Horoscop lunar: Septembrie 2016

Miercuri, 31 August 2016, ora 13:32
8284 citiri
Horoscop lunar: Septembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Trebuie sa retii doar ceea ce te intereseaza in aceasta perioada, pentru ca vei primi foarte multe informatii. Multi oameni vor dori sa iti transmita lucruri care vor sa ajunga, de fapt, la altcineva. Acestia vor incerca sa se foloseasca de relatia ta cu altcineva. Nu le da satisfactie.

Balanta

Popularitatea ta este in crestere in ultima vreme. Ai facut ceva ce ti-a adus o multime de laude si complimente. Nu te saturi din a-i auzi pe cei dragi cum te ofera drept exemplu. Esti foarte mandru de tine. La birou, faci o descoperire care ti-ar putea aduce niste bani in plus.

Scorpion

Te simti foarte apropiat de cineva care este nascut in aceeasi luna cu tine. O sa ii faci niste destainuiri pe care le-ai tinut ascunse pana acum. Apoi, te vei simti eliberat si te vei putea concentra pe altceva. Va fi o luna de tranzit in privinta relatiei cu partenerul de viata. Acum vei lua niste decizii definitive. Venus va arata cat de puternica este in relatia cu nativii din scorpion.

Sagetator

Se anunta schimbari radicale in privinta familiei si relatiilor cu rudele. Trebuie sa iti pastezi cumpatul chiar daca ceva nu este pe placul tau si sa iti expui intr-un mod civilizat punctul de vedere. In privinta carierei, vei evolua, pentru ca ai tinut cont de sfaturile cuiva mai in varsta. Daca esti casatorit, te poti astepta la surprize din partea partenerului de viata. Ar trebui sa fii mai atent la sanatate, pentru ca o raceala o sa iti faca probleme.

Capricorn

Nativii capricorni sunt oameni independenti si mereu vor incerca sa dovedeasca ca se pot descurca singuri. In aceasta luna, vei face un mare pas in fata in privinta carierei. Cineva ti-a analizat atent activitatea si acum iti face o propunere de nerefuzat. Ai grija, pentru ca exista o concurenta mare pentru functia respectiva. Trebuie sa te detasezi de ceilalti colegi care o vizeaza. Spre sfarsitul lunii septembrie o sa fie randul si vietii sentimentale sa fie pusa pe primul loc.

Varsator

O sa depinzi de familie sau prieteni pentru cateva zile. Astepti un raspuns de la ei pentru a-ti face planurile pentru urmatoarele luni. La locul de munca, o sa fii repartizat intr-o alta echipa. Daca la inceput te temi de aceasta schimbare, pana la urma o sa vezi partea plina a paharului si o sa realizezi ca esti avantajat. Fii sincer cu partenerul de viata atunci cand iti adreseaza intrebari. Altfel, o sa ajungeti sa va certati.

Pesti

Relatia cu partenerul de viata este putin tensionata din cauza stresului acumulat. Invata sa ii respecti intimitatea sotului/sotiei si sa ii acorzi spatiu atunci cand munca il acapareaza. O sa faci cateva schimbari in dieta pentru ca te-ai rasfatat in ultima vreme si simti nevoia unor alimente mai usoare. In privinta carierei nu vor fi schimbari.

Berbec

Esti cu un pas mai aproape de atingerea unui mare obiectiv personal. Apar posibilitati de calatorie in afara orasului, poate chiar in afara tarii. Un contract ce urmeaza sa fie semnat ti se pare o reusita fantastica si nu o sa te odihnesti pana cand nu vei incheia aceasta etapa. Un loc drag pentru tine si partenerul de viata va atrage din nou atentia si o sa mergeti in vizita.

Taur

Multe dintre astre iti transmit energie pozitiva si o sa ai forta necesara pentru a termina cu bine unele proiecte incepute acum ceva timp. Jupiter va crea o baza favorabila pentru viata sentimentala, mai ales pentru taurii singuri. Daca esti implicat intr-o relatie, o sa depasesti alaturi de partener un obstacol care va impiedica sa va desfasurati in voie. Va fi o luna buna pentru studii sau cursuri de dezvoltare profesionala.

Gemeni

Iti indrepti atentia catre latura profesionala si pregatesti ceva special pentru birou. Farmecul personal ii impresioneaza pe cei din jur si o sa primesti multe complimente. In primele zile o sa fii mai calm si o sa preferi intimitatea casei tale.

Rac

Viata de cuplu nu va fi tocmai usoara, pentru ca partenerul de viata este incapatanat. Din fericire, o sa depasesti momentele critice, o sa vezi partea plina a paharului. Vei avea o atitudine prietenoasa fata de oameni care abia se angajeaza la compania une lucrezi.

Leu

Nu iti face planuri, pentru ca nimic nu se va desfasura potrivit acestora. Dar asta nu inseamna ca va fi ceva de rau, ci din contra. Vor avea loc evenimente deosebite, cu un mare impact asupra vietii de familie. In plan financiar, vei face cateva investitii care se vor dovedi a fi foarte profitabile, dar peste cateva luni.

Horoscop realizat de Zaza

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop septembrie, #horoscop lunar 2016, #horoscop lunar , #horoscop lunar