Horoscop zilnic. Luni, 21 septembrie

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 07:00
8419 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 21 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In aceasta dimineata vei primi mustrari nemeritate din partea sefului, iar asta te va enerva teribil. Decat sa acumulezi frustrari, mai bine discuti sincer cu acesta si incerci sa il convingi ca a procedat gresit. Din fericire, inainte de terminarea programului lucrurile vor reveni la normal!

TAUR

Te vei intelege excelent astazi cu nativii din Capricorn si Rac, mai ales cu cei care sunt de sex opus. Totusi, pentru a nu starni gelozia partenerului de viata, e de preferat sa il implici si pe acesta in discutie!

GEMENI

Ziua aceasta va fi destul de emotionanta pentru tine, asa ca nu trebuie sa iei vreo decizie impulsiva. Daca simti ca poti scoate bani dintr-o anumita imprejurare, incearca sa profiti de ea!

RAC

Astazi vei asista la o cearta la locul de munca, si e posibil sa fii cumva prins/a la mijloc. Decat sa iei partea cuiva, cel mai bine e sa ramai impartial/a si sa nu iei decizii fara acordul sefilor!

LEU

Daca te-ai saturat sa faci aceleasi lucruri mereu, de ce nu incerci sa vii cu ceva nou? Sigur partenerul tau de viata simte la fel si si-ar dori sa experimenteze diferite senzatii...Pentru a mentine vie flacara iubirii, e nevoie sa va reinventati!

FECIOARA

In prima zi a acestei saptamani vei lua o decizie dificila, care te poate influenta din punct de vedere financiar. Daca nu esti sigur/a de calitatile bunului pe care vrei sa-l achizitionezi, cel mai bine e sa te abtii! Sigur nu iti doresti sa ai parte din nou de reprosuri!

BALANTA

De dimineata nu te vei simti deloc in apele tale, si nu e exclus sa ajungi chiar la medic. Din fericire, acesta iti poate oferi cele mai bune sfaturi prin telefon, si sa te scuteasca astfel de un drum obositor. Nu te abate de la recomandarile sale!

SCORPION

Astazi iti vei varsa supararile pe persoana nevinovata. Totusi, aceasta nu va pune prea mult la suflet si va evita sa te puna intr-o situatie jenanta. Pe seara, un eveniment fericit te va scoate din starea de confort, asa ca fii pregatit/a pentru orice!

SAGETATOR

Daca te-ai plictisit de locul de munca, nu trebuie sa te temi sa il schimbi! Cauta-ti ceva care sa corespunda pe deplin personalitatii tale, iar daca e nevoie sa ramai o perioada fara ocupatie, nu trebuie sa te ingrijorezi! Avand in vedere calitatile tale, sigur vei gasi ceva rapid!

CAPRICORN

Nu trebuie sa fii extrem de chibzuit, atunci cand vine vorba de nevoile familiei tale! Chiar daca momentan nu dispui de suficienti bani, nu inseamna ca cei dragi nu pot beneficia de lucrurile pe care si le doresc. Din fericire, exista suficiente banci dispuse sa ofere credite cu dobanda mica sau chiar zero!

VARSATOR

Trebuie sa fii putin mai precaut si mai atent la vorbele pe care le rostesti! Desi nu iti dai seama, acestea pot produce mult rau, mai ales daca sunt insotite de gesturi largi, ori de un ton ridicat. Sigur nu ti-ai dori sa ti se vorbeasca asa cum o faci tu!

PESTI

Pentru tine, aceasta zi va fi extrem de linistita si iti va oferi ocazia de a incepe un proiect nou. Chiar daca lucrarile se vor intinde pe mai multe zile, rezultatul final va fi unul impresionant, care va atrage dupa sine multe laude. Tine-o tot asa!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020