Horoscop lunar - septembrie 2014

Duminica, 31 August 2014, ora 09:16
9232 citiri
Horoscop lunar - septembrie 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

Incepi toamna recuperand niste bani de care chiar ai nevoie. Persoana pe care ai imprumutat-o si-a rezolvat problemele mai repede decat te-ai fi asteptat. Acum, la randul tau, poti sa solutionezi anumite aspecte. Pe plan personal se anunta clipe aparte alaturi de cineva nou aparut in viata ta.

Balanta

Muncesti mult, dar cu zambetul pe buze. Dupa o buna perioada de timp ai ajuns sa faci exact ceea ce iti place. Totusi, nu lua totul in gluma, pentru ca nu este asa, ci din contra. Este vorba despre un proiect foarte serios. In a doua parte a lunii iti va fi pusa la incercare rabdarea.

Scorpion

Iese la suprafata latura ta sensibila. Oricat de dur ai vrut sa pari, acum ceva te loveste direct. Nu te gandi la ceva de rau, ci din contra, surprizele te aduc in aceasta postura. Incepe o poveste care sigur va avea un final fericit.

Sagetator

Ai tendinta de a privi totul in gluma in aceasta perioada. Esti pus pe nazbatii si farse. La inceput vei fi in centrul atentiei si caracterizat drept glumetul grupului, dar trebuie sa stii cand sa te opresti. Zilele de 15 si 29 le vei trai la intensitate maxima.

Capricorn

Ai cateva idei de afaceri pe care vrei sa le pui in practica, dar nu ai timp si bani. Trebuie sa mai ai putina rabdare, pentru ca astrele au planuri mari pentru tine. Poti incepe doar prin a pune la punct un plan pe care sa il gandesti pana la cel mai mic detaliu.

Varsator

Eviti fara dificultate conflictele neimportante si nici macar nu iei in seama. Comportamentul respectiv te va ajuta foarte mult, avand in vedere ca nu pui nimic la suflet. Pe de alta parte, cel drag s-ar putea sa se interpreteze gresit aceasta tarie de caracter.

Pesti

Cateva detalii administrative iti vor da batai de cap in septembrie. Te lovesti de refuzul unor institutii ale statului si vei avea de facut cateva drumuri si de stat ore pe la cozi. Pana la urma o sa intalnesti un om binevoitor si vei rezolva totul. Te vei bucura de un sprijin neasteptat din partea tuturor celor din jur.

Berbec

Partenerul de viata trece de la o extrema la alta si te ameteste cu obiceiurile sale. Astazi este tandru si dragastos, iar maine te respinge fara motiv. Gesturile sale neclare te fac sa fii confuz si sa nu mai intelegi ce se intampla. Trebuie sa discutati serios. La slujba nu se va schimba nimic notabil, dar vor fi cateva zile mai solicitante.

Taur

Este luna schimbarilor. Daca nu intervine nicio modificare in privinta carierei, sigur se va intampla pe plan personal. Chiar si o mica achizitie in casa daca o sa faci, tot o sa te simti mai bine. Te plictisisei sa vezi totul la fel de atata timp. Weekendurile din septembrie le vei petrece mai mult plecat din oras.

Gemeni

Poti pleca in calatoria la care ai visat toata viata. Singur sau cu familia. Nu conteaza, important este sa indraznesti sa faci tot ceea ce ai de gand. Traieste clipa fara sa pui prea multe intrebari. Uneori poti sa fii surprins de ce iti pregateste destinul.

Rac

Primesti aprobarile pe care le astepti si asta inseamna ca poti sa dai drumul la treaba in privinta a ceea ce urmaresti de cateva luni. Si pe plan personal se vor linisti lucrurile si o sa scapi de niste chestiuni care nu te lasau sa te odihnesti.

Leu

Conjuctura astrala te favorizeaza. Faci parte dintre zodiile rasfatate in aceasta toamna. Incepi sa observi roadele muncii tale, iar aspectul asta iti ofera un sentiment de siguranta. La birou te asteapta cateva surprize interesante. Comunici mult mai bine cu cei din jur, semn ca perioada concediilor a fost perfecta pentru bunul mers al proiectelor.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#horoscop septembrie, #horoscop lunar, #horoscop lunar septembrie, #horoscop 2014 , #horoscop lunar