Horoscop saptamanal: 21-27 martie 2016

Joi, 17 Martie 2016, ora 16:49
687 citiri
Horoscop saptamanal: 21-27 martie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Planeta iubirii te face foarte sensibil in aceasta saptamana si partenerul de viata trebuie sa fie atent atunci cand iti spune ceva, pentru ca poti interpreta gresit. Pe de alta parte, la birou se anunta cateva zile foarte aglomerate, dar pline de satisfactii.

Taur

Trebuie sa darami o bariera dintre tine si o ruda. Acum cativa ani erati foarte apropiati, dar a intervenit ceva. Iti lipsesc momentele foarte speciale si vrei sa revina in viata ta, asa ca faci primul pas.

Gemeni

Au loc lucruri aproape magice in aceasta saptamana si o sa fii intr-o forma fizica si psihica de invidiat. Se intampla ceva interesant pe plan profesional si ajungi intr-un punct in care trebuie sa iei o decizie legata de cariera ta.

Rac

Daca vezi ceva si nu este pe placul tau, trebuie sa spui acum, nu mai tarziu. Degeaba incerci sa schimbi ceva dupa o perioada in care acel lucru s-a intamplat. Trebuie sa gasesti o formula potrivita pentru a atrage atentia in acest sens. In weekend se anunta multa zarva acasa.

Leu

Ai de facut multe cumparaturi si o sa stai mult timp prin magazine, dar nu aseza in cos ceea ce nu iti trebuie, alege cu grija. Altfel, o sa fii nevoit sa intri in contul de economii sau sa iei bani cu imprumut. Cineva din familie are nevoie de sprijinul tau.

Fecioara

Sensibilitate. Acesta este cuvantul care te defineste in saptamana care urmeaza. Toti cei din jur trebuie sa iti vorbeasca frumos si sa aiba grija la cuvintele alese, pentru ca starea ta emotionala nu este foarte buna.

Balanta

Se anunta o saptamana buna in general, doar miercuri sau joi o sa intri intr-un mic conflict la birou, pentru ca cineva iti face o observatie si nu ai invatat inca sa accepti criticile constructive.

Scorpion

Lipsa de responsabilitate si refuzul de maturizare in ceea ce priveste un amic te fac sa te indepartezi de el si sa il lasi sa se descurce singur. Totusi, prin comportamentul tau il impulsionezi sa faca exact ceea ce vrei.

Sagetator

Tii cu dintii de ceva ce iti apartine, chiar daca esti constient de faptul ca ai putea sa il imparti cu cineva. Partenerul de viata joaca rolul de mediator intre tine si omul respectiv. La birou nu se anunta mari schimbari, dar vor fi si cateva momente tensionate.

Capricorn

Rezisti cu greu unei tentatii fie ea de ordin alimentar sau nu. Esti mandru de tine si chiar consideri ca meriti o recompensa, dar inspre sfarsitul saptamanii. Primesti niste vesti legate de viitorul familiei si de o petrecere.

Varsator

Prietenii si familia nu sunt de acord cu o hotarare luata in perioada urmatoare si vor incerca sa te faca sa te razgandesti. Esti foarte incapatanat si nu o sa renunti pana cand nu o sa ajungi singur la concluzia aceasta.

Pesti

Nu se anunta nimic spectaculos pentru aceasta saptamana, dar depinde de tine cum o inchei, pentru ca vor exista si cateva momente in care lucrurile pot lua o intorsatura neasteptata.

Horoscop realizat de Zaza

Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Gabriela Firea a declarat că datele arătau că un independent va putea să coaguleze voturile şi de pe stânga şi de pe dreapta, dar a precizat că membrii şi simpatizanţii social-democraţi,...
#horoscop saptamanal, #horoscop 2016, #horoscop martie , #horoscop 2016