta, dar a precizat că membrii şi simpatizanţii social-democraţi,...
#horoscop 26 decembrie 1 ianuarie, #horoscop 2016, #horoscoo 2017 , #horoscop 2016