Horoscop saptamanal: 18-24 aprilie 2016

Duminica, 17 Aprilie 2016, ora 08:17
7524 citiri
Horoscop saptamanal: 18-24 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Prietenii organizeaza o petrecere surpriza pentru tine sau macar iti vor lua un cadou care sa te emotioneze, asa ca fii cu ochii in patru la fiecare pas pe care il faci in aceste zile. In preajma datei de 21 aprilie se anunta un program foarte incarcat atat la munca, cat si acasa.

Taur

Se termina o perioada aglomerata in viata ta si incepe una in care o sa ai idei geniale cu privire la cateva proiecte de la birou. O sa fii in centrul atentiei, iar unele persoane isi vor arata recunostinta fata de tine. O relatie la care te asteptai sa fie de scurta durata devine serioasa, dar nu e vorba neaparat despre una romantica.

Gemeni

Desi de obicei esti adeptul vacantelor petrecute intr-un loc linistit, acum vrei sa incepi o aventura si te orientezi catre o destinatie indepartata. O sa te umpli de energie si chiar o sa ai nevoie, pentru ca la intoarcerea la birou te asteapta noi proiecte.

Rac

Faci un mare pas inainte in privinta unei idei pe care ai inceput sa o promovezi acum cateva saptamani. Ai primit unda verde din partea sefilor si planifici fiecare punct care urmeaza.

Leu

Cineva iti reaminteste despre o promisiune mai veche de care uitasei, asa ca este timpul sa o pui in practica. Este vorba despre o activitate in care vor fi implicati mai multi prieteni. La birou nu se anunta mari schimbari.

Fecioara

Ceea ce se intampla in primele zile ale saptamani nu te pune in avantaj, dar apoi o sa schimbi totul in favoarea ta. Esti mult mai puternic decat realizezi, iar astrele te influenteaza, mai ales Pluto.

Balanta

Casa dragostei intra in atentia astrelor, semn ca trebuie sa te astepti la gesturi romantice si chiar o calatorie in doi. Acest lucru va impulsiona relatia personala si te intorci si la munca cu mai multa energie.

Scorpion

Chiar daca la inceput lucrurile nu ies asa cum iti doresti, nu te lasa descurajat, ci insista pe drumul pe care ai pasit. Doar exersand iti vor creste sansele de reusita.

Sagetator

Iese la suprafata sufletul de copil pe care ai incercat sa il ascunzi intr-un coltisor. Se intampla ceva care te incanta si de face sa te bucuri la fel de mult ca atunci cand primeai cadoul la care visai un an intreg.

Capricorn

Astrele se aliniaza in asa fel incat te responsabilizeaza si te fac sa iei decizii chiar mai bune decat te-ai fi asteptat si tu la inceput. Atat acasa, cat si la locul te munca te ocupi cu atentie de tot ceea ce faci si nu lasi nimic nefinalizat.

Varsator

O persoana pe care nu ai vazut-o de multa vreme reapare in viata ta si te bucura momentele petrecute cu ea. Vestea si mai buna o sa vina in weekend si are legatura cu partenerul de viata.

Pesti

Banii conteaza foarte mult pentru tine in aceste zile. Ai facut economii pentru a achizitiona ceva acasa si acum poti merge in linistit pentru a-l cumpara. Apoi, va urma o schimbare in privinta mobilierului din locuinta.

Horoscop realizat de Zaza

Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Gabriela Firea a declarat că datele arătau că un independent va putea să coaguleze voturile şi de pe stânga şi de pe dreapta, dar a precizat că membrii şi simpatizanţii social-democraţi,...
#horoscop 2016, #Horoscop aprilie, #horoscop aprilie 2016 , #horoscop 2016