Horoscop lunar: septembrie 2015

Luni, 31 August 2015, ora 17:14
7175 citiri
Horoscop lunar: septembrie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Oricat de mult incercati sa uitati trecutul, acesta se tot intoarce. O persoana ce credeati ca v-a uitat se gandeste la dvs. si va incerca sa va contacteze. Este posibil ca aparitia sa sa va tulbure putin si sa va schimbe starea de spirit, asa ca incercati sa tratati situatia cu calm. Nu o evitati caci poate avea lucruri importante de spus. Aveti mare grija la excesele culinare, deoarece va pot afecta nu doar dieta, ci pot duce la aparitia unor boli digestive.

Taur

Luna septembrie se anunta una buna pentru tauri. Daca va gandeati sa incepeti o afacere, acum este momentul oportun pentru a face primii pasi. Nu va impacientati si nu va lasati descurajati de micile impedimente, caci nu exista succese aparute peste noapte. Veti depasi orice obstacol cu brio si veti excela in toate proiectele ce le veti desfasura.

Gemeni

Nu este necesar sa faceti sacrificii si sa va schimbati pentru nimeni. Cine va iubeste, va iubeste exact asa cum sunteti. Incercati sa fiti fericiti, sa va bucurati de lucrurile marunte pe care viata vi le ofera. Nu va departati de familie, pentru ca sprijinul pe care vi-l ofera aceasta nu il veti gasi in alta parte. Profitati de fiecare oportunitate ce apare.

Rac

Daca in ultimul timp ati avut ceva probleme financiare, in septembrie veti avea ocazia de a intalni persoane care va vor propune sa desfasurati diverse proiecte profesionale ce va vor aduce profituri foarte bune. Daca vreti cu adevarat sa aveti o cariera de succes, trebuie sa munciti din greu. Nu uitati insa ca pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese, asa ca incercati sa gasiti un echilibru in tot ceea ce faceti.

Leu

Este timpul sa va faceti timp pentru prieteni. Septembrie este luna in care trebuie sa luati lucrurile mai usor, sa va distrati si sa va simtiti bine. Nu va neglijati viata sociala. Mare atentie insa la dieta. Leii sunt predispusi la schimbari bruste de greutate asa ca trebuie sa va controlati apetitul.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte ambitioase si obisnuite sa duca o viata scumpa insa nu uitati ca viitorul este imprevizibil, asa ca ar fi momentul sa incepeti sa economisiti sau sa faceti o investitie. In ultimul timp ati cumparat multe lucruri de care nu aveti neaparat nevoie. Aveti grija la modul in care actionati caci in septembrie tindeti sa va pierdeti foarte repede calmul si puteti rani o persoana draga.

Balanta

Un prieten va avea mare nevoie de un sprijin moral asa ca incercati sa ii fiti alaturi, insa daca nu stiti ce sfat sa ii dati mai bine ramaneti indiferenti situatiei. Nu uitati ca si oportunitatile au o "data a expirarii" asa ca daca veti fi pusi in situatia de a lua o hotarare, nu ezitati sa o faceti - orice ati decide, va sfarsi bine.

Scorpion

In ultimul timp oscilati intre doua persoane asa ca in septembrie este timpul sa va decideti. In dragoste nu puteti sa impuscati doi iepuri dintr-un foc si nu puteti sa va jucati cu sentimentele celorlalti. Scorpionii nu vor sa faca pe plac nimanui, vor sa domine si sa conduca, insa amintiti-va ca toti suntem egali si nu trebuie sa faceti pe sefii in relatiile cu oamenii.

Sagetator

Respirati adanc si luati-o de la zero. Chiar daca nu ati avut succes in dragoste in ultimul timp, nu va faceti griji, totul va fi bine. In septembrie trebuie sa va faceti un plan de "lupta" si sa incepeti sa lucrati la schimbarea la care va ganditi de ceva vreme. Nu uitati sa va ingrijiti si sa zambiti caci nu se stie cine se va indragosti de zambetul dvs.

Capricorn

Nu intoarceti spatele persoanelor care au nevoie de dvs. caci roata mereu se intoarce. Nu uita ca rolul unor oameni este doar de a ne invata o lectie si nu pentru a ramane in viata noastra.

Varsator

Lumea vorbeste! Cineva va barfeste, iar acele calomnii ajung la urechile dvs. Nu puneti la suflet toate rautatile ce se spun si nu fiti dezamagiti. Daca va uitati in jur, va veti da seama ca sunteti inconjurati de oameni minunati ce va iubesc. Mare atentie in cine aveti incredere si catre cine va deschideti sufletul.

Pesti

Este posibil ca in septembrie sa fiti pusi in situatia de a lua o decizie importanta ce va va afecta pe viitor. Nu va pripiti si ganditi-va de doua ori inainte de a lua o hotarare. Tindeti sa criticati si sa judecati prea mult anumite persoane care doar incearca sa va protejeze. Incercati sa fiti mai intelegatori si sa va bucurati de compania celor dragi. Pe plan sentimental se anunta unele modificari, dar nu va ingrijorati: tot raul spre bine. Este normal sa va doriti o schimbare, iar cum astrele va vor sustine, nu aveti de ce va preocupa.

Horoscop lunar YVE.ro

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#horoscop lunar septembrie, #horoscop septembrie, #horoscop 2015 , #horoscop lunar