Horoscop lunar - octombrie 2014

Marti, 30 Septembrie 2014, ora 11:35
8418 citiri
Horoscop lunar - octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

In viata ta urmeaza o luna insorita, dar fara nicio legatura cu vremea. Incep sa se vada roadele unor proiecte mai vechi pentru care ai depus mult suflet si efort. Si pe plan personal o sa ai parte de cateva reusite.

Scorpion

Nu te astepta la ceva deosebit pentru inceputul lunii octombrie, dar pentru partea a doua trebuie sa te pregatesti. Va fi una dintre cele mai bune luni ale anului in privinta carierei. Apar multe oportunitati si modalitati prin care iti poti mari veniturile.

Sagetator

Mercur se afla in retrograd, asa ca viata de cuplu nu va fi tocmai usoara, dar dupa ce depasesti momentele critice o sa vezi partea plina a paharului, si anume faptul ca aceste greutati v-au unit. Cu o atitudine prietenoasa si cu mult optimism totul se rezolva. Pe plan profesional e timpul pentru mai multa actiune, care atrage dupa ea si bani.

Capricorn

Venus te ajuta sa iti pui in valoare farmecul, aducand beneficii la nivel sentimental, dar si in plan social. Stai mai mult in preajma unor oameni cu o imagine imaculata, care au putere si prestigiu. Colaborarile noi devin din ce in ce mai importante pentru tine. In luna ce vine o sa ai parte de o ascensiune din punct de vedere profesional.

Varsator

Varsatorii infloresc in luna urmatoare. Intri in legatura numai cu oameni care au aceleasi viziuni ca si tine si impreuna puneti la cale un plan de afaceri. Gasesti raspunsul unor dileme mai vechi si vei simti o liniste sufleteasca foarte mare. Combinatia dintre Jupiter si Uranus emana o multime de energie.

Pesti

Vei fi intr-o forma de zile mari si cu moralul la nivel maxim. Intre 4 si 10 octombrie trebuie sa te concentrezi mai mult pe viata de cuplu, nu ar strica sa iti surprinzi partenerul intr-un mod romantic. Pe plan profesional cineva observa ca ai potential si te pune la incercare pentru a demonstra ceea ce poti. Faci fata foarte bine stresului.

Berbec

Pana pe 23 octombrie o sa rezolvi niste chestiuni care ti-au dat batai de cap in ultima vreme. De asemenea, planeta iubirii este stapanul casei tale, semn ca daca nu ti-ai intalnit inca jumatatea acum sunt sanse mari sa se intample asta. Gandurile si sentimentele tale il au in centrul atentiei pe partenerul de viata. Nu este exclus sa apara situatii care te vor surprinde si lucrurile sa se indrepte spre directii neasteptate.

Taur

Nu iti face planuri, pentru ca nimic nu se va desfasura potrivit acestora. Asteapta-te la evenimente deosebite, cu un mare impact asupra vietii de familie si mai ales in relatia cu cel drag. Vei face investitii care se vor dovedi a fi foarte profitabile, dar trebuie sa ai rabdare si sa nu te astepti sa castigi bani de pe o zi pe alta.

Gemeni

Marte este sustinuta de Venus, Jupiter si Uranus, asa ca toate evenimentele vor fi de natura pozitiva, menite sa te scoata dintr-o stare de nostalgie si melancolie, care pusese stapanire pe tine. Devii mare amator de sporturi extreme sau drumetii si iti planifici ceva pentru fiecare zi libera pe care o vei avea.

Rac

Ai mai multa nevoie de intimitate si discuti acest lucru cu partenerul de viata. Vei socializa mai putin cu alti oameni, in dorinta de a sta mai mult cu cei dragi. Consideri ca trebuie sa recuperezi. De asemenea, iti indrepti atentia catre redecorare casei sau chiar care achizitia unei noi locuinte.

Leu

Dorinta de aventura capata o noua nuanta. Te inconjori de persoane care te stimuleaza din punct de vedere intelectual si le indepartezi pe cele pe care le consideri nocive pentru tine. Venus are de-a face cu eclipsele de Luna si Soare din octombrie, asa ca trebuie sa te astepti la multe surprize pe plan sentimental, dar si in cariera.

Fecioara

Esti pasnic si nimic nu te face sa iesi de pe drumul tau pe care il consideri sigur si cel mai bun pentru tine. In unele clipe crezi ca sotul/sotia nu iti ofera suficienta atentie si ii spui asta. Va fi receptiv si isi va schimba imediat comportamentul, lucru care te va impresiona. Din punct de vedere profesional asteapta-te la schimbari bruste de situatii si agitatie, dar fara sa iti faci griji ca te vor afecta, ci din contra.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
#horoscop octombrie, #horoscop octombrie 2014, #horoscop lunar, #horoscop lunar 2014 , #horoscop lunar