Horoscop lunar - septembrie 2012

Vineri, 31 August 2012, ora 17:01
6846 citiri
Horoscop lunar - septembrie 2012
Foto: Ziare.com

Fecioara

Incepi luna cu o veste buna venita de undeva din afara tarii. Cel putin prima saptamana o sa fii ocupat cu acest aspect si nu o sa te intereseze nimic altceva. In a doua zi de miercuri a lunii o sa fii supus unei incercari la birou. Incearca sa fii putin mai calm pentru ca agitatia nu iti face bine.

Balanta

Planetele iubirii din semnul tau zodiacal, Venus si Marte, isi vor exercita puterea asupra relatiei tale. O sa observi imediat schimbarile de comportament ale celui drag si tu o sa faci la fel. Te gandesti serios sa faci ceva special pentru el/ea, deoarece simti nevoia ca din cand in cand sa ii marturisesti ceea ce simti.

Scorpion

Din punct de vedere al carierei nu vor avea loc schimbari in urmatoarele cateva saptamani. Acasa, in schimb, vor fi cateva modificari de facut. Nu te gandi la alta locuinta sau alt partener de viata, ci mai degraba la mobilier sau haine. Pe 28 sau 29 septembrie o sa primesti o veste venita de la cineva apropiat.

Sagetator

Dorinta de a experimenta lucruri noi este foarte mare si trebuie sa faci neaparat ceva pentru a-ti satisface nevoile. Te deranjeaza ceva in viata de cuplu si nu vrei sa spui imediat ce te apasa, insa in cateva zile realizezi ca daca nu discuti cu cel drag, este posibil sa te enervezi si mai rau. O sa vezi cat de bine o sa iti faca dialogul acesta.

Capricorn

Septembrie va fi o luna fructuoasa pentru tine din punct de vedere profesional. Ai mari sanse sa faci ceva ce te va propulsa direct pe primele pozitii din companie. Nici ca ai putea sa iti doresti altceva. Totusi, ai grija pentru ca poate fi o sabie cu doua taisuri. Nu spune hop pana nu o sa sari santul.

Varsator

Daca ziua buna se cunoaste de dimineata, la tine luna buna se cunoaste din primele zile. Ceea ce ti se intampla pana pe 5 septembrie te va ajuta sa iti planifici intreaga luna pana la cel mai mic detaliu. Nu te astepti sa se intample totul asa cum pui pe hartie, dar incerci sa respecti macar punctele importante.

Pesti

Multe persoane iti vor cere ajutorul si va fi nevoie sa te inarmezi cu multa rabdare si calm pentru a putea face fata provocarilor. Telefoane peste telefoane, sute de mailuri si la un moment dat o sa simti nevoia sa evadezi. Ultima saptamana o sa fie mai linistita.

Berbec

Septembrie va fi ultima luna din an in care Saturn iti va influenta viata sentimentala. Important este ca nu o sa ai timp sa te plictisesti. Si acasa, si la munca o sa ai foarte multe de facut, insa tie iti place viata agitata, asa ca nu te plangi.

Taur

O luna fierbinte. Chiar daca oficial incepe toamna, tu vei fi deranjat de caldura mereu. O sa ai parte de emotii ce te vor face sa simti ca arzi si pe interior. In a treia saptamana o sa fii foarte energic si ar fi bine sa faci ceva in aer liber pentru a o consuma. Perioada este benefica activitatilor artistice.

Gemeni

Pe 22 septembrie Soarele o sa intre in casa dragostei, asa ca asteapta-te la surprize din partea partenerului de viata. Nu este exclusa o cerere in casatorie. La munca depui mari eforturi pentru a te asigura ca proiectul la care lucrezi are parte de succesul la care te astepti. Atitudinea pozitiva de care dai dovada o sa te ajute foarte mult.

Rac

O sa te comporti diferit fata de cum o faci de obicei. Mereu te multumeai cu ceea ce ti se oferea, insa acum analizezi totul mult mai atent si ridici pretentii. In a doua parte a lunii o sa fii ceva mai realist fata de cum esti de obicei si o sa faci ceva ce nu te caracterizeaza.

Leu

Esti foarte optimist in legatura cu tot ceea ce faci in septembrie. Fiecare proiect reprezinta o provocare pe care o primesti cu zambetul pe buze. Viata sentimentala va fi din ce in ce mai buna. Ramai uimit de ceea ce se intampla. Incepand cu a doua saptamana o sa simti o imbunatatire din punct de vedere al sanatatii.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#horoscop lunar, #horoscop lunar septembrie, #horoscop lunar 2012, #horoscop lunar zodii , #horoscop lunar