Horoscop lunar: Noiembrie 2016

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 13:54
8761 citiri
Horoscop lunar: Noiembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

In aceasta luna pui mai mult accent pe partea de armonie din casa si din relatie. Inveti cum sa-ti tii in frau nervii si cum sa gasesti calea comunicarii. Casa sinelui este in centrul atentiei si o sa faci in asa fel incat tot ceea se intampla in jurul tau sa iti insufle o stare de bine. In privinta carierei sau afacerilor, bazeaza-te mai mult pe instinct.

Sagetator

Partile spirituale iti acapareaza cu totul atentia, ceea ce ii face pe cei din jur sa se intrebe daca esti in regula, pentru ca astfel de chestiuni nu te caracterizeaza. O sa intampini un mic hop financiar, pe care il vei depasi cu rabdare si cu ajutor din partea partenerului de viata.

Capricorn

Progresul in cariera va fi unul evident si incununat chiar cu aplauze din partea cuiva care si-a pus mari sperante in tine. Si castigurile financiare vor fi substantiale. Cel mai probabil, o sa primesti un bonus. O sa reusesti sa te odihnesti mai mult si te vei bucura de reusite alaturi de cel drag.

Varsator

Noiembrie vine cu un pas in fata la locul de munca. De multa vreme vizai un post, iar acum il vei obtine si ti se va potrivi perfect. Odata cu aceasta functie vin si responsabilitati pe care nu le-ai luat in considerare si de care trebuie sa te ocupi urgent. Dar nu te plangi deloc, pentru ca este ceva nou si interesant.

Pesti

Aduni roadele a ceva ce ai facut acum multe luni. Aproape ca uitasei si tocmai de aceea vestea este si mai buna. Poate fi vorba despre bani, dar si despre produse. In cea de-a doua saptamana primesti vesti de la oameni aflati in alta tara sau alt oras. O sa fii invitat la un eveniment festiv.

Berbec

Te mustra constiinta. Simti ca nu ai facut ceva asa cum ar trebui si repari imediat ceea ce ai gresit. Este o luna buna pentru a incepe noi afaceri. Iti atrage atentia un stil de viata mai sanatos sau incepi o dieta. Vrei sa te pregatesti de acum pentru petrecerea de sfarsit de an. In privinta dragostei, o vei simti mai mult psihic decat fizic.

Taur

Trebuie sa te adaptezi unor situatii diferite fata de ceea ce ai trait tu pana acum. Chiar si oamenii care iti ies in cale sunt unii pe care nu i-ai mai vazut pana acum. Vei primi o suma dintr-o sursa neasteptata - este vorba despre o persoana pe care ai imprumutat-o acum cativa ani cu bani. Pe plan romantic, o sa fii printre norocosii horoscopului - partenerul de viata nu mai are trac cand vine vorba despre a discuta despre sentimentele sale.

Gemeni

Concentreaza-te pe cariera in saptamanile care urmeaza. Va fi un efort destul de mare, dar o sa merite, pentru ca inspre sfarsitul anului o sa ai mai mult timp sa il dedici doar familiei. In plus, ai nevoie de bani si este singura modalitate prin care poti face rost in aceasta perioada. In a doua saptamana o sa iei parte la o petrecere sau la un eveniment la care vor participa multe persoane.

Rac

Cariera este o prioritate pentru Racii care de curand s-au aflat la o rascruce de drumuri. Investitiile riscante din trecut dau emotii acum. In privinta iubirii, o sa te indragostesti sau o sa pleci intr-o calatorie cu persoana iubita, pentru ca tocmai incheiati un conflict care v-a impiedicat sa comunicati cum trebuie.

Leu

In privinta slujbei, nu se va schimba nimic si nici nu vor fi evenimente care sa te tina peste program la locul de munca. Folosesti acest timp pentru a investi in relatia de cuplu. Pentru femei, va fi o perioada buna pentru planuri legate de o sarcina, ceea ce inseamna ca e binevenita si o schimbare in dieta. In schimb, barbatii nascuti sub acest semn zodical fac planuri de vacanta.

Fecioara

In privinta carierei, iti setezi obiective important pentru viitor. Inainte de a semna varianta finala, stai cateva minute si gandeste-te daca acestea sub conforme cu realitatea. Nu te intinde mai mult decat este cazul. Altfel, o sa te aglomerezi si risti sa nu faci treaba cum trebuie si sa ai probleme si acasa pentru ca vei sta foarte mult timp peste program. Economiile stranse pana acum sau imprumutul de la o ruda te vor ajuta sa iti cumperi ceva ce iti doresti de mult vreme.

Balanta

Ajungi la o stabilitate financiara la care ravnesti de multa vreme. Nu este vorba despre o marire de salariu sau despre o prima, ci doar de faptul ca nu intervin alte cheltuieli fata de cele despre care stii deja. Din punct de vedere psihic, o sa ai o stare excelenta.

Citeste si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#horoscop noiembrie, #horoscop lunar, #horoscop lunar noiembrie , #horoscop lunar