Horoscop saptamanal: 19-25 decembrie 2016

Duminica, 18 Decembrie 2016, ora 23:03
10125 citiri
Horoscop saptamanal: 19-25 decembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Iei parte la un eveniment la care vin multe rude. Unele discutii nu vor fi pe placul tau, dar o sa gestionezi situatia in avatajul tau si pana la urma vei fi in centrul atentiei. Aceasta perioada o sa te umple de energie pozitiva.

Capricorn

Eforturile tale de o vreme incoace incep sa dea roade si primesti niste bani. Iti poti satisface anumite nevoi, dar si sa te rasfeti. Profitati din plin de atmosfera de acasa, care va fi una deosebita.

Varsator

Exista multa pasiune in tine si acum iese la suprafata. Partenerul de viata trebuie sa se astepte la actiuni surprinzatoare din partea ta. Acesta va fi uimit de gesturile tale.

Pesti

In viata ta urmeaza o saptamana insorita, dar fara nicio legatura cu vremea. Incep sa apara roadele unor proiecte mai vechi, iar asta inseamna ca vei primi inclusiv niste bani. Lasa-te purtat de val in aceasta perioada.

Berbec

Un copil din familie iti va face o mare supriza in aceasta saptamana. Mai greu de multumit vor fi berbecii tineri, mai ales barbatii, care vor evidentia numai partile negative. Se anunta si cateva deplasari in perioada urmatoare. O sa reiei legatura cu persoane cu care nu ai discutat de multa vreme.

Taur

Primesti o recompensa pe care o astepti de cateva luni. Daca este vorba despre ceva financiar, o sa fugi direct in magazine sau targuri pentru cumparaturi. Vei merge in vizita la persoane dragi mai mult fata de obicei. Vei primi un cadou inedit de la o persoana tanara.

Gemeni

Ai mari asteptari de la aceasta saptamana. O planuiesti de mai multa vreme si vrei ca totul sa iasa ca la carte. Esti epuizat dupa toate pregatirile, dar efortul tau va fi apreciat de cei dragi. Vor fi cateva zile incarcate de emotii si voie buna.

Rac

Vei rezolva niste neintelegeri mai vechi. Vei adopta un ton calm si o sa fii foarte linistit cand o sa vorbesti cu oamenii respectivi. Vei fi foarte multumit de acest lucru, pentru ca nu iti dadea pace. Iti vei seta si cateva obiective pentru perioada urmatoare si chiar daca se apropie perioada libera de sarbatori tu o sa te ocupi putin si de acest aspect.

Leu

Primesti o multime de invitatii in aceasta saptamana si va fi un adevarat efort sa alegi pe care sa le onorezi. Vei face multe cumparaturi si in ultimele zile vei participa la multe mese festive. Ai o veste importanta de impartasit cu cei dragi.

Fecioara

Nu ai nevoie de motive pentru a face cadouri celor dragi, dar acum, de sarbatori, esti ca un peste in ocean. Te vei lasa prins de magia din magazine si o sa scoti cam multi bani din portofel. Incearca sa nu ramai fara finante exact la inceputul noului an.

Balanta

Rezolvi niste probleme legate de documente pe care le uitasei intr-un dulap de ceva timp. Simti ca esti eliberat. Apoi te vei putea ocupa de activitati mai placute, poate chiar sa faci cumparaturi. Cineva vorbeste atat de frumos despre tine incat te emotioneaza pana la lacrimi.

Scorpion

Inceputul saptamanii vine cu o mica dezamagire referitor la un plan facut de mai multa vreme. Totul se va rezolva foarte repede cu ajutorul unui prieten foarte bun. Vei pleca intr-o calatorie alaturi de cei dragi.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Lideri ai Dreptei Unite s-au întâlnit cu românii din Marea Britanie şi Italia pentru a le prezenta priorităţile pentru diaspora, informează, duminică seară, un comunicat transmis de...
#horoscop saptamana decembrie , #horoscop 2016