Horoscop zilnic. Luni, 28 septembrie

Luni, 28 Septembrie 2020, ora 07:00
7330 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 28 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Responsabilitatile vor cantari mai mult astazi si vei dori sa te ocupi de ele cu atentie. Stabileste-ti o limita pentru a nu te simti coplesit/a. Acest lucru va fi foarte benefic pentru sanatatea ta.

TAUR

Astazi vei vedea lucrurile intr-o lumina mai proasta decat sunt, dar, daca vei spune stop gandurilor negative, te vei bucura de o intuitie si o inspiratie deosebite. Contactul cu natura te va ajuta.

GEMENI

Nu trebuie sa te uiti in urma daca nu o faci pentru a invata din greselile tale. Imaginea pe care o vei proiecta celorlalti va fi foarte buna astazi si iti va aduce beneficii pentru a-ti atinge obiectivele.

RAC

Iti va placea sa iei o pauza de la viata ta sociala si de familie astazi, dar retine ca ai langa tine oameni minunati care iti pot face ziua foarte placuta.

LEU

Astazi va trebui sa dai piept cu unele dificultati, dar totul va iesi bine daca actionezi cu incredere si cu dorinta de a schimba ceva. Ai grija de sanatatea ta, in special de spate si oase.

FECIOARA

Daca simti ca exista o oarecare distanta intre tine si unii oameni, vezi daca nu cumva este vina ta. Astazi este o zi buna pentru activitati artistice si creative.

BALANTA

In ciuda durerilor de cap obisnuite provocate de familie, astazi va fi o zi buna pentru a petrece timp alaturi de cei dragi intr-o atmosfera armonioasa. Astazi, dansul, meditatia si muzica vor fi un antidot pentru stres.

SCORPION

Desi esti realist si obiectiv, vei avea tendinta sa vezi doar latura negativa a unei situatii. In ciuda acestui fapt, vei trai momente foarte bune astazi si, de asemenea, intalniri foarte placute.

SAGETATOR

Astazi nu vei juca riscant, ci te vei pune la adapost. Ingrijorarile tale legate de bani iti vor strica putin ziua, dar vei gasi solutia perfecta de a economisi si de a-ti gestiona eficient bugetul.

CAPRICORN

Astazi vei fi mai atent/a si vei lua lucrurile mai in serios. In acelasi timp, vei da dovada de multa sensibilitate, creativitate si un farmec extraordinar care ii va atrage pe cei din jur.

VARSATOR

Viata ta sociala va fi grozava astazi. Esti din ce in ce mai atractiv/a pentru ceilalti si vei primi din ce in ce mai multa atentie. Cu toate acestea, iti va placea sa ai si spatiul tau intim si retras pe care nu are voie nimeni sa-l invadeze.

PESTI

Te intelegi destul de bine cu prietenii tai, dar unele remarci te pot rani astazi daca le iei prea in serios. Incearca sa nu tii totul in tine, ci sa spui ce te deranjeaza.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020