Horoscop lunar - octombrie 2012

Duminica, 30 Septembrie 2012, ora 10:52
8133 citiri
Horoscop lunar - octombrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

Cu finantele stai cam prost, dar doar pentru ca ai riscat si ai investit bani in ceva ce se arata inca de pe atunci a fi un esec. Nu ai ascultat de nimeni, iar acum a venit timpul sa iti asumi raspunderea pentru greseala ta. Pe viitor incearca sa fii mai atent, pentru a nu ajunge din nou in aceasta situatie.

Scorpion

Cunosti cateva persoane care iti vor fi de ajutor in urmatoarele saptamani. Cel mai probabil la locul de munca, unde vei incepe cateva activitati ce te vor solicita la maximum. Totusi, ai invatat sa creezi un echilibru intre viata privata si cea profesionala si nu vor fi probleme acasa.

Sagetator

Te simti ca un adolescent indragostit. Ai comunicat mult mai bine cu partenerul de viata si imediat s-au observat deosebirile. Mai multa liniste si discutii mult mai calme. In cea de-a treia saptamana o sa fii nevoit sa faci o deplasare in afara orasului.

Capricorn

Te bucura ceea ce afli in primele zile ale lunii octombrie, iar urmatoarele vor fi la fel de bune datorita vestii primite. Primesti acordul pentru a incepe ceva ce aveai in plan de mai multe luni. Totul merge ca pe roate. Ramai impresionat de cat de bine comunici cu cei alaturi de carelucrezi.

Varsator

Te cam intristeaza faptul ca vremea nu o sa fie pe placul tau, insa acest lucru nu tine de tine. Totusi, dupa cateva zile in care esti nevoit sa iti modifici programul, gasesti o solutie ce te face sa te simti mai bine. Este foarte important sa stii sa te adaptezi in toate locurile in care mergi.

Pesti

Ai tendinta de nu crede ceea ce ti se spune pana nu verifici tu. Ei bine, luna aceasta este cazul sa ai mai multa incredere in cei din jur pentru a nu pierde timpul cu verificarea. Ai putin timp pana cand trebuie sa predai ceea ce ai in lucru si fiecare clipa este esentiala.

Berbec

Lasa-i pe cei care vor sa te ajute sa o faca. Ai parte de o perioada cam grea si iti prinde foarte bine orice sprijin primit. Problema este ca tu esti cel incapatanat, care refuza sa aiba parte de atentie. Conformeaza-te si o sa vezi ce bine o sa iti prinda.

Taur

Esti pe ultima suta de metri cu pregatirea pentru un eveniment important din familie. Vrei ca pana si cel mai mic detaliu sa fie perfect. Stai linistit ca astrele sunt de partea ta si totul o sa fie asa cum ti-ai dorit.

Gemeni

Romantismul atinge cote maxime in luna octombrie. Nici tie nu iti vine sa crezi. Ce sa mai spunem de partenerul de viata care nu prea mai intelege ce se intampla cu tine pentru ca treci de la o stare la alta in doar cateva ore. In a doua parte a lunii o sa primesti o veste buna de la birou.

Rac

Cineva drag care se afla departe ia legatura cu tine si te anunta ca urmeaza sa iti faca o vizita. Incepi imediat pregatirile, de la mancare, pana la curatenie. Ai emotii pentru ca nu v-ati intalnit de ceva vreme si vrei sa fie totul perfect. Din punct de vedere al banilor, o sa ai o surpriza spre sfarsitul lunii.

Leu

Ti se pare misterios faptul ca partenerul de viata discuta prea des cu cineva din anturajul de prieteni. Stai linistit. Este vorba despre o surpriza pusa la cale pentru a sarbatori o realizare profesionala de-a ta. O sa fie o luna foarte buna pentru tine pe toate planurile.

Fecioara

O problema de ordin amoros iti cam atrage atentia in perioada urmatoare. Multe telefoane, intalniri si agitatie. Abia dupa a doua saptamana o sa te linistesti si sa te concentrezi si asupra muncii. La birou, fii atent la ceea ce iti comunica sefii, pentru ca esti cu capul in nori si poti rata detalii esentiale.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#horoscop lunar, #horoscop lunar octombrie, #horoscop lunar octombrie 2012, #horoscop lunar 2012 , #horoscop lunar