Horoscop lunar: Octombrie 2019

Marti, 01 Octombrie 2019, ora 08:1517195 citiri
Horoscop lunar: Octombrie 2019

Berbec

O luna foarte importanta in plan partenerial. Ca este vorba despre partenerul de viata sau de paretenerii de afaceri/ colaboratorii, asta depinde de situatia in care te afli si de prioritatile pe care le ai acum. Schimbarile bat la usa, fie ca vrei, fie ca nu. Este bine sa-ti deschizi sufletul si mintea spre nou si progres. Sunt sanse de a primi diverse oferte. Insa, exista hibe ascunse ale relatiilor cu ceilalti, scopuri meschine care iti pot dauna undeva, candva. Deocamdata prospecteaza terenul si lasa deciziile majore pentru lunile urmatoare. In preajma datei de 14 octombrie sunt posibile stari de spirit disonante. Controleaza-ti reactiile si evita exagerarile! Cheltuieli si noutati financiare.

Taur

Schimbari la locul de munca din ce in ce mai evidente! Dar, cumva, foarte bine mascati exista colaboratori care iti pun bete in roate. Astfel ca aparentele sunt minunate, dar foarte inselatoare. Cerceteaza atent si pe indelete ceea ce se petrece la locul de munca actual sau in colaborarile care ti se ofera. Posibil sa fii ademenit in tot soiul de actiuni sau proiecte comune cu unii si altii. Deciziile majore lasa-le pentru lunile viitoare. Sanatatea este vulnerabila, dar este greu sa observi sau sa simti semnalele organismului. Ingrijeste-te pe indelete si evita excesul de efort, mai ales in plan profesional! Rasturnarile vor fi de proportii, declansandu-se o avalansa de stari, trairi, senzatii si emotii dificil de controlat. Noutati financiare legate de mosteniri, partaje, castiguri din colaborari.

Gemeni

Relatiile sentimentale sunt in plina verva si chiar te poti bucura de un carusel de situatii si discutii amuzante. Dar, in umbra exista hibe dificil de observat si inteles. De aceea este bine sa fii prudent daca te implici intr-o relatie noua, iar daca esti implicat intr-o relatie veche, aceasta poate lua turnuri foarte surprinzatoare. Turnuri bune sau rele, asta depinde de gradul de maturizare a fiecaruia dintre voi si nu in ultimul rand, de ce va doriti cu adevarat atat tu, cat si persoana iubita. Dar, cu sigurata, gusturile voastre in materie de amor se schimba incet, discret, aproape neobservabil deocamdata. Situatii si discutii amestecate la locul de munca. Sanse favorabile, deosebite, de a-ti imbunatati sanatatea.

Rac

Dialoguri foarte importante cu persoanele din mediul familial. Chiar daca pare foarte surprinzator, neplacut sau de neinteles ceea ce ti se spune, este bine sa tii minte, eventual sa notezi intr-un jurnal personal. Undeva, candva, iti vor fi de mare folos. In plan domestic sunt posibile activitati diverse, atat pentru a-ti imbunatati conditiile in spatiul de locuit, cat si pentru a desfasura niscai activitati profesionale, departe de vazul sau auzul lumii. Foarte favorizat iti va fi lucrul acasa, aspect care te va bucura mult. Dar, persoanele dragi pot fi nemultumite de faptul ca stai mai mult pe acasa si iti dedici eforturile si timpul activitatilor profesionale. Imparte echilibrat totul! Distractii, aventuri, dorinta mare de amor!

Leu

Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, calatorii pe distante scurte, dar si studii, cursuri, procese de invatare-evaluare frecvente. Schimbul de informatii vehiculat in prima parte a lunii iti va aduce multe lamuriri si idei deosebite pentru dezvoltarea personala si profesionala. Dar fii foarte prudent, intrucat membrii familiei te sustin prea putin sau deloc in demersurile tale. Astfel, iti pot pune diverse obstacole, cum ar fi faptul ca este nevoie de tine in desfasurarea treburilor gospodaresti, o ruda apropiata are avea nevoie de sprijinul tau moral, emotional, material, altele. Rationalizeaza-ti timpul si resursele astfel incat sa duci la bun tot ce iti propui si mai ales tot ce este nevoie pentru progresul tau.

Fecioara

Cresc veniturile obtinute din activitatea profesionala desfasurata la un loc de munca. Este posibil sa primesti oferte de colaborare, dar studiaza-le cu atentie. Exista ceva care submineaza bunul mers al lucrului in echipa si de aici apare o vulnerabilizare socio-profesionala. Ai incredere ca vei depasi totul cu bine! Tu doar lucreaza constiincios, exact in ritmul si in felul tau de a fi, iar de restul - castiguri, prosperitate materiala si avansare la serviciu - se va ocupa cu succes Universul. Pe de alta parte, se intrezaresc discutii cu multa lume si multe deplasari pe distante scurte. Este bine sa-ti dozezi discursurile si sa vorbesti strictul necesar. Unii te vor provoca pe teme personale, deci fii vigilent.

Balanta

Dispui de multa energie, astfel ca apare riscul sa te implici in activitati neimportante pentru tine. Excesele de orice fel vor fi frecvente. Unii te vor evita, neputand suporta energia pe care o vei emana in jurul tau. Alcatuieste un program de prioritati personale si profesionale! Toata verva de care dai dovada este cumva amenintata de pierderi financiare, mai ales de la, prin si pentru femei. Prudenta la cheltuieli, deoarece veniturile tale sunt fluctuante. Tentatia ajutorarii altora este mare si foarte paguboasa pentru tine pe termen lung. In plan relational se va incheia un capitol cu surle si trambite. Se poate ajunge la procese in justitie, discutii aprinse, acuze mai mult sau mai putin fondate.

Scorpion

O perioada controversata din toate punctele de vedere. Se pare ca iti sunt favorizate activitatile departe de ochii si urechile lumii. Dialogurile cu cineva din anturajul apropiat iti pot lamuri multe din evenimentele in care esti implicat sau doresti sa te implici. Temerile tale sunt accentuate pentru toate domeniile existentiale. Depinde numai de tine cum gestionezi lucrurile, pentru ca hiba este doar la tine momentan. Detaseaza-te de relatiile si situatiile neplacute, stagnante si orienteaza-te spre nou si progres. Controleaza-ti reactiile, gesturile, vorbele, deoarece exista riscul sa superi multa lume. Pe de alta parte, stai de vorba si cu tine insuti. Sufletul tau are multe si marunte sa-ti spuna. A doua parte a lunii te pune in lumina reflectoarelor tuturor.

Sagetator

Foarte animate sunt relatiile cu prietenii, dar si cu persoanele care te sustin in plan socio-profesional. Dialoguri, intalniri, propuneri de a te implica in proiecte de anvergura, unele cu tenta umanitara sau in actiuni profesionale care promit multe. Se recomanda prudenta, pentru ca nu este ceea ce pare. Toate aceste personaje care iti sunt in preajma deocamdata au interese ascunse, foarte periculoase pentru tine pe termen lung. Evita sa pleci urechea la tot ce ti se spune si mai ales nu te implica oficial, prin semnarea unor acte. Octombrie este o luna delicata pentru tine, deoarece sclipiciul din relatiile cu persoanele mentionate ascunde diverse neplaceri.

Capricorn

Esti remarcat in plan socio-profesional, mai ales ca vei avea de lucrat mult alaturi de sefi si de persoane oficiale din alte institutii de marca. Pot aparea oferte de colaborare interesante, sarcini de lucru si responsabilitati noi, chiar si o functie de conducere. Dar, ceva functioneaza deficitar in acest segment, astfel ca este bine sa fii foarte prudent. Multi dintre cei din preajma ta care, chipurile, iti recunosc meritele, te sustin pentru a avansa in cariera profesionala au interese bine ascunse, periculoase si planuri meschine vizavi de tine. Atentie mai ales la femeile din segmentul profesional! Turnurile de situatie pot fi surprinzatoare. In plan domestic se va incheia o etapa importanta. Ocupa-te si de casa si de membrii familiei.

Varsator

Dialoguri cu persoanele din strainatate, chiar si calatorii indepartate fie la nivel de plan, demersuri, fie calatoresti pur si simplu. Insa, ar fi bine sa ai un scop bine definit pentru calatorie, fie ca este turistic, fie la studii, fie la munca. Dar, in subsidiar, exista hibe periculoase pentru temele amintite. Ia-ti masuri de precautie suplimentare! Persoanele din segmentul socio-profesional iti pot crea neplaceri diverse, pornind de la critici, acuze, subminarea pozitiei tale in cadrul unui colectiv de lucru pana la retragerea unei functii de conducere si deteriorarea imaginii publice. Cu prudenta, eforturi constante indreptate spre bunastarea ta morala si materiala, vei depasi totul cu bine. Totul este sa ai incredere in tine.

Pesti

O perioada care aduce castiguri financiare de la si prin altii. Poate fi vorba despre un castig din colaborari, despre obtinerea unor mosteniri, de castigarea unor partaje sau de aranjarea altor colaborari fructuoase. La prima vedere, totul pare minunat, dar in umbra lucrurile stau altfel. Aparentele insala intotdeauna, de aceea ar fi foarte bine daca ai studia atent ce se afla in spatele intentiilor sau propunerilor binevoitoare. Exista riscul de a cheltui, pierde mult mai mult decat se intrezareste a castiga de pe urma altora. Ce pare acum un castig bun mai tarziu se va dovedi o mare frauda sau o turnura de situatie greu de anticipat. Orienteaza-ti gandirea si comunicarea spre latura pozitiva.