Horoscop lunar: Noiembrie 2019

Vineri, 01 Noiembrie 2019, ora 08:57
18050 citiri
Horoscop lunar: Noiembrie 2019

Berbec

Foarte evidentiate sunt, in prima parte a lunii, cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relatii cu institutiile financiare. Se pot relua dialogurile pe teme financiare, teme legate de mosteniri si partaje, aspecte care au mai fost abordate undeva, candva, dar care au ramas nerezolvate total.

Fii prudent si verifica orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declansa adevarate conflicte.

Relatiile cu strainatatea se imbunatatesc dupa 22 noiembrie, dar e bine sa ramai vigilent. Inca mai pot aparea episoade neplacute, care sa-ti destablizeze planurile de calatorie, de studii sau de ascensiune socio-profesionala.

Sanatatea este in continuare vulnerabila pe tot parcursul lunii, fiind vorba in mod special de afectiuni dificil de diagnosticat si ameliorat. Ingrijeste-te corespunzator si odihneste-te constient!

Pot sa apara conflicte profesionale cauzate de felul in care iti indeplinesti sarcinile de lucru, dar si de filozofia ta de viata si activitate.

Taur

Pana pe 19 noiembrie vor continua disensiunile la locul de munca, mai ales cele dintre tine si colegi. Mult de lucru, plus aspecte referitoare la sanatatea intregului organism. Fii prudent si ingrijeste-te corespunzator.

In segmentul partenerial se evidentiaza hibe deosebite, se vor rediscuta termenii si conditiile unor colaborari sau o relatie de cuplu se redefineste in totalitate. Sunt probabile neplaceri serioase de la si prin altii, mai ales cu persoanele alaturi de care esti implicat in colaborari si parteneriate de orice fel.

Mai ales, in partea a doua a lunii se pot destrama aceste relatii. Este bine sa te desprinzi de partenerii care iti pun bete in roatele treburilor tale sau care s-au dovedit neseriosi.

Segmentul financiar se dinamizeaza in a doua parte a lunii. Se intrezaresc variante noi de castig suplimentar de la si prin altii, pe termen lung, cheltuieli pe taxe, facturi, servicii sau investitii in afaceri, rezolvarea unor mosteniri si partaje personale sau profesionale.

Gemeni

Relatiile sentimentale sunt dinamice si chiar conflictuale pe alocuri. Probabil ca esti foarte ocupat cu activitatile profesionale, iar cei dragi sunt nemultumiti de asta. La serviciu este multa agitatie in prima parte a lunii.

Sarcinile de lucru vin in avalansa, colegii iti solicita ajutorul, trebuie sa reiei unele activitati nu tocmai placute, iar tu nu stii cum sa te imparti mai repede. Organizeaza totul atent si te vei descurca excelent.

Din cauza eforturilor depuse la serviciu, exista riscul sa obosesti si chiar sa reapara afectiuni vechi. Prudenta, rabdare, calm si incredere ca vei rezolva totul cu brio!

Relatiile parteneriale sunt foarte dinamice, existand sanse mari de a stabili fie o casatorie deosebita, favorabila pe termen lung, fie de a obtine un contract de colaborare, de asemenea, foarte bun pe termen lung. Selecteaza ceea ce simti ca iti este benefic si, la nevoie, sfatuieste-te cu cineva de incredere. Accepta si alte fatete ale situatiilor si relatiilor din preajma ta. Implica-te cu drag, alaturi de altii, in diverse proiecte, actiuni sau in distractii!

Rac

In primele doua saptamani vei continua sa te ocupi de aspectele domestice. Ai sanse mari sa imbunatatesti conditiile locative, sa achizitionezi obiecte valoroase necesare casei si membrilor familiei, dar si sa vinzi ce nu iti mai este de folos.

Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, astfel ca se poate ajunge la conflict din te miri ce. Fii intelegator cu ceilalti si accepta-le opiniile si doleantele!

Si relatiile sentimentale iti dau batai de cap in prima parte a lunii. Se reiau unele secvente fie de actiune, fie de dialog cu persoana iubita sau copiii, secvente ramase nerezolvate sau neintelese. Pot sa iasa la iveala neplaceri serioase in plan amoros, insa este bine ca se dau cartile pe fata pentru toata lumea.

Foarte interesanta va fi atmosfera la locul de munca! Se contureaza indatoriri noi, deosebite si cu efecte nebanuite pe termen lung. Poate intra in discutie un nou loc de munca, poate chiar intr-un alt domeniu de activitate. Imbunatatiri vizibile si spectaculoase ale sanatatii intregului organism.

Leu

Prima parte a lunii iti aduce multe calatorii pe distante scurte, fie pentru a rezolva chestiuni personale impreuna cu familia si cu prietenii, fie pentru chestiuni profesionale de tipul deplasari in interes de serviciu. Se recomanda prudenta, deoarece izul conflictului este accentuat.

Acasa, in familie, continua pe toata durata lunii tensiunile si discutiile importante. Secrete bine pazite de unii vor iesi la iveala, destabilizandu-te emotional. Selecteaza informatiile primite si relatiile, pentru ca nu tot ce se petrece in preajma ta iti este dedicat in mod special.

Sunt momente bune ca sa-ti imbunatatesti conditiile locative, sa faci reparatii la instalatiile de apa si pentru activitati domestice specifice sezonului rece.

Foarte active si de bun augur vor fi relatiile sentimentale in a doua parte a lunii. Pune-ti talentele in valoare si personalitatea fascinanta! Vei fi apreciat pentru asta.

Fecioara

Se prefigureaza cheltuieli importante pana pe 19 ale lunii. Vor intra in discutie cheltuielile pentru casa sau pentru membrii familiei. Insa exista si varianta realizarii unor cheltuieli pentru studii si calatorii indepartate.

Totusi, ceva legat de strainatate, indiferent ca este vorba despre relatiile si treburile personale sau despre aspectele profesionale si educationale, se va finaliza sau isi va schimba termenii si conditiile de desfasurare in preajma datei de 12 noiembrie.

Esti inconjurat de multa lume, astfel ca iti va ramane putin timp pentru tine personal. Stabileste clar ceea ce ai de facut pe tot parcursul lunii, astfel incat sa alternezi regulat perioadele de munca si studiu cu cele de odihna.

Sunt posibile calatorii pe distante scurte din varii motive, dar toate vor fi cu folos.

In a doua parte a lunii, atentia si eforturile iti vor fi atrase de treburile gospodaresti. Sunt zile foarte importante, ce deschid culoare domestice si familiale favorabile pe termen lung.

Balanta

Esti foarte dinamic pana pe 19 noiembrie, astfel ca poti rezolva, cu succes, tot soiul de treburi personale si profesionale. Calatoriile pot fi frecvente, aspect ce te poate obosi la un moment dat. Este bine sa-ti selectezi prioritatile si sa te si odihnesti din cand in cand.

Banii si implicatiile lor sunt preocuparea majora din prima parte a lunii. Sunt posibile cheltuieli diverse, insa primesti suficienti din munca desfasurata la serviciu, astfel incat sa rezolvi totul cu bine. Intelept ar fi sa cheltuiesti cu masura si pe strictul necesar. Pot aparea situatii neplacute in care sa ramai fara niciun ban. Obisnuieste-te sa faci economii in toate privintele.

Relatiile cu anturajul apropiat se dinamizeaza foarte mult in a doua parte a lunii, astfel incat sunt posibile multe discutii, intalniri profesionale sau personale de agrement. Vorbeste putin si asculta mai mult! Se vor pune bazele unor actiuni si colaborari de anvergura.

Scorpion

Este o perioada foarte controversata pentru tine, intrucat izul conflictului domneste in umbra. Exista conflicte mocnite la locul de munca, insa acestea sunt alimentate de tine, fara sa-ti dai seama uneori. Fii prudent, deoarece atat colegii, cat si sefii te sustin putin spre deloc.

Dupa 19 noiembrie se vor lamuri multe si marunte, dar pana atunci nu slabi vigilenta. Pe de alta parte, ai multe de rezolvat in prima parte a lunii, insa vei fi tentat sa te implici si in treburile altora, lucru pabugos. Depune eforturi numai pentru tine personal si lasa-i deoparte pe ceilalti.

Energia vitala este fluctuanta, astfel ca nu te poti ocupa si de altii. Este o perioada excelenta pentru transformari interioare si reconfigurari ale planurilor de viata. Evita exagerarile si dramele ieftine! Esti foarte vulnerabil si sensibil la orice.

Financiar se intrezaresc imbunatatiri, in mod special in segmentul castigurilor obtinute din munca proprie la un loc de munca oficial. Apar oportunitati de a castiga mai mult fie din activitati suplimentare, fie dintr-un job nou.

Sagetator

Se disting clar doua situatii, care se desfasoara in paralel pe tot parcursul lunii. Intr-una este vorba despre conflictele foarte importante si periculoase din sfera muncii, iar in cealalta este vorba despre forta ta interioara si puterea de transformare uriasa de care beneficiezi in aceasta perioada.

Totul este sa te concentrezi pe amandoua, sa le echilibrezi si sa rezolvi ce trebuie abordand o atitudine calma, in mod obiectiv, fara prejudecati si fixisme nefondate.

De asemenea, luna este favorabila introspectiei, meditatiilor interioare, detasarii de cotidian. Au succes actiunile desfasurate departe de ochii si urechile lumii. Este bine sa mentii un echilibru intre nevoile tale sufletesti si responsabilitatile pe care le ai in plan social, mai ales la locul de munca.

In preajma datei de 12 noiembrie se va incheia o etapa profesionala, putand fi vorba chiar de eliminarea dintr-un colectiv de munca.

Sanatatea este foarte vulnerabila pe segmentele sistemului uro-genital, ficat, solduri, coapse. Prudenta, ingrijire corespunzatoare si odihna!

Capricorn

Foarte animate sunt relatiile socio-profesionale, mai ales cele cu sefii si cu reprezentantii oficiali ai institutiilor. Fii prudent, deoarece izul conflictului poate persista multa vreme de acum incolo. Depune eforturi constiente si evita escaladarea neplacerilor. Accepta si opiniile sau doleantele celorlalti.

Relatiile cu prietenii se evidentiaza prin discutii aprinse si prin reluarea unor teme sau activitati comune. Sunt posibile neplaceri de la si prin prieteni, neplaceri, pe care, fara sa vrei, le poti aduce in sfera personala, acasa in familie.

Controleaza-ti reactiile si ai incredere in fortele tale! In mod inevitabil de unii prieteni si de unele persoane din anturajul socio-profesional te vei desprinde fara echivoc.

Indiferent de ceea ce se petrece in jurul tau, o forta nevazuta foarte puternica iti sustine demersurile, iti da o stare de bine si te indeamna sa mergi mai departe in viata, abordand un nou sistem al valorilor morale si spirituale.

Sanatatea este vulnerabila, insa pot aparea ameliorari sau chiar vindecari, asa-zis, miraculoase.

Varsator

Este rost de calatorii pana pe 19 noiembrie. Poate fi vorba despre calatorii in strainatate sau pe distante lungi, fie pentru a lucra undeva departe, fie pentru a studia, fie pentru a te plimba pur si simplu.

In plan profesional se prefigureaza controverse importante in relatiile cu sefii. Este dificil sa respecti regulile impuse de un sef la serviciu sau de altii cu autoritate in mediul in care traiesti si iti desfasori activitatea cotidiana.

A te opune la tot ce inseamna social, prestigiu, conducerea de catre altii este pagubos din toate punctele de vedere. Chiar daca ai dreptate pe alocuri, alege metode pasnice, intelepte, de a exprima ceea ce te nemultumeste. Se vor relua situatii si discutii profesionale care fie au ramas neintelese, fie nerezolvate corect si total. Depune eforturi constante, pentru a rezolva orice diferend aparut la locul de munca.

In a doua parte a lunii se activeaza relatiile cu prietenii. Intalniri providentiale, discutii importante, propuneri de implicare in activitati umanitare, pe termen lung si de bun augur.

Pesti

Continua cheltuielile majore pana pe 19 ale lunii. Este vorba despre achitarea unor datorii vechi, insa poate fi vorba si despre a ajuta material pe cineva drag aflat in nevoie. Chibzuieste atent fiecare cheltuiala si nu te lasa impresionat de mofturile celorlalti!

Rafinarea sufleteasca este o tema de mare interes in prima parte a lunii. Au succes vizitarea expozitiilor de arta, vizionarea pieselor de teatru, a filmelor de top si lecturarea cartilor spirituale.

Relatiile cu oamenii eruditi, scoliti bine in ale vietii te ajuta sa-ti lamuresti unele taine despre lume si viata. Sunt momente favorabile pentru remodelarea filozofiei de viata si pentru a adopta un alt sistem de valori morale si spirituale.

Pot intra in discutie demersurile pentru calatorii si studii pe termen lung. Posibile neplaceri in calatorii si in abordarea studiilor de orice fel.

A doua parte a lunii va pune reflectoarele asupra ta, urcandu-te totodata pe scena. Sunt sanse deosebite de imbunatatire a imaginii publice si a statutului socio-profesional.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop lunar noiembrie, #horoscop noiembrie, #horoscop 2019 , #horoscop lunar