Horoscop lunar: Octombrie 2016

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 12:25
7744 citiri
Horoscop lunar: Octombrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Trebuie sa gasesti un echilibru intre viata personala si cea profesionala. Nu mai astepta "momentul potrivit" pentru a face ceva important pentru viitorul tau. Acum si aici trebuie sa profiti de ocazie si sa nu mai tragi de timp. Din punct de vedere profesional, o sa te implici in proiecte apropiate de inima ta.

Scorpion

Ceea ce se intampla in perioada aceasta este puternic influentat de obiceiurile din copilarie. Esti sfios si secretos si nu vrei sa lasi sa iasa la suprafata adevaratele sentimente. Unul dintre weekenduri trebuie sa il rezervi pentru o calatorie intr-un loc linistit, cel mai probabil la munte. O vacanta romantica o sa prinda foarte bine relatiei de cuplu.

Sagetator

Te implici in proiecte care te vor motiva foarte mult. Te preocupa lucruri care tin de mediu sau justitie. O sa iei importante legate de partea financiara. Daca nu ti-ai intalnit dragostea adevarata, acum sunt sanse mari. O sa fii eficient la locul de munca, dar mai mult in a doua parte a lunii.

Capricorn

Daca meseria ta implica redactarea de texte sau realizarea unor rapoarte, fii foarte atent la cifre. Primesti raspunsul unui email trimis acum ceva timp unui colaborator, iar vestile sunt mai bune decat ai fi sperat. Ambitia si inteligenta te vor ajuta sa ai randament maxim.

Varsator

Esti foarte motivat si hotarat sa duci totul la un alt nivel din punct de vedere financiar, profesional. Mergi la sigur si esti foarte direct, spunand totul din prima. Iti argumentezi solicitarile, iar Venus anunta vremuri bune in acest sens. Vei fi entuziasmat de ceva ce o sa se intample la birou.

Pesti

Combinatia Marte-Pluto in casa carierei va fi extrem de productiva, asta inseamna ca o sa iei parte la multe proiecte, dar si la sedinte decisive. Dispui de o suma destul de maricica si iti poti satisface un capriciu. Gandeste-te serios pe ce dai banii si consulta-te cu partenerul de viata. Petreci mult timp prin magazine.

Berbec

Pentru berbeci luna octombrie este o perioada in care lucrurile incep sa prinda contur si in care vor avea energie si putere pentru a crea si pentru a-si indeplini toate planurile. Totul se va desfasura fara probleme. Pentru a avea parte doar de bine trebuie sa ai incredere in oamenii din echipa ta. Daca o sa fii suspicios, o sa pierzi timp pretios incercand sa gasesti ceva ce nu exista. In privinta relatiei personale, iei o decizie finala.

Taur

Acoda mai multa atentie propriului organism, pentru ca trebuie sa faci un control amanuntit. Daca tocmai ai inceput o relatie noua, ia in seama detaliile si gesturile partenerului, pentru ca acestea vor face diferenta pe viitor. Esti foarte competitiv, dar reticient in privinta muncii in echipa. Vrei sa iti asumi singur responsabilitatea asupra ceva.

Gemeni

Acorda-le sansa sa vorbeasca celor care vin la tine cu diverse cerinte. Nu le pune piedica inainte sa iti prezinte argumentele. In privinta relatiei, trebuie sa porti o discutie serioasa, dar constructiva. Cu dipomatie trebuie sa ii explici celui drag ceea ce nu este pe placul tau si impreuna sa incercati sa gasiti o solutie. Din punct de vedere al carierei, octombrie este buna pentru cei care lucreaza in comunicare sau vanzari.

Rac

Ai energie, dar nu atat de multa ca de obicei si o sa depui eforturi serioase in a te mentine motivat si pozitiv. Cei casatoriti trebuie sa acorde mai multa atentie partenerilor, chiar si din punct de vedere sexual. Dansatorii, scafandrii, inotatorii si manechinele - in general persoanele care isi folosesc trupul in exercitarea muncii - vor avea parte de un succes.

Leu

Apar noi oportunitati de calatorie. Poate fi vorba despre ceva legat de locul de munca sau un eveniment legat de familie. Leii sunt foarte creativi, iar acum vor cauta o piata de desfacere intr-o afacere inceputa de curand sau vor pregati terenul pentru ceva asemanator. Trebuie sa fie foarte sensibili si sa le fie alaturi partenerilor de viata, care vor avea de trecut un test dificil.

Fecioara

Vrei confort si pace si faci cateva schimbari atat in privinta muncii, cat si a vietii personale. Fii onest cu partenerul de viata legat de finantele casei si nu ascunde nimic de el, oricat de tentanta ti s-ar parea o rochie sau un echipament sportiv. Daca lucrezi cu bani, fii foarte atent la cifre.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#horoscop lunar, #horoscop lunar octombrie, #horoscop lunar octombrie 2016 , #horoscop lunar