Horoscop saptamanal: 19-25 septembrie 2016

Duminica, 18 Septembrie 2016, ora 17:56
14943 citiri
Horoscop saptamanal: 19-25 septembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Ai un obiectiv clar in privinta locuintei. Vrei sa te muti, sa vinzi sau sa cumperi o casa. Tocmai de aceea, in perioada urmatoare, o sa umbli mult prin oras, dar si pe la banci si institutii ale statului.

Balanta

Ai parte de o revelatie care te va ajuta sa deschizi multe usi. Practic, descoperi o cheie universala pe care o sa folosesti cu un scop foarte precis. Ai foarte mare grija la alimentatie, pentru ca ai exagerat cu zaharul.

Scorpion

Primesti o veste buna pe latura profesionala, dar si acasa te asteapta unele propuneri interesante ce nu ar trebui sa fie ignorate. Consideri ca meriti mult mai mult decat primesti si faci primii pasi catre o viata satisfacatoare.

Sagetator

O problema legata de domiciliu iti ocupa mult timp si nu o sa ai cum sa onorezi invitatia unor prieteni. Se vor supara, pentru ca nu este prima data cand anulezi totul in ultimul minut.

Capricorn

Pornind de la o idee veche de afaceri, faci o descoperire care te-ar putea ajuta sa iti indeplinesti un vis mai vechi. Modul in care gandesti o sa fie o surpriza pentru cineva care nu te cunoaste de multa vreme.

Varsator

Faci imbunatatiri unui plan pe care vrei sa il pui in practica in aceasta saptamana. Este vorba despre o strategie pentru a creste veniturile si stii exact cum trebuie sa procedezi si sa negociezi.

Pesti

Esti constant in decizii, dar acum te razgandesti de la o ora la alta. Partenerul de viata se va supara putin, pentru ca nu mai putea face nimic fara sa te intrebe de zece ori inainte.

Berbec

Pregateste-te ca in aceasta saptamana sa inchei un capitol. Renunti la ceva ce nu iti ofera niciun fel de satisfactie, dar de care ai tras mult timp, gasindu-ti scuze ca poate va functiona. Libertatea oferita de acest gest te ajuta sa fii mult mai fericit.

Taur

Sunt oameni in viata ta care nu reusesc sa isi duca singuri greutatile si mereu vor sa te implici. Insa nu intotdeauna vei fi colacul lor de salvare si vrei sa ii responsabilizezi apeland la o metoda ce li se va parea socanta la inceput.

Gemeni

Este timpul sa duci cariera la un alt nivel, sa faci un mare pas in fata, dar ceva din plan personal te tine pe loc. Trebuie sa rezolvi aceasta chestiune inainte sa cauti modalitati prin care sa evoluezi profesional.

Rac

Esti putin mai liber in aceasta perioada si ar fi o idee buna sa oferi atentie responsabilitatilor si sarcinilor care tin de familie, locuinta. Inspre sfarsitul saptamanii vei pleca la drum.

Leu

Pui capat unei perioade in care ai acordat o mare atentie renovarii sau construirii unui spatiu. In privinta partii profesionale, vin vesti bune cu privire la semnarea unor contracte avantajoase.

Horoscop realizat de Zaza

Primar vizat de mai multe dosare pentru fraudarea alegerilor în favoarea PNL, candidează acum sub sigla PSD. „Au furat voturile fără niciun resentiment”
Primar vizat de mai multe dosare pentru fraudarea alegerilor în favoarea PNL, candidează acum sub sigla PSD. „Au furat voturile fără niciun resentiment”
Primarul comunei Ciorani din județul Prahova, Voicu Marin, trimis în judecată pentru falsificarea documentelor electorale, în favoarea Partidului Naţional Liberal, la alegerile locale din anul...
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
#horoscop septembrie, #horoscop 2016, #horoscop saptamanl septembrie , #horoscop 2016