Horoscop saptamanal: 22-28 august 2016

Vineri, 19 August 2016, ora 12:16
1215 citiri
Horoscop saptamanal: 22-28 august 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

In aceasta saptamana o sa ai programata o importanta intalnire de afaceri si o sa fie de succes. Ai analizat cu atentie toate variantele si o inaintezi pe cea care te avantajeaza. Vor fi si zile pline de emotii si clipe in care lasi sentimentele sa iasa la iveala.

Fecioara

Barbatii nascuti in zodia fecioara trebuie sa se astepte la complimente in zilele urmatoare. Pe de alta parte, femeile din aceasta zodie vor lauda pe cineva pentru un proiect reusit. Cu totii vor munci in echipa pentru a duce la bun sfarsit ceva inainte de venirea toamnei.

Balanta

Faci un mare salt in aceasta saptamana. Bifezi o reusita dupa care tanjesti de ani de zile. Finalizarea acestui lucru reprezinta incheierea unui capitol din viata ta. Inspre weekend o sa "platesti" o polita din trecut, dar te si bucuri ca reglezi o situatie ce era uneori penibila.

Scorpion

Esti in asteptarea unui eveniment care implica un copil sau o persoana mai tanara. Sunt semne bune in privinta intalnirilor amoroase si in cunoasterea unor posibili parteneri de viata. Cei casatoriti sau implicati in relatii serioase isi vor surprinde partenerii de viata cu un cadou.

Sagetator

O sa fii generos cu cei pe care ii iubesti si cauti in permanenta modalitati prin care sa ii faci fericiti. Cineva iti atrage atentia ca trebuie sa iti rezervi timp si pentru propria persoana, asa ca spre sfarsitul saptamanii o sa iti acorzi tie insuti atentie.

Capricorn

Situatia financiara se va imbunatati, mai ales in cazul femeilor. Si discutiile de la birou vor fi tot legate de bani si investitii. Adevaratele surprize vor veni, totusi, pe plan personal, din partea familiei. Primesti vesti despre o logodna sau nunta.

Varsator

Obtii un document care o sa iti aduca niste bani. Miercuri sau joi primesti o veste buna de la o persoana aflata in alta tara. Trebuie sa iti schimbi atitudinea fata de cineva din familie, pentru ca oboseala ta poate fi interpretata ca o suparare.

Pesti

Se anunta o deplasare in interesul slujbei sau o intalnire extrem de importanta. Pregateste-te foarte bine. Trebuie sa stii raspunsul la toate intrebarile care ti se vor adresa daca vrei sa semnezi contractul mult ravnit.

Berbec

Un barbat/baiat mai tanar ca tine ca avea nevoie de ajutorul tau si o sa te concentrezi pe problemele sale. Din cauza inocentei, acesta trebuie sa fie sprijinit. Reactiile rapide sunt de dorit in locul minutelor primite pentru a te gandi la un raspuns atunci cand esti intrebat. Gasesti o modalitate pentru a impaca doi amici care se contrazic mereu si ajung sa se certe des.

Taur

Urmatoarea saptamana vine cu o oportunitate importanta pentru afaceri. Este posibil ca acesta sa fie primul pas spre o schimbare semnificativa in viata ta. Din cauza unui capriciu s-ar putea sa iti enervezi partenerul de viata. Surprizele mari vin de la locul de munca.

Gemeni

Experimentezi ceva inedit in zilele urmatoare. Te-ai inscris la un curs sau intri intr-o competie si traiesti ceva unic in viata. O sa fie epuizant, dar o sa te incarci cu energie pozitiva. La birou, o sa finalizezi un proiect pe care il tot amanai din lipsa de informatii.

Rac

Obtii bani din diferite surse. Sunt sume pe care trebuia sa le primesti de mai multa vreme, dar te multumesti ca s-a intamplat pana la urma. O femeie mai tanara - posibil ruda - o sa te surprinda.

Horoscop realizat de Zaza

Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
#horoscop saptamanal august, #horoscop 2016, #horoscop august 2016 , #horoscop 2016