Horoscop saptamanal: 12-18 decembrie 2016

Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 13:27
7884 citiri
Horoscop saptamanal: 12-18 decembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Cresc sansele sa ti se indeplineasca o mare dorinta. Poate avea legatura cu un copil sau cu starea de sanatate a cuiva drag. Mijlocul saptamanii vine cu negocieri serioase la locul de munca, dar nu neaparat in privinta salariului.

Capricorn

Iti iei angajamente importante in aceasta saptamana. Faci promisiuni serioase, dar gandeste-te foarte bine inainte. Nu te implica in ceva ce nu poti duce la bun sfarsit.

Varsator

Cineva iti ofera a doua sansa. Astepti de mult timp sa se intample asta si aproape ca iti pierdusei speranta. Femeile Varsator trebuie sa acorde mai multa atentie familiei. In weekend o sa primesti vizite sau mergi tu la rude.

Pesti

O problema mai veche revine in prezent, dar de data aceasta o si rezolvi cu ajutorul partenerului de viata. Sfatuiesti pe cineva sa isi asculte inima si sa aleaga drumul dorit fara sa se gandeasca la oameni care nu ar fi facut la fel daca erau in locul sau.

Berbec

In aceasta saptamana, te vei ocupa foarte mult de un eveniment care are in prim plan o persoana tanara din familie. Primesti o veste buna de la o persoana care munceste intr-o institutie a statului. Vineri si sambata, te intalnesti cu oameni pe care i-ai cunoscut in copilarie.

Taur

Daca esti barbat, nici nu vei avea timp sa respiri in aceasta saptamana. In schimb, femeile Taur vor termina rapid treburile prin casa si se vor putea relaxa in compania prietenelor.

Gemeni

Ai programate foarte multe intalniri pentru a finaliza niste proiecte pana la Craciun. Incepi deja sa umbli dupa cadouri prin magazine. Va trebui sa ai portofelul plin, pentru ca nu putine vor fi lucrurile care iti vor atrage atentia.

Rac

Cei mai multi Raci se vor ocupa de aspecte care tin de viata profesionala. Vestile bune te vor surprinde la mijlocul saptamanii si vor veni de la un barbat.

Leu

Desi mai este putin pana la sarbatori, tu incepi sa primesti daruri. Unele te vor emotiona atat de mult incat vrei sa opresti timpul in loc in acel moment. Se anunta si vesti bune despre partea financiara.

Fecioara

Onorezi o invitatie la un prieten. Acesta te va astepta ca pe un membru al familiei regale. La munca nu se anunta nimic iesit din comun, trebuie doar sa iti faci treaba la fel de bine, chiar daca se apropie concediul de iarna.

Balanta

Faci o bucurie unui cunoscut. Ii donezi ceva sau ii faci un cadou la care visa de multa vreme. Incepi sa culegi roadele unui proiect realizat la inceputul anului.

Scorpion

Asteapta-te la surprize in viata amoroasa. Ai motive de bucurie si in privinta prietenilor. Rezolvi un conflict intre doi amici care nu isi vorbeau de o buna perioada de timp.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Declarația jignitoare a lui Marcel Ciolacu la adresa moldovenilor nu este o gafă. Obsesia premierului privind ”poziția Buzăului” VIDEO
Declarația jignitoare a lui Marcel Ciolacu la adresa moldovenilor nu este o gafă. Obsesia premierului privind ”poziția Buzăului” VIDEO
Deși declarația scandaloasă la adresa moldovenilor făcută săptămâna trecută la Timișoara de Marcel Ciolacu a stârnit indignare în opinia publică, acesta nu este la prima...
Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că, în urma alegerilor parlamentare din acest an, se prefigurează un guvern format din partidele care formează actuala coaliţie. El nu...
#horoscop 12 18 decembrie, #horoscop saptamanal decembrie, #horoscop decembrie , #horoscop 2016